Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν κανει και κανενα κατόρθωμα, η μαγκιά ειναι να έπαιρνε μια 20αρα

Νταξ δεν είναι και τόσο μαγκιά αν σκεφθείς πως όταν αυτός θα κοντεύει 60 και δε θα κρεμάει ούτε μπλουζάκι μακό πάνω η άλλη θα είναι 40 με ορέξεις ακόμη. Εκτός αν είσαι swinger τύπος φάση. Ή ανέχεσαι να είσαι κερατάς. Kαι το 20-35 θα ήταν μικρή διαφορά, να δείς κάτι άλλα τραγικά με "καθωσπρέπει" κυρίους 40ρηδες να παίρνουν 17-18 χρονών κορίτσια. Κι όχι δε μιλάω για Ινδία, για την Ελλάδα του 2013 μιλάω.

Δημοσ.

Κλασικοί μαμάκιδες κολλημένοι.Αν ειναι δυνατον εν έτη 2013 να υπάρχουν ακομα άντρες τόσο κολλημένοι στις μαμάδες τους....

Αμα του αρέσει η κοπέλα θα τη παντρευτεί.

3 χρόνια δεν ειναι τίποτα.

Το θέμα ειναι πως 8 μηνες ειναι λίγοι για γάμο. Αυτο θα στο έλεγα ακόμα και αν ηταν η κοπέλα μικρότερη..

Ποιος μίλησε για μαμάκηδες; Ίσα ίσα που από ό,τι ξέρω οι γονείς του παιδιού του είπαν να κάνει ό,τι θέλει. Κάποια φίλοι του προσπαθούν να τον βάλουν να το ξανασκεφτεί.

αφου και οι δυο με το ενα ποδι στον ταφο ειναι...

Προς τι η ερωτηση...?

Αυτα τα θέματα ειναι μονο για να τρολαρεις, παντελώς ασχετο, ακουσα καποιον-καποια, καπου-καποτε οτι θα παντρευτουν και εχουν αυτο ή το αλλο πρόβλημα

Τέλος πάντων επειδή βλέπω ότι τα τρολ αρχίζουν να ανασύρουν τα κουφάριά τους στην επιφάνεια λέω να το αφήσουμε το θέμα.

Δημοσ.

1ον . Οι φίλοι τον αποτρέπουν ? εγώ έστω και ένα αρνητικό σχόλιο να άκουγα στην θέση του θα είχαμε παίξει μπουνιές . δεν έχουν δουλειά οι φίλοι να μπλέκονται στην ζωή του ζευγαριού (ΟΥΤΕ ΚΑΝ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ). Αντε γειά!!

2ον . 3 χρόνια διαφορά ? να ήταν 30 να πω οκ , αλλα 3 δεν ειναι τίποτα , ουτε 5 ουτε 10 στο κάτω κάτω.

Δημοσ.

Ποιος μίλησε για μαμάκηδες; Ίσα ίσα που από ό,τι ξέρω οι γονείς του παιδιού του είπαν να κάνει ό,τι θέλει. Κάποια φίλοι του προσπαθούν να τον βάλουν να το ξανασκεφτεί.

Oι φίλοι ειναι οι μαμακιδες...αν τον έβαζαν να το ξανασκεφτεί λόγω της μικρής διάρκειας συμβίωσης θα το καταλάβαινα.

Αλλά επειδή ειναι 3 χρόνια μεγαλυτερη? Ο ορισμός του μαμάκια :P

Δημοσ.

Στον topic starter, με το καλό αδελφέ. Μην ακούς τίποτα. Και εμένα η πρώην σύζυγος +2 ήταν. 

Νταξ δεν είναι και τόσο μαγκιά αν σκεφθείς πως όταν αυτός θα κοντεύει 60 και δε θα κρεμάει ούτε μπλουζάκι μακό πάνω η άλλη θα είναι 40 με ορέξεις ακόμη. Εκτός αν είσαι swinger τύπος φάση. Ή ανέχεσαι να είσαι κερατάς. Kαι το 20-35 θα ήταν μικρή διαφορά, να δείς κάτι άλλα τραγικά με "καθωσπρέπει" κυρίους 40ρηδες να παίρνουν 17-18 χρονών κορίτσια. Κι όχι δε μιλάω για Ινδία, για την Ελλάδα του 2013 μιλάω.

Κάτσε ρε συ, που βλέπεις το πρόβλημα με κάποιο 37-40 να βγαίνει με κοπέλα 18-22;

Και ναι το κάνω και εγώ αυτό, και όσοι λένε κάτι, απαντώ .......:P

• Like 1
Δημοσ.

Κάτσε ρε συ, που βλέπεις το πρόβλημα με κάποιο 37-40 να βγαίνει με κοπέλα 18-22;

Και ναι το κάνω και εγώ αυτό, και όσοι λένε κάτι, απαντώ ....... :P

Άπειρο RESPECT μαν.

Δημοσ.

ΩΠΑ ΩΠΑ

Κι εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί να μην πηδάμε 18χρονα. Ειδικά αυτή την εποχή που κάνουν διαγωνισμούς πεολειχίας στα σχολεία. Η καλύτερη εποχή να βγαίνεις με τελειόφοιτες. Κι οι 18ρηδες κυνηγάνε να πηδήξουν 40ρες. Απόλυτη ισορροπία. Από 25-80 χρονών οι 20ρες είναι το τάργκετ γκρουπ για άντρες. Χώρια που όλες οι γριές φοβούνται μην τις βιάσουν, αυτό είναι παράδοξο.

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Πραγματικα τα 3 χρονια δεν τα θεωρω καν αξια λογου. Μου κανει εντυπωση που οι φιλοι σας προσπαθουν να τον αποτρεψουν λογω της διαφορας αυτης. 

Θα αντιλαμβανομουν τις ενστασεις (αν και δε θα τις δεχομουν απαραιτητα) αν εκεινος ηταν 34 και εκεινη 45 λ.χ. αλλα για τα 3 χρονια ειναι πραγματικα ασημαντα. Αλλωστε η ηλικια ειναι απλως ενας αριθμος, σημασια εχει να λαμβανεις τα υπερ του και να μην τον αφηνεις να σε εγκλωβιζει στις νορμες του (you read it here first),

Δημοσ.

Αν εισαι 60 και η γυναικα σου 40, απλα τη χωριζεις γιατι πλεον μεγαλωσε, και ξαναπαντρευεσαι μια 20-25. 

• Like 7
Δημοσ.

Αν εισαι 60 και η γυναικα σου 40, απλα τη χωριζεις γιατι πλεον μεγαλωσε, και ξαναπαντρευεσαι μια 20-25. 

Μπερλουσκόνι style! Έτσι ακυρώνεις τον θάνατο και τα χρόνια και είσαι πάντα νέος! 20χρονα παντου!!! Αν βέβαια θες να μιλήσεις , θα ζεις την απόλυτη μοναξιά, αλλά ΟΚ. Για αυτό είσαι παντρεμένος :shock: :-D

• Like 2
Δημοσ.

Ούτε γάμος, ούτε βαπτίσεις ούτε διάφορες @@ριες που υποχρεώνει οι κοινωνία ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ για να βγάζουν λεφτά οι Τρ@γόπαπες. 

Ας ζήσουν τα παιδιά τον έρωτά τους. Εάν θέλουν μία ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ένωση και διασφάλιση αξιώσεων στα υπάρχοντα μετά τον θάνατο, ας παντρευτούν με ΠΟΛΙΤΙΚΟ. Θα δηλώσουν το όνομα του παιδιού στο ληξιαρχείο, θα είναι ήσυχοι από έξοδα, θα κάνουν αυτό που γουστάρουν χωρίς φανφάρες και διάφορα παρελκόμενα και that's it. 

απλά πράματα.... γιατί αυτό που μετράει είναι τι ακούς το πρωί που σηκώνεσαι ή όταν γυρίζεις στο σπίτι. 

Εγώ στην Εκκλησία στον (πρώην) γάμο μου δεν πλήρωσα τίποτα στους Παπάδες. Για την ακρίβεια μου είπε "Είναι υποχρέωσή μας να σας παντρέψουμε" και δεν τον πληρώσαμε, στον πολιτικό όμως γάμο θα έπρεπε να είχαμε δώσει καμιά εκατοστάρα για τα δήθεν "λειτουργικά έξοδα".

Δημοσ.

ΩΠΑ ΩΠΑ

Κι εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί να μην πηδάμε 18χρονα. Ειδικά αυτή την εποχή που κάνουν διαγωνισμούς πεολειχίας στα σχολεία. Η καλύτερη εποχή να βγαίνεις με τελειόφοιτες. Κι οι 18ρηδες κυνηγάνε να πηδήξουν 40ρες. Απόλυτη ισορροπία. Από 25-80 χρονών οι 20ρες είναι το τάργκετ γκρουπ για άντρες. Χώρια που όλες οι γριές φοβούνται μην τις βιάσουν, αυτό είναι παράδοξο.

Συμφωνώ απόλυτα. 

Μα έτσι όπως είναι σήμερα τα πράγματα, ένας 37+ έχει τις περισσότερες πιθανότητες να είναι σταθερός οικονομικά.

Σπίτι, αμάξι, δουλειά. (σε Αγγλία αναφέρομαι). 

Όταν έχουν τους ηλικιακά 17-30 μακροπρόθεσμα άνεργους, τί να τους κάνουν; Αυτοί είναι για τις γριές κότες. 

Επίσης, γυναίκες 28+ βγάζουν από το δεύτερο ραντεβού το κομπιουτεράκι, και τα μάτια τους έχουν βγάλει $$$. 

Αντίθετα 18-25 απλά θέλουν να περνάνε καλά. 

Και συνήθως στην Αγγλία, 28+ γυναίκα έχει 1-3 παιδιά. 

Δημοσ.

Ο ένας θέτει θέμα πολιτικού VS θρησκευτικού λες και ήταν ποτέ αυτό το ζήτημα στο αρχικό ερώτημα.

Ο άλλος αναρωτιέται γιατί να μην πηδάμε 18χρονα με θέμα "όταν ο άλλος παντρεύεται" λες και ο γάμος προϋποθέτει το πήδημα (λολ).

Αυτά στη 2η σελίδα, στην 6η πάλι θα κρατιέμαι να μην κλάψω για το οξυγόνο που μου κλέβουν.

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...