Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια...για αρχη θελω να ξερετε  οτι ειμαι καπου στο 1.87 υψος και καπου στα 70 κιλα.. πρωτον θελω γραμμωμενους κοιλιακους και δευτερον να φουσκωσουν αλλα και να δυναμωσουν τα μπρατσα μου.Τελος ποσα σετ να κανω ποσες επαναληψεις και αμα πρεπει καθε μερα η μερα παρα μερα (αν και γι 3 μηνες το κανα μερα παρα μερα δεν ειδα αποτελεσματα..) ευχαριστω εκ των προτερων...

οσο για την διατροφη πρεπει να κανω διατροφη? ειμαι 17 χρονων οπως σας ειπα..

Δημοσ.

δεν με βοηθαει καθολου ειναι 50 σελιδες ο καθε ενας λεει οτι θελει και γενικα οπου λαλουν πολλοι κοκοροι αργει να ξημερωσει ;)

Δημοσ.

δεν με βοηθαει καθολου ειναι 50 σελιδες ο καθε ενας λεει οτι θελει και γενικα οπου λαλουν πολλοι κοκοροι αργει να ξημερωσει ;)

Ενω εδω θα σου απαντησει καποιος αλλος...? Κατεβασε και men's health guide to [οτι θες]...

Δημοσ.

υπαρχει ενα μικρο προβληματακι δεν ειμαι καθολου καλος στα αγγλικα αρα ακυρο γι το mens health quide to δεν πιραζει ευχαριστω  ααα και λιβερπουλ 89 τι διαφορα εχει το ιδιο ειναι ;)

Δημοσ.

υπαρχει ενα μικρο προβληματακι δεν ειμαι καθολου καλος στα αγγλικα αρα ακυρο γι το mens health quide to δεν πιραζει ευχαριστω  ααα και λιβερπουλ 89 τι διαφορα εχει το ιδιο ειναι ;)

Ειναι περιοδικο για αντρες. Αποκλειστικά.

Σε απλα ελληνικα, ειναι γεματο εικονες 

Δημοσ.

Αμα ανοιγει ο καθενας μας ενας νεο θεμα με το προβλημα που εχει στην γυμναστικη την κατσαμε...

Ασε που μολις το παρουν πρεφα θα το συγχωνεψουν με το αλλο.

Εφοσον υπαρχει παρομοιο θεμα, καλυτερο ειναι να ρωτησεις εκει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...