breezernik Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Καλησπερα σε ολους, κοιταξα διαφορα θεματα που εχουν ανοιξει αλλα μαλλον μπερδευτηκα. Θελω να παρω μια τηλεοραση στον αδελφο μου γιατι αυτη που εχει παραδιδει πνευμα οπου να'ναι και δεν θα μπω σε διαδικασια επισκευης.Το μπατζετ μου ειναι στα 650 ευρω. Η χρηση της θα ειναι κυριως για gaming και ισως και ταινιες το 3d δεν νομιζω να τον χαλαγε για ταινιες και gaming. αυτες που ξεχωρισα εγω ειναι η LG42LM640S και η SAMSUNG UE40F6100..αποσταση θεασης ειναι περιπου στα 2.5 μετρα.. καθε συμβουλη ευπροσδεκτη..ευχαριστω
kostas_dr Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για την 6100, είναι και καινούργιο μοντέλο.
breezernik Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 τελικα του πηρα την 6100 με το home cinema που δινει δωρο ο κωτσο στα 549..ελπιζω να τη χαρει ο μικρος (και να περασει και κανα μαθημα στην εξεταστικη)
HERTHAN Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 τελικα του πηρα την 6100 με το home cinema που δινει δωρο ο κωτσο στα 549..ελπιζω να τη χαρει ο μικρος (και να περασει και κανα μαθημα στην εξεταστικη) Επρεπε να του πεις περνα τα μαθηματα και θα σου παρω tv και home cinema. Θα την ειχες αγορασει βεβαια εσυ γιατι τωρα ειναι η προσφορα και θα του την εδινες μετα. Αν δεν περασει κανενα μαθημα εσυ θα φταις να ξες......!
breezernik Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Μπα δεν νομιζω σε αυτα ειναι τυπικος..οταν εχει διαβασμα διαβαζει ουτε η κοπελα του ουτε τα games τον αποσπουν και εαν δεις ποστ μου στις αγγελιες του εχω αγορασει τα απαντα για ps3 αν περασει καποια μαθηματα που ειπαμε του εχω υποσχεθει καποια καινουρια games collectors για ps3..αφου να φανταστεις προσφατα του πηρα god of war collector kai metal gear collector 100 ευρω εκαστος..αφου απο τα παιδια που ψωνιζω οπο το νεο ηρακλειο οποτε με βλεπουν ξερουν οτι για να'μαι εκει ο μικρος εσκισε στην εξεταστικη χαχαχαχα Παντως με τοσο διαβασμα που εχει ριξει του αξιζει μια τηλεοραση δωρο απο τον μεγαλο αδελφο καθως εμεις γονεις δεν εχουμε δυστυχως υ.γ. παντως με το ψαξιμο που εκανα αυτες τις μερες σταμπαρα και αυτη για μενα http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/117581-lg-47la640s ψιλοτσιμπημενη βεβαια αλλα απο κοντα που την ειδα εντυπωσιαστηκα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα