pappous_soulis Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Κοιτα εγω πιστευω οτι ο κοσμος δεν φτιαχτηκε τυχαια, συγουρα παιζει μεγαλο ρολο η εξεληξη αλλα αυτη την πρωτη ζωη καποιος την εφτιαξε και ακομα δεν ξερουμε ποιος και γιατι. Εγω πιστευω οτι ειναι ο θεος καποιοι αλλοι κατι αλλο Και το θεό ποιος τον έφτιαξε;
REDODIN7 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Και το θεό ποιος τον έφτιαξε; Τωρα ανοιγεις μεγαλο θεμα, βασικα οι επιλογες μας ειναι δυο, η επιστιμονικοι δεν υπερχε τιποτα και ξαφνικα μπαμ φτιακτηκε ο κοσμος ή ο θεος προυπηρχε των παντων
De@th L0rd Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Πάντως εμένα μου έχει μείνει στη μνήμη το κομικ στριπ με τους ευαγγελιστές που λένε για τα λάθη της χρονολόγησης με τον άνθρακα 14. Σχεδόν με έπεισαν.
pappous_soulis Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Τωρα ανοιγεις μεγαλο θεμα, βασικα οι επιλογες μας ειναι δυο, η επιστιμονικοι δεν υπερχε τιποτα και ξαφνικα μπαμ φτιακτηκε ο κοσμος ή ο θεος προυπηρχε των παντων Ποιο μεγάλο θέμα; Απλό ερώτημα. Λες το συμπάν δε μπορεί να υπάρξει χωρίς δημιουργό ενώ ο θεός μπορεί. Με ποια λογική;
Cossutius. Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Όσο ο παραγοντας τυχη παιζει τον σπουδαιότερο ρολο στη δημιουργία της ζωής και της εξέλιξης, τόσο η υπαρξη ενός ανώτερου οντως θα φαντάζει αναγκαία... Και το θεό ποιος τον έφτιαξε; Και το συμπαν πως γινεται να υπήρχε πάντα? Ασύλληπτες έννοιες που θα μεινουν αναπάντητες. Ακομα δεν έχουμε φθάσει στο σημείο να συνειδητοποιήσουμε κάποια πράγματα.
REDODIN7 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Ποιο μεγάλο θέμα; Απλό ερώτημα. Λες το συμπάν δε μπορεί να υπάρξει χωρίς δημιουργό ενώ ο θεός μπορεί. Με ποια λογική; Δεν σου λεω αυτο σου λεω οτι υπαρχουν δυο εκδοχες στις οποιοες υπαρχουν μεγαλα κενα ή μια που λεει οτι ο θεος υπαρχει απο παντα και ή αλλη οτι δεν υπηρχε τιποτα και ξαφνικα φτιακτηκε το συμπαν
Lucifer Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Cossutius, ξυράφι του Όκαμ. OP, η θεωρία της εξέλιξης είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο γεγονός, το thread είναι ισάξιας χρησιμότητας με κάποιο "Πιστεύετε πως ο κεραυνός είναι ηλεκτρική εκκένωση ή ο θυμός του Δία;" 12
Προτεινόμενες αναρτήσεις