Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Thanx αλλά ξύλινη έχω δεί κ στο Praktiker και μεγαλύτερη, εγώ ψάχνω για πλαστική όμως!

Πλαστικη τοσο μεγαλη δυσκολο, γιατι δε θα αντεξει το χωμα. Εγω κατι μικρες (του μισου μετρου μηκους) εχω, και στη μεση εχουν αρχισει και "ανοιγουν" (γινονται οβαλ), λογω της πιεσης του χωματος.

Οι ξυλινες ειναι και μακραν πιο ομορφες.

Δημοσ.

Κουκλι οι ξυλινες.

Κοψε κανα θερμοσιφωνα zoranb.Kαι αμα λαχει την κανεις και ψησταρια την ζαρντινιερα  :-D

Δημοσ.

Έχω πλαστικές ζαρντινιέρες του μέτρου που στη μέση έχουν επίτηδες ένα σιδεράκι που κρατάει τη μια με την άλλη πλευρα ώστε να μην ξεχυλώνουν  :-)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

1. Παιδιά, αξιόπιστα/καλά και Ελληνικά forum για φυτά, κήπους κ γεωπονία έχει υπόψιν του κανείς;

2. Ο συγκεκριμένος προγραμματιστής ποτίσματος http://www.gardena.com/gr/water-management/water-controls/t-1030-d/ κάνει για να ποτίσω τα παρακάτω φυτά; 2 ρυγχοσπέρματα, 2 benjamin, λαχανόκηπος (πιπεριές, κρεμμυδάκια, μαϊντανός, ντομάτες)

3. Η eurodrip έχει αντίστοιχο προγραμματιστή;

Δημοσ.

Αν πας για αυτον, τον εχει το πρακτικερ σε προσφορα.

Χθες πηρα το ετοιμο σετ για μπαλκονι και το στησα :)

Δημοσ.

σε τι προσφορα εννοείς δεν τη βλέπω! σε ένα έντυπό του που δίνει σταλάκτες, λάστιχο, συνδέσμους, στηρίγματα κλπ.;

Δημοσ.

Προγραμματιστη να πας να παρεις απο τα Τζαμπο, ειναι ψηφιακος, και ειναι ο πιο φτηνος της αγορας (λεπτομερειες δε θυμαμαι τωρα).

Πας μετα και παιρνεις κι ενα πακετακι χωρις προγραμματιστη απο τα πρακτικερ αν βαριεσαι να μαζευεις μονος σου εξαρτηματα, αλλιως, πας σε ενα καταστημα αγροτικων προιοντων και τα παιρνεις ενα ενα (συνηθως θα σου βγουν πιο φτηνα, και θα παρεις ακροφυσια που σε βολευουν).

Δημοσ.

Το "φθηνός" σε προγραμματιστή είναι καλό; Κιάμα χαλάσει κ τρέχει το νερό για μέρες όταν θα είμαι διακοπές;

Δημοσ.

Το "φθηνός" σε προγραμματιστή είναι καλό; Κιάμα χαλάσει κ τρέχει το νερό για μέρες όταν θα είμαι διακοπές;

Αυτο δεν μπορεις να το ξερεις για κανεναν προγραμματιστη. Ολοι μορουν να χαλασουν, ακομη κι αυτος της γκαρντενα με τα 200 ευρω. Δεν προκειται κανεις να σου δωσει εγγυηση οτι δε θα χαλασει οσο εισαι διακοπες :)

Δημοσ.

Φυσικά κ έχεις δίκιο αλλά, ε εντάξει, άλλο είναι π.χ. να έχεις μερσεντές και άλλο yugo λέμε τώρα

Δημοσ.

Φυσικά κ έχεις δίκιο αλλά, ε εντάξει, άλλο είναι π.χ. να έχεις μερσεντές και άλλο yugo λέμε τώρα

Το προβλημα σε αυτα τα ειδη ομως, ειναι οτι ολα ειναι yugo (κινεζικα), απλα καποια τα περικλειουν με χαρτι μερσεντες :)

Τελος παντων, το θεμα ειναι αλλο, που ειναι πιο βασικο, και αυτο ειναι οι σταλακτες. Πριν λιγο καιρο εστησα το δικο μου με το πακετο απο τα πρακτικερ, καθαρα και γλαστρες. Εκει ειδα οτι οι σταλακτες που ειχε μεσα, αν και δεν ειναι του πεταματου, ειναι μια μεση ποιοτητα, στην πραξη ειναι οτι ναναι, αλλος εβγαζε πολυ νερο, αλλος δεν εκλεινε καθολου οσο και να τον εσφιγκα, αλλος εβγαζε πολυ λιγο, δεν υπηρχε κατι το σταθερο, ωστε να ξερω πως να τα δουλεψω. Και οταν για την περιπτωση σου, θελεις να ποτισεις και γλαστρες, αλλα και λαχανικα-ντοματες, εκει θα φας ενα πακετακι, διοτιη γλαστρα ας πουμε θελει πολυ λιγο νερο, σε σχεση με τη ντοματα. Οποτε πρεπει πριν τα στησειςμεσα στις γλαστρες , να κανεις πολλα τεστ ενα ενα βαζοντας το μεσα σε ενα δοχειο ωστε να δεις ας πουμε το καθενα, στα 3 λεπτα ποσο νερο σου δινει.

Δημοσ.

ωχ και υπάρχει δηλαδή μέτρο και πρέπει να ξέρω πόσο νερό σε ποσότητα θα βάζω στα λαχανικά μου ή στα benjamin κλπ. σα να γυμνάζονται και πρέπει να τους κάνω "θερμιδομέτρηση"; που λέει ο λόγος!

Δημοσ.

ωχ και υπάρχει δηλαδή μέτρο και πρέπει να ξέρω πόσο νερό σε ποσότητα θα βάζω στα λαχανικά μου ή στα benjamin κλπ. σα να γυμνάζονται και πρέπει να τους κάνω "θερμιδομέτρηση"; που λέει ο λόγος!

Μετρο ακριβως δεν υπαρχει, απλα σε γενικες γραμμες δεν ξερεις οταν πας χειροποιητα να τα ποτισεις ποσο περιπου να ριξεις; Δε ριχνεις 3 λιτρα στο μικρο γλαστρακι κι ενα λιτρο στην ντοματα... Αρα μια γενικη μετρηση πρεπει να την εχεις, γιατι αλλιως θα σου σαπισουν οι ριζες απο τα λουλουδια απο το πολυ νερο. Η παροιμια λεει, καλυτερα διψασμενο το λουλουδι παρα πολυ ποτισμενο.

Δημοσ.

ένας καλός τρόπος να ξέρεις εάν διψάει δεν είναι το να ελέγχεις το χώμα εάν είναι ξερό ή νωπό;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...