Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαχαχαχαχα :lol: :lol: :lol:  ...ρε τι κανει ενα πατοχαρτο....

παρεπιπτοντως υπαρχει κανενα μαγαζι στην αθηνα που να πουλαει φθηνα και λιγοτερα μετρα?γιατι με λιγο ψαξιμο στο ιντερνετ ειδα κατι 25αρια μετρα(τα 80αρια) με 40ε και μου εφυγε το κλαπετο :o :wacko:

Δημοσ.

Τι ιντερνετ, στον πιο κοντινό χρώματα-σιδηρικά να πας, να πάρεις και είκοσι πόντους αν θες, αυτός κλέφτης να γίνει;

Δημοσ.

Λοιπόν θα τριφτεί παντού

στα σημεία που έχει ξεφλουδίσει να αφαιρεθούν τα κομμάτια,αν έχει φύγει το και το χρώμα θα περαστεί πάλι με χρώμα και ένα χέρι λούστρο.στεγνωμα και πάλι αποχάρτισμα

Εγώ προτείνω αν γίνει το Αποχάρτισμα με το χέρι να προτιμήσεις σφουγγάρια αποχαρτισμού

t_3801.jpg

στα σημεία που είναι ακόμη καλά συντηρημένα ένα απλό αποχάρτισμα για να πιάσει το λούστρο

Πρώτα θα αρχίσετε με τα σημεία που τα βλέπει ο ήλιος(π.χ κολώνες) ένα χέρι, στέγνωμα,πάλι αποχάρτισμα και τέλος ένα τελευταίο παντού..

Αν έχετε πιστόλι βαφής και το ρυθμίσετε σωστά δεν θα έχετε απώλειες υλικού

Αν προτιμήσετε θαλάσσης να πάρετε με σιλικόνη.Αργεί να στεγνώσει αλλά έχει την δυνατότητα να συστέλλεται και να διαστέλλεται

Συνοψίζοντας..

Δύο χέρια(και χρώμα αν χρειάζεται) στα σημεία που τα βλέπει ο ήλιος και ένα στα ήδη διατηρημένα

Και όταν εννοώ θαλάσσης εννοώ βερνίκι που περνάνε τις βάρκες

Δημοσ.

Ευχαριστω ολους για την βοηθεια!Νομιζω οτι ειμαι ετοιμος για τη μαχη!Θα βρω και ενα τριβειο απο εναν φιλο και ο θεος βοηθος :devil: 

Αν τα σκατωσω παλι εδω θα ερθω να βρω συμπονοια.. :-D :-D

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια σας ευχαριστω πολυ!Η μαχη δοθηκε μετα κοπου και ιδρωτα και η γυαλαδα αποκατασταθηκε επιτυχως!Ραντεβου σε 7χρονια παλι! :-D :-D  ;)

• Like 1
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Πατοχαρτο οπως ειπε ο frenzy με τριβειο ειναι η πιο ευκολη λυση ...το εμποτισμο κανει και αυτο φλουδα αν.περαστει πολλα χερια σπανιο βεβαια...αν μπορουσε να το περασεις με πιστολι θα ηταν ακομα πιο καλα γινεται πιο ωραια επιφανεια αν ομως δεν εχεις τη εμπειρια καλυτερα ενα φαρδυ πινελο...και κατα τη γνωμη μου μετα απο ενα καλο τριψιμο παντα με τριβειο και οπου δεν μπορεις τριβειο με το χερι περνα βερνικη νερου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...