Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με interlacing και edit σε ts files


cinemusic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θελω να βγαλω καποιες διαφημίσεις από ts αρχεια h264 αλλα οσο και αν έψαξα δεν βρηκα καποιο edit πρόγραμμα που να κανει αυτή τη δουλεια χωρις επανακωδικοποίηση.

Θα ηθελα καποι που να μπορει να κανει smart rendering
Υπαρχουν μεν αρκετα προγράμματα που κανεις cut τα αχρηστα κομματια ενός βιντεο αλλα χωρις την δυνατότητα ενός απλου resolve effect και του fade on off.
Συνεπως δεν μου κάνουν…
Τελικα υπαρχει καποιος πρόγραμμα που να κάνει smart redering αλλα να παρέχει την δυνατοτητα προσθήκης κάποιων απλών εφφε η τσαμπα ψαχνω;

Μεχρι τωρα μην βγάζοντας ακρη δοκίμασα αναγκαστικά να χρησιμοποιήσω κάποιο πρόγραμμα που κανει εκ νεου rendering σε h264 αλλα βλεπω πως μετα από αυτό εχω τις ενοχλητικές οριζόντιες γραμμες να φαίνονται ειδικα στις γρηγορες σκηνες.
Μιλω φυσικα για το γνωστο θεμα με το interlace.

Συνεπώς εκτος από τη πρωτη ερώτηση μου θα θελα την συμβουλή σας για καποιο πρόγραμμα που να δέχεται ts αρχεια και να εχει την δυνατότητα να κωδικοποιεί σε h264 χωρις να εμφανίζει τις γραμμες του interlace.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Lossless κόψιμο (δηλαδή frame level operations χωρίς επανακωδικοποίηση) σε H.264 βίντεο κάνει το VideoReDo TVSuite αλλά δεν είναι δωρεάν.

Από κεί και πέρα, οποιαδήποτε επεξεργασία (εφφέ/fade/deinterlacing κλπ) απαιτεί επανακωδικοποίηση, οπότε αυτό που ζητάς δεν γίνεται.

 

Και τέλος, άλλη έννοια είναι το (re-)encoding/transcoding και άλλο το rendering, το 2ο δεν έχει σχέση με επεξεργασία βίντεο (απλή σημείωση).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...