DrPepper Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Οι μέρες έχουν αλλάξει παιδιά δεν είμαστε στο 80 όπου το να hackαρεις κάτι σήμαινε γνώσεις προγραμματισμού κτλ...Το γεγονός ας πούμε του να απαντάς σε αυτό τον αριθμό να εγγράφεσαι αυτοματα συνδρομητής σε αυτούς (όπως πχ υπάρχουν διαφορα αλλα του τύπου erotic chat,mobile games, αστρολόγοι medium κτλ) και από εκεί και πέρα να σου στέλνουν με μήνυμα κανένα script η app το οποιο να είναι κακόβουλο δεν σας πέρασε από το μυαλό?και ναι ok εσείς οι χακεράδες θα το ψυλλιαζόσασταν αυτό.. αλλα πχ ο θείος μου μάλλον θα πατούσε επιβεβαίωση σε κανένα pop up message του κινητού του.. και θα την πατούσε.. ας μην είμαστε απόλυτοι λοιπόν.
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Οχι δε μπορουν να σου στειλουν με μηνυμα app ή script. Επισης δεν ειναι τοσο ευκολο να εγκαταστησεις κατι ετσι απλα. Πχ στo android πρεπει να εχεις τικαρει την εγκατασταση προγραμματων απο εξωτερικες πηγες, στο ios πρεπει να χρησιμοποιησεις κανα itunes αν θυμαμαι καλα κ.ο.κ Το μονο που οντως μπορει να ισχυει ειναι να γραφτεις σε καποια τετοια υπηρεσια και να σε χρεωνουν. Αλλα αυτα συνηθως ειναι 5ψηφια νουμερα.
DrPepper Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Οχι δε μπορουν να σου στειλουν με μηνυμα app ή script. Επισης δεν ειναι τοσο ευκολο να εγκαταστησεις κατι ετσι απλα. Πχ στo android πρεπει να εχεις τικαρει την εγκατασταση προγραμματων απο εξωτερικες πηγες, στο ios πρεπει να χρησιμοποιησεις κανα itunes αν θυμαμαι καλα κ.ο.κ Το μονο που οντως μπορει να ισχυει ειναι να γραφτεις σε καποια τετοια υπηρεσια και να σε χρεωνουν. Αλλα αυτα συνηθως ειναι 5ψηφια νουμερα. Μια χαρά δέχεσαι ρυθμίσεις μέσω μηνυμάτων όπως πχ για internet από τους διαφορους provider... και για apps θα μπορούσε πολύ άνετα να γίνει αυτό τέλος υπάρχουν και τα symbian όπου εκεί 100% γίνετε πολύ άνετα γιατί είχα αγοράσει έτσι μια εφαρμογή από το nokia store.. και τέλος πάντων αυτό που ήθελα να πω είναι επειδή δεν γίνετε σε εσάς η σε όλους δεν σημαίνει ότι δεν γίνετε σε μεγάλο ποσοστό ανθρώπων η έστω καθόλου...
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Εξακολουθω να διαφωνω. Απλα να αναφερω πως και "επαγγελματικες" υποτιθεται εφαρμογες πληρους παρακολουθησης συσκευων απαιτουν να παρεις τη συσκευη στα χερια σου και να την εγκαταστησεις. Αν γινοταν ετσι απλα ota καποιοι θα ειχαν γινει παμπλουτοι και καποιοι αλλοι θα ετρεχαν Σε καθε περιπτωση ετσι οπως πασαρεται το συγκεκριμενο ειναι 100% hoax για να τρομοκρατησει τον κοσμο.
DrPepper Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 εγώ είχα μια αναπάντητη κλίση από έναν τέτοιο αριθμό και ένα κενο sms
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 This is a missed call technique used by scammers to trick users and get financial benefit from the mobile companies. Most of these dubious ISD calls will be from premium numbers, which are charged high when called back. Aπο το 2ο link του Kage
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Kαι δεν τιθεται θεμα υποκλοπης, αλλα υπερογκων χρεωσεων.
REDODIN7 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Εξακολουθω να διαφωνω. Απλα να αναφερω πως και "επαγγελματικες" υποτιθεται εφαρμογες πληρους παρακολουθησης συσκευων απαιτουν να παρεις τη συσκευη στα χερια σου και να την εγκαταστησεις. Αν γινοταν ετσι απλα ota καποιοι θα ειχαν γινει παμπλουτοι και καποιοι αλλοι θα ετρεχαν Σε καθε περιπτωση ετσι οπως πασαρεται το συγκεκριμενο ειναι 100% hoax για να τρομοκρατησει τον κοσμο. Γυνετε ας πουμε οι ρυθμισεις στο κινητο για gprs-wap γυνονται μεσω sms.
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Παιδες κατανοουμε οτι αυτη τη στιγμη συζηταμε για το κατα ποσο μπορει να γινει τοσο ευκολα η υποκλοπη και οχι για το αν μπορει κανεις να την πατησει και να χρεωθει, σωστα?
DrPepper Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Εγώ νομίζω συζητάμε και για τα 2 και στα 2 είμαι θετικός.
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Τελεια. Να σε ρωτησω, επειδη ειπες πως ελαβες μηνυμα και κληση απο εναν τετοιο αριθμο, τι εκανες επειτα? Τσεκαρες να δεις μηπως ειχε εγκατασταθει κατι περιεργο στη συσκευη σου? Ο λογαριασμος μετα απο αυτο ηρθε αυξημενος?
DrPepper Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Τσέκαρα αλλα δεν βρήκα κάτι και ούτε χρεώθηκα αλλα αυτό δεν σημαίνει κάτι μπορεί να μην είχα εγώ vulnerability για να το εκμεταλλευτούν η μπορεί όντως να μου την έκαναν και εγώ απλά να μην έχω τις γνώσεις να το πάρω χαμπάρι..όπως και να έχει δεν μπορώ να ξέρω τα κίνητρα αυτών που το κάνανε μονο να εικάσω... ποσο μάλλον για την μεθοδολογία τους!Το σίγουρο είναι ότι για να γίνετε αυτό υπάρχει λόγος! δεν νομίζω να είναι κανένας πλούσιος σκανδιναβός που βαριέται που ζει και στέλνει μηνύματα στον κοσμάκη σε άλλες χώρες..
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Το σίγουρο είναι ότι για να γίνετε αυτό υπάρχει λόγος! δεν νομίζω να είναι κανένας πλούσιος σκανδιναβός που βαριετέ που ζει και στέλνει μηνύματα στον κοσμάκη σε άλλες χώρες.. Μα φυσικα υπαρχει λογος. Αυτος ειναι η χρεωση μεσω της κλησης που καποιος θα επιστρεψει.
pournaras Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Τσέκαρα αλλα δεν βρήκα κάτι και ούτε χρεώθηκα αλλα αυτό δεν σημαίνει κάτι μπορεί να μην είχα εγώ vulnerability για να το εκμεταλλευτούν η μπορεί όντως να μου την έκαναν και εγώ απλά να μην έχω τις γνώσεις να το πάρω χαμπάρι.. όπως και να έχει δεν μπορώ να ξέρω τα κίνητρα αυτών που το κάνανε μονο να εικάσω... ποσο μάλλον για την μεθοδολογία τους! Το σίγουρο είναι ότι για να γίνετε αυτό υπάρχει λόγος! δεν νομίζω να είναι κανένας πλούσιος σκανδιναβός που βαριέται που ζει και στέλνει μηνύματα στον κοσμάκη σε άλλες χώρες.. Το point στην ολη υποθεση, ειναι οτι τιποτε δε θα γινει αν δε βαλεις εσυ το χερακι σου. Αν δεν καλεσεις πισω ή δε στειλεις μηνυμα, δε θα χρεωθεις, αν δεν εγκαταστησεις μονος σου το ταδε προγραμμα δε θα φας ιο κλπ. Ακουσια απλα εχοντας το τηλεφωνο σου ανοιχτο, μονο ο Harold Finch και ο John Reese το κανουν για την ωρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα