Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<p>Καλα μιλαμε , το μοναδικο σχολιο στο λινκ ειναι απλα θεικο -><em> "<span style="color:rgb(66,71,74);font-family:'Helvetica Neue', arial, sans-serif;font-size:15px;">Οπως οτι και το ενα αρχ@δι μας ειναι πιο μεγαλο απο το αλλο..."</span></em></p>

<p> </p>

<p><span style="color:rgb(66,71,74);font-family:'Helvetica Neue', arial, sans-serif;font-size:15px;">On topic τωρα , η ποσοτητα των 1.4ltr αιματος που φιλτραρεται ανα λεπτο απο τα νεφρα μου φαινεται υπερβολικα μεγαλο.  Αν ισχυει παντως ειναι απλα εντυπωσιακο. Μιλαμε για 2m3 αν μερα.</span></p>

Σημαίνει:

Καλά μιλάμε το μοναδικό σχόλιο στο link είναι απλά θεϊκό << μάλλον το link>> όπως ότι και το ένα αρχίδι μας είναι πιο μεγάλο απο το άλλο <<;;;;>> τώρα ποσότητα το ν(;; ;) 1,4ltr αίματος που φιλτράρεται ανά λεπτό απο τα νεφρά μου φαίνεται υπερβολικά μεγάλο <<;;;>> Αν ισχύει πάντως είναι απλά εντυπωσιακό μιλάμε για 2m3 (μάλλον υψώνει στον κύβο) ανά μέρα.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

^ Μπράβο & περαστικά, φάση. :P

Πάντως 35 "facts" και ούτε ένα δεν αναφέρεται σε βυζιά ή κώλους. Σεμνότυφο το βρίσκω το chart...

Δημοσ.

Πάντως 35 "facts" και ούτε ένα δεν αναφέρεται σε βυζιά ή κώλους. Σεμνότυφο το βρίσκω το chart...

Η μετάφραση πάντως αναφέρεται σε αρχίδια.

Δημοσ.

Καλα σοβαρα ο ανθρωπος αντεχει μονο 2 μερες χωρις νερο? Δεν νομιζω..

Ούτε εγώ νομίζω. Έχω δει κάτι 3 μέρες+, μεταξύ μεθυσμένου & κοιμισμένου, αργά στις αμερικανιές του skai...

Δημοσ.

My thoughts exactly, this thread has no place here.!

Δημοσ.

Dear status where are you from?:-D

Ontopic για το ότι οι άντρες έχουν πιο συχνά λοξυγγα είμαστε σίγουροι;εμπειρικά πάντα μιλώντας παρατηρώ περισσότερες γυναίκες να παθαίνουν...

Δημοσ.

Το κουνουπίδι το κάνει σε τρία και φτάνει κι ως τον πρωκτό.

:whistle:

Ούτε εγώ νομίζω. Έχω δει κάτι 3 μέρες+, μεταξύ μεθυσμένου & κοιμισμένου, αργά στις αμερικανιές του skai...

Λένε ότι αν είσαι εξαιρετικά τυχερός αντέχεις μάξιμουμ μέχρι και 4 ημέρες!

Δημοσ.

Γενικά είναι τίγκα στην ανακρίβεια. Η γλώσσα δεν είναι ένας μυς, οι πνεύμονες δεν χρωματίζονται λόγω "μολυσμένης" ατμόσφαιρας, μπορείς να φτερνιστείς με το ένα μάτι ανοιχτό κτλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...