Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Εδώ και λίγο καιρό το λαπτοπ μου έχει παρουσιάσει ένα πρόβλημα με τον ήχο. Χάνεται για λίγο και μετά ακούω πάλι κανονικά. Παραδείγματα: ακούω μουσική στο youtube, πατάω pause για λίγο και μετά ξανά play και δεν ακούω τίποτα και πρέπει να κάνω refresh στη σελίδα για να έχω ήχο (μερικές φορές χρειάζεται πολλές φορές refresh για να έρθει ο ήχος). Βάζω να δω μια ταινία και μου κάνει τα ίδια, δεν ακούω τίποτα και χρειάζεται να την κλείσω και να την ανοίξω πολλές φορές για να παίξει ο ήχος. Τι πρόβλημα να υπάρχει? Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλησπέρα. Εδώ και λίγο καιρό το λαπτοπ μου έχει παρουσιάσει ένα πρόβλημα με τον ήχο. Χάνεται για λίγο και μετά ακούω πάλι κανονικά. Παραδείγματα: ακούω μουσική στο youtube, πατάω pause για λίγο και μετά ξανά play και δεν ακούω τίποτα και πρέπει να κάνω refresh στη σελίδα για να έχω ήχο (μερικές φορές χρειάζεται πολλές φορές refresh για να έρθει ο ήχος). Βάζω να δω μια ταινία και μου κάνει τα ίδια, δεν ακούω τίποτα και χρειάζεται να την κλείσω και να την ανοίξω πολλές φορές για να παίξει ο ήχος. Τι πρόβλημα να υπάρχει? Ευχαριστώ

κολλάει (freezeari) ο υπολογιστής η μόνο ο ήχος στα κάνει αυτά;;

Δημοσ.

Δοκιμασε να ξαναπερασεις τα drivers και codecs

Στο site της hp θα τα βρω αυτά?

Απο που το πηρες αν επιτρεπεται? και ποιο ακριβψς μοντελο της ΗΡ ειναι?

Από κατάστημα ηλεκτρονικών το είχα πάρει. Είναι hp pavillion της σειράς dv6500

κολλάει (freezeari) ο υπολογιστής η μόνο ο ήχος στα κάνει αυτά;;

Μόνο ο ήχος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...