Loriensis Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Γειά σε όλους και χρόνια πολλά. Θα ήθελα πληροφορίες για το σύστημα των Πανελλαδικών εξετάσεων και την είσοδο στο πανεπιστήμιο. πχ εάν θέλω να περάσω στο Βιολογικό, πρέπει να δώσω εξετάσεις και σε ποιά μαθήματα? Πώς ακριβώς λειτουργεί το σύστημα μιας και εγώ είχα μείνει στις δέσμες? Έχω απολυτήριο λυκείου αλλά όχι πανεπιστημίου ώστε να δώσω κατατακτήριες. Ευχαριστώ!
Liverpool89 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Ειναι πεντε μαθηματα ενα επιλογης. π.χ επιλεγεις βιολογια γενικης παιδιεα ή μαθηματικα γενικης. Και αναλογως την κατευθυνση δινεις τα ναλογα μαθηματα. Πχ εσυ που θες να περασεις στο Βιολογικο θα επιλεξεις τα μαθηματα της Θετικης κατευθυνσης που ειναι : Μαθηματικα, χημεια, φυσικη, Βιολογια
Cryptic Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Βλέπεις οδηγίες εδώ. Τον Φεβρουάριο καταθέτεις αίτηση για τις εξετάσεις στο Λύκειο που έχεις τελειώσει (ή ρωτάς στο Λύκειο της γειτονιάς). Πχ εσυ που θες να περασεις στο Βιολογικο θα επιλεξεις τα μαθηματα της Θετικης κατευθυνσης που ειναι : Μαθηματικα, χημεια, φυσικη, Βιολογια Ή παίρνεις πχ μαθήματα Τεχνολογικής κατεύθυνσης, και μάθημα επιλογής Βιολογία Γενικής Παιδείας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα