grouspen Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 η κατάψυξη δουλεύει κανονικά η συντήρηση είναι δροσερή .... ο μάστορας μου είπε ότι έχει τρυπήσει σωληνάκι χάνει υγρά, δεν φτιάχνεται και χρειάζομαι καινούριο ψυγείο.επειδή θα μετακομίσω και το ψυγείο θα έτρωγε πέταμα σε 3 μήνες έτσι κ αλλιώς δεν θέλω να πάρω άλλο μου έδωσε την επιλογή να μου κάνει αναπλήρωση το υγρό μέσα και όσο με βγάλει. το θέμα μου είναι . 1-πόσο θα αντέξει το ψυγείο μέχρι να χάσει το υγρό τελείως πάλι ? θα βγάλω το 3μηνο? 2-πόσα θα μου ζητήσει για την διαδικασία ο μάστορας ?
Muchacho Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Ποιο σωληνακι?Και τι σωληνακι ειναι αυτο που δεν μπορει να το αντικαταστησει ή να το κλεισει?
grouspen Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 λογικά αυτό που έχει το freon μέσα (δεν ξέρω κιόλας) . είναι όταν ακουμπάς το χέρι στο πίσω-μέσα μέρος του ψυγείου και θα έπρεπε να είναι κρύο μέχρι κάτω αλλά εμένα φτάνει μέχρι το 1ο ράφι. το 2ο είναι δροσερό και από εκεί και κάτω είναι ουδέτερο
yioula Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 τι ψυγειο ειναι? εμενα καταψυξη οκ - ψυξη δροσερη, ηταν το ανεμιστηρακι που εσπρωχνε ψυξη απο καταψυξη στο μεγαλο θαλαμο.. [11 ευρω χονδρικη - 75 συνολο, αστο] αλλα ολα οκ.. Μη σε μπερδευω.... ψαξε,ρωτα, παρε 2η γνωμη πριν κανεις κατι
Muchacho Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 λογικά αυτό που έχει το freon μέσα (δεν ξέρω κιόλας) . είναι όταν ακουμπάς το χέρι στο πίσω-μέσα μέρος του ψυγείου και θα έπρεπε να είναι κρύο μέχρι κάτω αλλά εμένα φτάνει μέχρι το 1ο ράφι. το 2ο είναι δροσερό και από εκεί και κάτω είναι ουδέτερο Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να ρωτησεις εναν 2ο ψυκτικο..Γιατι κατι δεν μου παει καλα...
grouspen Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 ήρθε με μια μπουκάλα και συμπλήρωσε υγρό . απλά μου είπε ότι μπορεί να το ξαναχάσει ανάλογα με το μέγεθος της τρύπας (σε 1 βδομάδα-σε 1 μήνα ή μπορεί να βγάλει και χρόνο). δουλεύει κανονικά τώρα . και έχω βάλει και θερμόμετρο μέσα να το παρακολουθώ
Liverpool89 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Εμας που ειχε τρυπησει το εβαλε μια ειδικη κολα και το ψυγειο εγινε καινουργιο και παλι.. Δεν ειναι οτι καλυτερο να διαφευγει το φρεον ετσι απλα στην ατμοσφαιρα και να το αναπνεεις, ειδικα για τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα...
grouspen Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Εμας που ειχε τρυπησει το εβαλε μια ειδικη κολα και το ψυγειο εγινε καινουργιο και παλι.. Δεν ειναι οτι καλυτερο να διαφευγει το φρεον ετσι απλα στην ατμοσφαιρα και να το αναπνεεις, ειδικα για τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα... είναι από την μέσα μεριά και δεν γινόταν να την κλείσει . θα το παρακολουθώ συνεχώς και από άποψη θερμοκρασίας και βλέπουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα