sylvester73 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Kαλησπερα σας Εχω ενα προβλημα με το site μου, εαν κανουμε 5 με 6 φορες ανανεωση με f5 βγαζει το μηνυμα resource limit is reached Και κατι αλλα.. Ειμαι σε shared hosting Με αποτελεσμα να υπερφορτωνεται ο server και να με κανουν suspend. Χθες με εκλεισαν για το λογο αυτο, αλλα καταφερα και το έσωσα. Προσπαθησα να βρω καποια anti flood Protection αλλα μονο ενα βρηκα με το παρακατω κωδικα <?PHP IF (!ISSET($_SESSION)) { SESSION_START(); } // anti flood protection IF($_SESSION['last_session_request'] > TIME() - 2){ // users will be redirected to this page if it makes requests faster than 2 seconds HEADER("location: /flood.html"); EXIT; } $_SESSION['last_session_request'] = TIME(); ?> Το οποιο το βαζω και μια σελιδα να ανοιξω με παει στο αρχειο flood.html αλλαξα τα νουμερα αλλα τιποτα. Και οι απορια μου ειναι, οτι ειναι σωστο πατωντας 5 με 6 φορες το κουμπι f5 να υπερφορτώνεται ο server; Το δοκιμασα σε αλλα site επανω στο server και εχουν το ιδιο προβλημα. Δηλαδη εαν παω σε ενα site και το κανω γυρω στης 20 φορες θα πεσει ο server Δεν ξερω εαν ειναι σωστο να γινεται αυτο και εαν κανω εγω λαθος κατι, αλλα σκεφτομαι οτι μπορει να εχει προβλημα ο server, γιατι δεν το βρισκω σωστο με 5 ανανεωσεις να πεφτει..και μετα να μου κλεινουν το λογαριασμο. Μηπως ξερετε κανενα καλο anti-flood; Ευχαριστωω
dewn735 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 flooding δεν είναι "μπήκαμε τρεις και ρίξαμε το server", αναφέρεται σε κάποιες χιλιάδες ερωτήματα προς τον server μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Οπότε, το θέμα σου δεν είναι αυτό. Ξεκινάμε με τα βασικά ερωτήματα... ποια είναι η σελίδα σου και που φιλοξενείται; 1
sylvester73 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Σελιδα: http://fantastic-forum.info/ Φιλοξενειτε εδω περα http://host-dog.net/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα