lostresam Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 γεια σας παιδια εχω το mouse logitech m185 και εδω κ λιγο καιρο το μεσαιο κουμπι αυτο που σκρολαρει δεν ανταποκρινεται..η ροδελα λειτουργει κανονικα αλλα στο "κλικ" δηλαδη δεν ανταποκρινεται! του εβαλα καινουργια μπαταρια αλλα κ παλι... εχω και κατεβασμενο το τελευταιο set point παρατηρησα ομως οτι οταν το εχω σε αχρηστια για καμποσες μερες και το ξανανοιγω λειτουργει και παλι κανονικα αλλα μετα απο λιγο καιρο σταματει παλι να ανταποκρινεται το κλικ της ροδελας!
GMod Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Αν έχει εγγύηση πήγαινε το από εκεί που το πήρες. Αν δεν, μόνο να το ανοίξεις και να δεις μόνος τι έχει. Αν και το ποιο πιθανό (ειδικά αν το νοιώθεις να θέλει λιγότερη πίεση από όταν το πήρες) να έχει σπάσει μέσα το μεταλλικό έλασμα. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2013 από GMod
biomecanoid Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Mπορεί απλός να θέλει να το άνοιξεις και να το καθαρίσεις.
coolerman Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 γεια σας παιδια εχω το mouse logitech m185 και εδω κ λιγο καιρο το μεσαιο κουμπι αυτο που σκρολαρει δεν ανταποκρινεται..η ροδελα λειτουργει κανονικα αλλα στο "κλικ" δηλαδη δεν ανταποκρινεται! του εβαλα καινουργια μπαταρια αλλα κ παλι... εχω και κατεβασμενο το τελευταιο set point παρατηρησα ομως οτι οταν το εχω σε αχρηστια για καμποσες μερες και το ξανανοιγω λειτουργει και παλι κανονικα αλλα μετα απο λιγο καιρο σταματει παλι να ανταποκρινεται το κλικ της ροδελας! έχουμε το ίδιο ποντίκι. κατέβασε αυτό Site: http://www.logitech.com/en-us/support/unifying?crid=583§ion=downloads&osid=14&bit=64">Unifying Software αν δεν λειτουργήσει και με αυτό. μίλα με το support της Logitech να γίνει αλλαγή δωρεάν.(αν θέλεις βοήθεια περί support στείλε μου μύνημα να σε βοήθησω) μην το ανόιξεις θα χάσεις την εγγύηση.
lostresam Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 έχουμε το ίδιο ποντίκι. κατέβασε αυτό Site: http://www.logitech.com/en-us/support/unifying?crid=583§ion=downloads&osid=14&bit=64">Unifying Software αν δεν λειτουργήσει και με αυτό. μίλα με το support της Logitech να γίνει αλλαγή δωρεάν.(αν θέλεις βοήθεια περί support στείλε μου μύνημα να σε βοήθησω) μην το ανόιξεις θα χάσεις την εγγύηση. μου λεει δεν υπαρχει κανενας συνδεδεμενος δεκτης unifying...δοκιμασα να αποσυνδεσω και να ξανασυνδεσω το δεκτη αλλα κ παλι δεν το αναγνωριζει
coolerman Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 μου λεει δεν υπαρχει κανενας συνδεδεμενος δεκτης unifying...δοκιμασα να αποσυνδεσω και να ξανασυνδεσω το δεκτη αλλα κ παλι δεν το αναγνωριζει δεν θα έχεις τον συγκεκριμένο δέκτη για να μπορεί να τον "δεί" να σε ρωτήσω κάτι άλλο,τι απόσταση έχεις;;μεγάλη;;usb receiver με ποντίκι. δεν έχει και μεγάλη εμβέλεια
lostresam Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 λιγοτερπ απο 50εκ...κ στο λαπτοπ που το εβαλα που ηταν διπλα με τον δεκτη τα ιδια...αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι οταν το αφηνω σε αχρηστια για καμποσες μερες μετα δουλευει κανονικα?!?!
coolerman Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 λιγοτερπ απο 50εκ...κ στο λαπτοπ που το εβαλα που ηταν διπλα με τον δεκτη τα ιδια...αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι οταν το αφηνω σε αχρηστια για καμποσες μερες μετα δουλευει κανονικα?!?! θα έχει πρόβλημα πιστεύω εσωτερικά,αφού άλλαξες μπαταρία και εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα. κάνε λογαριασμό στην logitech και μίλα με το support(πες το προβλημά σου) θα σου στείλουν άλλο δωρεάν. αν θέλεις help εδώ είμαστε
lostresam Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 τους εστειλα...ελπιζω τωρα να μου στειλουν καινουργιο!!
coolerman Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 τους εστειλα...ελπιζω τωρα να μου στειλουν καινουργιο!! θα σου δώσουν απάντηση μέσα σε 1 με 2 μέρες(κάνεις και τσεκ στα email σου) απο support είναι απο τις κορυφαίες. αναμένουμε
lostresam Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 μακαρι γιατι αξιζει το μαουσακι...η μπαταρια αντεχει ανετα 3μηνο μπορει κ παραπανω σε σχεση με αλλα στα 10ε που ειχα που αντεχαν το πολυ ενα μηνα..
coolerman Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 μακαρι γιατι αξιζει το μαουσακι...η μπαταρια αντεχει ανετα 3μηνο μπορει κ παραπανω σε σχεση με αλλα στα 10ε που ειχα που αντεχαν το πολυ ενα μηνα.. έχω 2 m185 blue η μπαταρία του κρατάει πάρα πολύ,αρκεί να το κλείνεις το on/off οταν τελειώνεις την εργασία σου! έπεσες στην περίπτωση **υπόψην δεν θα το γυρίσεις πίσω το "χαλασμένο" το κρατάς και σου στέλνουν άλλο δωρεάν
lostresam Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 μπλε κ το δικο μου επειδη ειδα οτι δεν ηταν θεμα μπαταριας του ξαναβαλα την παλια κ να φανταστεις ποτε δεν το κλεισα κ μου κραταει μεχρι σημερα απο τοτε που το πηρα,ιανουαριος νομιζω ηταν..και το setpoint λεει ακομα το επιπεδο μπαταριας ειναι ικανοποιητικο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα