rikos89 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 καλησπερα παιδια . μαλλον εκανα μια βλακια και θελω την βοηθεια σας εχω το samsung np300e5 και ετρεχε windows 7 εκανα λαθος και οταν περασα ubuntu πατησα αντικατασταση αντι για να τρεχουν μαζι. με το που τελιωσε την εγκατασταση εκανε ρεσταρτ και τωρα ανοιγει και κολαει στο boot screen. και μετα κανει σινεχεια restart . επισεις στης επιλογες απο που θελω να κανει boot εχουν εξαφανιστει ολες οι επιλογες. τι μπορω να κανω??? (εκτως απο τον σταυρο μου)
biomecanoid Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 κανεις δεν θα σου πει τι έχει το pc άμα δεν υπάρχει περιγραφή του λάθους ένα screenshot απο την οθόνη η έστω τι σου γραφή όταν κολλάει.Πρέπει να είσαι συγκεκριμένος.
rikos89 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 κανεις δεν θα σου πει τι έχει το pc άμα δεν υπάρχει περιγραφή του λάθους ένα screenshot απο την οθόνη η έστω τι σου γραφή όταν κολλάει. Πρέπει να είσαι συγκεκριμένος. μαλιστα θα ανεβασω ενα βιδεακι για να σας βοηθισω εχεις δικιο..
biomecanoid Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Kαλά με τέτοιο attitude δεν θα βρείς βοήθεια. Eμ δεν έβαλες καλά linux, εμ δεν περιγραφής το λάθος, μας την λες και αποπάνω, έτσι είσαι άξιος της τύχης σου.
rikos89 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 δεν νομιζω καπου στο ποστ "να στην λεω " αν αυτο καταλαβες παω πασο. εδω εινε το βιδεακι με το προβλημα μου . αν καπιος ξερει να με βοηθιση και θελει πανω απο ολα ας απαντιση. αλλιως οπως λες ειμαι αξιος της μοιρας μου.
biomecanoid Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 λάθος νόμιζα πως ότι θα κανεις βιντεάκι ήταν ειρωνικό Kαλα δεν εχει Boot-Option ουτε μεσα στο BIOS ?? πως το καταφερες αυτο ??
rikos89 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 <p>λάθος νόμιζα πως ότι θα κανεις βιντεάκι ήταν ειρωνικό</p> <p>Kαλα δεν εχει Boot-Option ουτε μεσα στο BIOS ?? πως το καταφερες αυτο ??</p> γιατι κατι μου λεει οτι εκανα μαλα....α. και εμενα αυτο μου φανικε περιεργο δεν μου εχει ξανασιμβει. <p>Bios update μπορείς να κάνεις;</p> βρηκα μια εκδοση για να κανω update αλλα εινε σε .exe μορφη μπορω να την κανω μεσα απο το bios?
biomecanoid Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Mε format και install OS δεν γινετε να χαλαση το Bios. Kαθε laptop εχει ενα συνδυασμό πληκτρων που κανει BIOS update απο USB
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα