Προς το περιεχόμενο

Galaxy SIII mini

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το ειχα εγω, ειναι σφερατο φιλε μου και εχει ολες τις λειτουργιες απο το s3. μπαταρια κραταει παρα μα παρα πολυ , και σε φαση να εχω μεινει με 8% το κανω Lock Και μενει 5-6 ωρες for fun. 

Δημοσ.

Ρε παιδιά sorry άμα πετάξω καρότο αλλά κ το s3 mini και τα αλλά galaxy,άμα το λιώνεις τι λέει από θερμοκρασία;Ζεσταίνεται η πλάτη ή μπα;

Δημοσ.

ζεσταινεται αν το κρατας ολο μεσα στην παλαμη για πολυ ωρα χωρις καποια θηκη προστασιας,αν εχεις ομως μια θηκη δεν υπαρχει προβλημα..αυτο νομιζω να συμβαινει σε ολα τα κινητα κατα τη γνωμη μου...!

Δημοσ.

Απο θερμοκρασιες καλα τα πανε ολα τα galaxy. Εμενα το S3 στα 1,9ghz ζεσταινεται λιγοτερο απ'οτι με μαμα kernel και ρομ. Τουλαχιστον 30% βλετιωση απο οτι ηταν τη πρωτη μερα που το πηρα.

Δημοσ.

το ειχα εγω, ειναι σφερατο φιλε μου και εχει ολες τις λειτουργιες απο το s3. μπαταρια κραταει παρα μα παρα πολυ , και σε φαση να εχω μεινει με 8% το κανω Lock Και μενει 5-6 ωρες for fun.

Δηλαδή απο οτι λες αξιζει τα 215 ευρω

Δημοσ.

Σε αυτά τα λεφτά αξίζει χαλαρά πιστεύω κ εγώ...Εγώ πάω για lumia 800 βέβαια.Δες κ εκεί αν δεν το έχεις κάνει +620 στα ίδια λεφτά

Δημοσ.

Μου αρεσει περισσοτερο το android σαν λειτουργικο για αυτο σκεφτομαι το samsung μου φενεται καλο για 215 ευρω

Καποιος που το εχει αγορασει.Θα το συνηστουσε για τα 215 ευρω που κανει

Δημοσ.

Για τα λεφτά του είναι πολύ καλό, από ταχύτητα βέβαια αν είσαι απαιτητικός μπορεί κάπως να σε απογοητεύσει...

Δημοσ.

Για τα λεφτά του είναι πολύ καλό, από ταχύτητα βέβαια αν είσαι απαιτητικός μπορεί κάπως να σε απογοητεύσει...

Τι ενοεις αργει στις εφαρμογες στο ιντερνετ η γενικα παει αργα η κολαει;

Δημοσ.

Το θεωρώ ότι δεν είναι αρκετά smooth ,αλλά έχω συνηθίσει πιο γρήγορα κινητά, γι αυτό κ είπα αν είσαι απαιτητικός κ "ανυπόμονος".

Δημοσ.

Δηλαδή θα κολλάει όταν ανοίγω καλές εφαρμογές. Μέχρι 215 ευρώ υπάρχει κάποιο άλλο κινητό που να έχει περισσότερες δυνατότητες. 

Δημοσ.

Το θεωρώ ότι δεν είναι αρκετά smooth ,αλλά έχω συνηθίσει πιο γρήγορα κινητά, γι αυτό κ είπα αν είσαι απαιτητικός κ "ανυπόμονος".

ουτε καν, παρα πολυ Smooth ειναι ειναι η καλυτερη επιλογη π μπορει να κανει σε android σμαρτphone, η επομενη επιλογη ειναι το s4 για μενα και το λεω πολυ σοβαρα. ουτε ζεστενεται φιλε μου, Οπως ξερουμε το Ui ειναι super smooth, Και οι λειτουργιες τ βολευουν πολυ, το κινητο σε νιωθει :)

φιλε μου το ειχα εγω, δεν κολλαει ασε τους αλλους να λενε, δε κολλαει ουτε ενα δευτερολεπτο, εγω μολις το εβαλα διπλα διπλα με Iphone 4 ενιωθα τυχερος π δεν ειχα το Iphone 4, Καταρχην οσο ειναι το Iphone ειναι η οθονη του s3 mini και δευτερον παει μπουνιες, το Dead Trigger Που σερνεται παντου, στο s3 mini ανοιγει μπουνιες!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...