zoranb Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Σε παλιό σπίτι υπάρχουν τηλεφ. καλώδια (4 σε αριθμό) τα οποία τώρα είναι συνδεδεμένα manually στριφτά με το καλώδιο της τηλεφ. συσκευής. Δεν υπάρχει μπρίζα κουφωτή στο τοίχο και τα καλώδια τρέχουν στους τοίχους εξωτερικά. Υπάρχει συσκευή με Αμερικανικό καλώδιο και για να γίνει η ένωση η μιά άκρη του καλωδίου είναι Αμερικάνικο φυσάκι ενώ η άλλη αναγκαστικά κόπηκε για να γίνει η μάτιση με τα ελεύθερα καλώδια του τοίχου. Η λύση της μάτισης δεν είναι σωστή, οπότε τι προτείνετε να γίνει γιατί στο σπίτι ήδη υπάρχει και η συσκευή που έχω ανεβάσει φωτογραφίες αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς κάνει!
sphinxgr Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι λες, παρότι μπορεί να το λες σωστά. Όμως, το τηλέφωνο (pstn) θέλει ενα 2σύρματο καλώδιο. Η μπρίζα που δείχνεις είναι, για 2 τηλέφωνα! (δύο 2σύρματα καλώδια εν ολίγοις). Εσύ τώρα αν θες να βάλεις τέτοια πρίζα, απλά βγάζεις την παλιά και με το καλώδιο που βγαίνει απο τον τοίχο το συνδέεις σε αυτη την πρίζα! Απλο!!!!
zoranb Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Είναι δηλαδή για duplex η συσκευή αυτή, για να έχω 2 τηλ. συσκευές στην ίδια γραμμή;
sphinxgr Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Νομίζω το ίδιο λέτε! Και τα 2 θα καλούν και τα 2 θα μιλάνε ταυτοχρονα απο την ίδια γραμμή. Εσένα σε ενδιαφέρουν τα R1 T1 όπου περνάει το σήμα σου
zoranb Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 1. Οπότε η τετράδα των καλωδίων που τρέχουν στους τοίχους που μπαίνει; 2. Mήπως είναι υπερβολή η συσκευή αυτή που βγάζει 2 Αμερικάνικα καλώδια; Μήπως πρέπει να πάρω κάτι άλλο για ένα τηλέφωνο; Kαι εάν ναι τι συσκευούλα να πάρω;
sphinxgr Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 στους τοίχους πάντα 4 πάνε. Για 2 τηλεφωνικές συνδέσεις ξεχωριστές, isdn κλπ. Η αν χαλάσει το ένα ζευγος, να υπάρχει άλλο. Προφανώς αν θες ένα τηλέφωνο, πάρε με μια έξοδο. Αυτό είναι μάλλον υπερβολικό και άχρηστο
kfyros Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 σε rj11 τα δύο μεσαία καλώδια συνήθως έχουν το σήμα. τα άλλα δύο είναι spare. εγώ τα έχω χρησιμοποιήσει για να τραβήξω επαφή συναγερμού στην αποθήκη στο υπόγειο επειδή σκάνε εκεί κοντά στον κατανεμητή της πολυκατοικίας
zoranb Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Παιδιά υπάρχει περίπτωση να μην ακούγεται καλά η φωή σε κάποιο από τα δύο τηλέφωνα που θα ενωθούν με τη συγκεκριμένη συσκευή; Το ένα είναι dect ασύρματο και το άλλο παλιό αναλογικό τηλέφωνο που κάνεις dial με το δάκτυλο κυκλικά... ξέρω έλεος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα