LefterisPapadopoulos Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 χαιρομαι που γνωρίζω κι άλλους γκρινιάρηδες! Γκρινίαρηδες όλου του κόσμου εννωθείτε!
ariannaki85 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 ρε παιδιά δεν παρακολουθώ και απο κοντά τις τεχνολογικές εξελίξεις αλλά ένα pc ξέρω να το μοντάρω. Νόμιζα ότι στο Πλαίσιο θα μου έλεγαν φταίει "αυτό" και θα τελείωνα, με ταλαιπωρούν τώρα κοντά 2 μήνες και pc δεν έχω... μπα, απλά τους ζήτησα να μου γράψουν μια αναφορά που να παραδέχονται εμμέσως την αποτυχία τους. "και η δευτερη μητρική κάρτα είναι προβληματική και δεν μπορεί να εγκατασταθεί το λογισμικό" έτσι για το αρχείο μου να σου πω, τραγικό είναι ότι δεν έχεις pc 2 μήνες (αλήθεια πως την παλευεις??) αλλά δεν σου ειπαν τελικά οτι η μητρική φταει? και εφόσον ήταν μεταχειρισμένη τι να κάνουν?
headbanger Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 άμα αρνήσαι να πληρώσεις πραγματικούς τεχνικούς, ότι πληρώνεις πέρνεις και έχεις τέτοια "διαγνώσεις" και τεχνικό διασυρμό στα φόρουμ. για να σας προλάβω, όχι ΠΟΤΕ δεν εργάστικα στο πλαίσιο. Δεν είχα τα κατάλληλα προσόντα. Άσχετα αν αλλού παίρνεις tier 2 θέση, για 500 ευρώ ούτε κατσαβιδάκιδες δεν πέρνεις. Σαν φοιτητής έκανα τ1 δουλειά, και είδα πολλούς άσχετους με το θέμα στον κλάδο. πραγματικά για γέλια η κατάσταση.
LefterisPapadopoulos Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 άμα αρνήσαι να πληρώσεις πραγματικούς τεχνικούς, ότι πληρώνεις πέρνεις και έχεις τέτοια "διαγνώσεις" και τεχνικό διασυρμό στα φόρουμ. σορρυ αλλά που θα βρω αληθινους τεχνικους? υποτίθεται ότι πήγα σε μια μεγάλη εταιρεία που σου παρέχει αξιοπιστες υπηρεσίες, ποιός άλλος μπορεί να μου εγγυηθεί (αν όχι το Πλαίσιο) ότι δεν θα με κοροϊδέψουν?! να σου πω, τραγικό είναι ότι δεν έχεις pc 2 μήνες (αλήθεια πως την παλευεις??) ήταν το 2ο pc μου... βασικά το ετοίμαζα για να το χαρίσω στον πατέρα μου που θέλει να μάθει και εφόσον ήταν μεταχειρισμένη τι να κάνουν? ήταν η 2η μητρική που μου διέγνωσαν ελαττωματική. Πόσες πιθανότητες να αγοράσω 2 μητρικές (απο αυτό το site) και να μου βγουν κι οι 2 ελαττωματικές?!
Waldo_Vrs Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Ακόμα και ο Κοτσόβολος που έχει ηλεκτρονικούς (κατά μέσο όρο εννοώ) μέσα για να φτιάχνουν τις ηλεκτρικές συσκευές περισσότερα ξέρουν απο αυτούς του Πλαισίου... Είναι το τελευταίο κατάστημα που πρέπει να πας το πλαίσιο... Τώρα μπορεί και οι μητρικές να ήταν μια χαρά και να στο λέγανε για να πάρεις τίποτα άλλο...να φταίει κανένα τροφοδοτικό ας πούμε σου λένε πες του ότι η mobo είναι εκτός και θα πάρει ένα σορό άλλα πράγματα...λέω θεωρία...που επικρατείιι εκεί μέσα.... Απο εδώ αν αγοράσεις απο άτομα που βλέπεις πως έχουν πολλές θετικές γνώμες ή ενεργά άτομα στο forum δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα....αν πάρεις απο όποιον να νε κανείς δεν ξέρει...ο καθένας έχει δικαίωμα να βάλει αγγελεία...δεν περνάνε απο face control
ariannaki85 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Απο εδώ αν αγοράσεις απο άτομα που βλέπεις πως έχουν πολλές θετικές γνώμες ή ενεργά άτομα στο forum δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα....αν πάρεις απο όποιον να νε κανείς δεν ξέρει...ο καθένας έχει δικαίωμα να βάλει αγγελεία...δεν περνάνε απο face control σωστό αυτό...θέλει σίγουρα προσοχή...
sphinxgr Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Μαγαζί είναι το πλαίσιο , έχει τη γνώση φυσικά, και τους σωστούς ανθρώπους. Το θέμα είναι πως όταν είσαι ιδιωτική επιχείρηση όπως το πλαίσιο μπορείς να αφιερώσεις ένα Maximum χρόνο (10-15 λεπτά), που κατά Μ.Ο. κάνεις σωστή διάγνωση της βλάβης κατά 80%. Αλλάζεις όλα όσα μπορείς να αλλάξεις σε αυτό το χρόνο, ανοίγεις τον υπολογιστή μια φορά και αν ανοίξει είσαι ΟΚ. Σε κανένα μαγαζί δεν πρόκειται να ασχοληθούν και να δοκιμάζουν τον υπολογιστή όλη μέρα! Όλα τα μαγαζιά θα είχαν κλείσει έτσι. Υπολογίστε πως το λειτουργικό κόστος κάθε υπαλλήλου ξεκινάει απο τα 15-20 ευρώ/ώρα και προφανώς πρέπει να αποσβεσθεί και να δώσει και κέρδος. Αν ο άλλος ασχοληθεί 8 ώρες με τον υπολογιστή κάθε κακομοίρη, υπάρχει περίπτωση ο κακομοίρης να του δώσει 120 ευρώ για τον έλεγχο...? Για αυτό ή βάζεις ιδιώτη να ασχοληθεί, ή το κάνεις μόνος σου... Διαφορετικά αυτά είναι καθημερινότητα και για αυτό οι εγγυήσεις του πλαισιού αφορούν τα turbo x, επειδή δεν ασχολούνται με το ρημάδι του καθενός γιατί δεν δουλευει και που το χάλασε, αλλά έχουν στανταρτ σημεία ελέγχου σε γνωστές τους συσκευες 1
headbanger Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 πια 15-20 ευρώ την ώρα μωρέ; με 500άρικο μισθό. αν ήταν 20 ευρώ την ώρα δεν θα ξενιτευόμουν. Και ανάλογα το τι ποιότητα υπηρσιών θες να δώσεις. προσωπικά δεν έκανα διαγνώσεις "ξεπέτα" ποτέ. αυτά κάποτε παλιά σοτ Τέξας ΄μως
qsis Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Μαγαζί είναι το πλαίσιο , έχει τη γνώση φυσικά, και τους σωστούς ανθρώπους. Το θέμα είναι πως όταν είσαι ιδιωτική επιχείρηση όπως το πλαίσιο μπορείς να αφιερώσεις ένα Maximum χρόνο (10-15 λεπτά), που κατά Μ.Ο. κάνεις σωστή διάγνωση της βλάβης κατά 80%. Αλλάζεις όλα όσα μπορείς να αλλάξεις σε αυτό το χρόνο, ανοίγεις τον υπολογιστή μια φορά και αν ανοίξει είσαι ΟΚ. Σε κανένα μαγαζί δεν πρόκειται να ασχοληθούν και να δοκιμάζουν τον υπολογιστή όλη μέρα! Όλα τα μαγαζιά θα είχαν κλείσει έτσι. Υπολογίστε πως το λειτουργικό κόστος κάθε υπαλλήλου ξεκινάει απο τα 15-20 ευρώ/ώρα και προφανώς πρέπει να αποσβεσθεί και να δώσει και κέρδος. Αν ο άλλος ασχοληθεί 8 ώρες με τον υπολογιστή κάθε κακομοίρη, υπάρχει περίπτωση ο κακομοίρης να του δώσει 120 ευρώ για τον έλεγχο...? Για αυτό ή βάζεις ιδιώτη να ασχοληθεί, ή το κάνεις μόνος σου... Διαφορετικά αυτά είναι καθημερινότητα και για αυτό οι εγγυήσεις του πλαισιού αφορούν τα turbo x, επειδή δεν ασχολούνται με το ρημάδι του καθενός γιατί δεν δουλευει και που το χάλασε, αλλά έχουν στανταρτ σημεία ελέγχου σε γνωστές τους συσκευες μαλιστα , πολυ ενδιαφερουσες αποψεις.. δηλαδη ο πελατης συμφωνα με σενα πρεπει να ξερει απο μονος του.. οταν ο πελατης ξερει απο μονος του εντοπιζει μονος του το προβλημα δεν παει να δινει 20αρικα στο καθε πλαισιο επειδη του περισσεψαν και χωρις μαλιστα να βγαλει ακρη εγω δεν το αντιλαμβανομαι με τις εργατωρες, το αντιλαμβανομαι οτι μια υπηρεσια κοστιζει x ευρω το ποση ωρα θα του παρει του "τεχνικου" να διαπιστωσει το προβλημα θα επρεπε να ειναι δικο του προβλημα , οχι προβλημα του πελατη αν προκειται να κοστισει παραπανω μια σοβαρη διαγνωση, ας χρεωθει παραπανω , αλλα τουλαχιστον να γινει και το ελαχιστο που θα μπορουσε να ισχυει ειναι οτι σε περιπτωση που δεν καταφερει να κανει αυτο για το οποιο πληρωθηκε , να μην παρει τα λεφτα του "καθε κακομοιρη" , αλλα να παραδεχτει την αποτυχια του και να μην παρει τιποτα φανταζομαι οτι αυτα τα δεχεσαι και σε αλλες περιπτωσεις της ζωης σου, αν πχ δε σου φτιαξουν το αυτοκινητο δε τρεχει και κατι το ψαχνεις μονος σου αν πληρωσεις τον υδραυλικο να σου επιδιορθωσει κατι και δε τα καταφερει αλλα σου παρει λεφτα, εεεεεελα μωρε δε τρεχει κατι καλη καρδια θα ασχολειται ολη μερα με τα υδραυλικα του καθε κακομοιρη; εχει κι αλλες δουλειες να κανει δεν εχει σημασια η ποιοτητα της δουλειας, σημασια εχει να περασουμε πολλα pc για να μαζεψουμε το μαρουλι και το 80% επιτυχια θεωρειται και κατορθωμα , το υπολοιπο 20% να πανε να γ@μηθουνε 2
Bspus Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 πήγα τον υπολογιστή μου (παλιός) στο ΄σερβις του Πλαισίου πλήρωσα 20 ευρώ μόνο για να μου κάνουν διάγνωση και να μου που γιατί 2 λεπτά αφου τον ανάψω, αυτός σβήνει απο μόνος του. Η απάντησή τους ήταν "τροφοδοτικό" Για να καταλαβω, τους τον αφησες εκει, κανανε δοκιμες και την αλλη μερα τον πηρες πισω? Η μεσα απο τη συζητηση προεκυψε οτι φταιει τροφοδοτικο? Γιατι αμα σβηνει στα 2 λεπτα λογω μητρικης, θα το παθαινε και με το αλλο τροφοδοτικο λογικα. Δεν δοκιμασανε να τον ανοιξουνε και να τον αφησουν εστω κανα μισαωρο ανοιχτο με αλλο τροφοδοτικο? Η πρωτη μου σκεψη παντως εμενα μητρικη θα ηταν και θα κοιτουσα για σκασμενους/φουσκωμενους πυκνωτες Απο κει και περα ομως δεν μπορω να καταλαβω και τη δικη σου στρατηγικη. Ξερεις να μονταρεις ενα PC, και ασχολεισαι με μεταχειρισμενα. Προκειται για δευτερο PC αρα δεν επειγεσαι αλλα και εχεις τη δυνατοτητα να κανεις τραμπα κομματια για να απομονωσεις το λαθος Και παρολα αυτα... το πας σε μαγαζι και σκας 20 ευρω. Με τα 20 ευρω θα ειχες αγορασει τροφοδοτικο και θα σου εμενε και καβατζα αν δεν εφταιγε. Επισης μετα την πρωτη λαθος διαγνωση, ποιος ο λογος να τους πας δευτερη μεταχειρισμενη μητρικη αντι να παρεις το PC πισω και να τη βαλεις μονος σου πανω? Δεν παιρνω το μερος του πλαισιου, αλλα αν εξαιρεσουμε τη διαγνωση του τροφοδοτικου (που μπορει απο διαολεμενη συμπτωση οντως να το ανοιξαν και μια φορα να δουλεψε ΟΚ) δεν μπορω να φανταστω τι θα εκανα καλυτερα στη θεση τους, δεδομενου οτι προκειται για μια απο τις πολλες περιπτωσεις που πρεπει να δω ενω με πνιγουν στη δουλεια, και ηδη ασχοληθηκαν με τις μεταχειρισμενες σου μητρικες και παλια dvd rom
Prof_Chaos Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Μη νομίζεις υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που δεν είναι σε τεχνολογικά φόρουμς να ξέρει τι παιζει με το κάθε κατάστημα. Μεγάλη μερίδα καταναλωτών θεωρούν το πλαίσιο ως αξιόπιστο μέρος για αγορά-σερβις υπολογιστή... ναι ο μπαρπα θύμιος ο ίδιος που θεωρεί σοβαρό κατάστημα εκτός απο το Πλαισιο και τον Γερμανο..(σοβαρά το λέω) δικιο εχεις σε αυτό που λές .. πολλοί εχουν αγνοια επι του θέματος. Εδώ είχε βγεί το θρασίμι HR του πλασίου στο φόρουμ και διατυμπανούσε οτι το πλαίσιο είναι "σουπερ" και όλα είναι υποδειγματικά.. επίσης έλεγε με υπερηφάνεια οτι είναι απο τις λίγες εταιρείες που πληρώνουν ... Δηλαδή Ελεος...
LefterisPapadopoulos Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Για να καταλαβω, τους τον αφησες εκει, κανανε δοκιμες και την αλλη μερα τον πηρες πισω? Η μεσα απο τη συζητηση προεκυψε οτι φταιει τροφοδοτικο? Γιατι αμα σβηνει στα 2 λεπτα λογω μητρικης, θα το παθαινε και με το αλλο τροφοδοτικο λογικα. Δεν δοκιμασανε να τον ανοιξουνε και να τον αφησουν εστω κανα μισαωρο ανοιχτο με αλλο τροφοδοτικο? ισως να μην το είπα σωστά. Το έχω πάει-φέρει 3 φορές από το σερβις του Πλαισίου. Την πρώτη φορά η απάντησή τους ήταν "τορφοδοτικό" πιο αναλύτικά: -φίλε είναι καμένο το τροφοδοτικό σου -είστε σίγουροι παιδιά; έχω τσεκάρει και με άλλο τροφοδοτικό που έχω σπίτι και πάλι σβήνει -ίσως να είμαι λιγότερα Watt απο ότι χρειάζεται για να δουλέψει, πάντως σίγουρα είναι θέμα τροφοδοτικού για να σβήνει. Αυτό για παράδειγμα έχει χαλασμένο fan (ανεμιστήρα). Όντως εκέινο το τροφοδοτικό ήταν χαλασμένο, οπότε απλά έβαλα το άλλο επάνω και τους το γύρισα πίσω αφου και πάλι δεν άναβε για πάνω απο 2 λεπτά. Απο κει και περα ομως δεν μπορω να καταλαβω και τη δικη σου στρατηγικη.Ξερεις να μονταρεις ενα PC, και ασχολεισαι με μεταχειρισμενα. Προκειται για δευτερο PC αρα δεν επειγεσαι αλλα και εχεις τη δυνατοτητα να κανεις τραμπα κομματια για να απομονωσεις το λαθος Και παρολα αυτα... το πας σε μαγαζι και σκας 20 ευρω. Με τα 20 ευρω θα ειχες αγορασει τροφοδοτικο και θα σου εμενε και καβατζα αν δεν εφταιγε. Επισης μετα την πρωτη λαθος διαγνωση, ποιος ο λογος να τους πας δευτερη μεταχειρισμενη μητρικη αντι να παρεις το PC πισω και να τη βαλεις μονος σου πανω? όπως έλεγα λοιπόν, αφου λύθηκε το "πρόβλημα" του τροφοδοτικού, μου έιπαν ότι είνα πρόβλημα της μητρικής. Ήθελα πολύ να τους πιστέψω και να λύσω το πρόβλημά μου. Βρήκα μια μητρική που ταίριαζε και επειδή το παιδί την έδινε 15 ευρώ είπα να το δοκιμάσω. Αγόρασα την μεταχειρισμένη μητρική, του την φόρεσα και ΌΝΤΩΣ το pc σταμάτησε να σβήνει. Και τότε άρχισε το επόμενο πρόβλημα. Δεν μπορούσε να bootαρει το cd των windows. (όχι δεν έφταιγε το cd) και τότε το γύρισα πίσω στο πλαίσιο κτλ...
Bspus Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δηλαδη ακομα και στην αρχη που επεμεναν οτι εφταιγε το τροφοδοτικο σου, δικο τους δεν βαλαν πανω. Ενω εσυ που εβαλες ειδες οτι συνεχισε το προβλημα. Απαραδεκτοι αυτοι, και εσυ επρεπε απο αυτο και μονο να τους την πεις και να φυγεις Εχεις 2 dvd players και κανενα δεν διαβαζε το cd των windows. Τα παλια dvd players οντως το παθαινουν αυτο. Αναγνωριζονται ως συσκευες αλλλα η ικανοτητα τους εξασθενει. Στα dvd recorder το πρωτο σημαδι ειναι να μην μπορει να γραψει αλλα να διαβαζει καλα. Εισαι σιγουρος οτι οι συσκευες σου διαβαζουν καλα? Αλλη ερμηνεια ειναι να εχουν προβλημα οι IDE controllers της δευτερης μητρικης, αλλα πιο σπανιο, και δυσκολα και οι 2. Αν η μητρικη ειναι του 2004 και μετα, πιθανοτατα θα μπορει να μπουταρει απο USB και να εχει και sata. Φτιαξε ενα φλασακι με windows χρησιμοποιοωντας το δωρεαν win2flash και εισαι μια χαρα. Η κανε τραμπα για λιγο το dvd του καλου σου υπολογιστη. Αν τιποτα απο αυτα δεν μπορει να γινει, δυσκολη περιπτωση
revolver1990 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Οθόνη ή κάρτα γραφικών είναι αν έμπαινε windows και έσβηνε μετά αλλιώς κάτι από τα άλλα που είπανε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα