Alt3rnative Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μετά από 4 χρόνια παρέα με το Iphone 3gs ήρθε η ώρα να αλλάξω συσκευή. Καταρχήν ΔΕΝ ξαναπάω σε IOS. Ειλικρινά βαρέθηκα τους περιορισμούς, τα itunes κτλ κτλ. Προσωπική άποψη πάντα έπειτα από 4 χρόνια χρήσης. Ελπίζω να μην δυσκολευτώ στην μετάβαση σε Android. Έχω διαβάσει αρκετά από τα τόπικ που αφορούν αγορά κινητών κι έχω ήδη βγάλει κάποια πρώτα συμπεράσματα. Είμαι μεταξύ του Nexus 4 της LG/Google και του Samsung Galaxy S3. (Είδα τι τιμές παίζουν για S4, Iphone5 κτλ και μου έπεσαν οι τρίχες). Και σας ρωτάω λοιπόν σήμερα ποιο θα προτιμούσατε και γιατί. Προσωπικά πάω προς το Nexus αλλά θα ήθελα να ακούσω και τις δικές σας γνωμες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Υ.Γ. Αν υπάρχει κάποιο άλλο κινητό στα ίδια λεφτά το οποίο δεν έχει υποπέσει στην αντίληψη μου ευχαρίστως να μου το λέγατε.
Phoenix7 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Πόσα Χρήματα μπορείς να διαθέσεις, και αν προτιμάς συγκεκριμένα κάποια εταιρία
disqualified Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Εγω nexus 4 θα διαλεγα. S3 μονο αν σου αρεσει η οθονη του περισσοτερο ή φοβασαι τη ζημια σε πτωση επειδη και η πισω μερια του nexus ειναι γυαλι. Βεβαια υπαρχουν καλες επιλογες και σε κατω απο 300€
Alt3rnative Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Συσκευή αξίας μέχρι 400+/- ευρώ παιδιά. Από εταιρείες δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση. Όποιο κινητό και να αγοραστεί θα μπει σε θήκη προστασίας οπότε όχι δεν αγχώνομαι για θέμα πτώσης κτλ.
nikoskon Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Αγοράζοντας οποιαδήποτε συσκευή εκτός Nexus 4 θα ξενερώσεις από το γεγονός πως δεν θα παίρνεις updates στο OS. Από εκεί και πέρα ό,τι και να πάρεις σε διπύρηνο+ με HD ανάλυση οθόνης θα είναι τεράστια η διαφορά από το 3Gs το οποίο είχες. Βασικά, 3 πράγματα ίσως σε απογοητεύσουν σε σχέση με το iPhone 3Gs: 1) OS's updates 2) Ποιότητα εφαρμογών GPlay 3) Ποιότητα κατασκευής 1
Alt3rnative Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Νίκο δε πολυκατάλαβα τι εννοείς σχετικά με τα OS Updates. Δεν εχει τόσο συχνα όσο το ios; Και για την ποιότητα των εφαρμογών πάλι ότι στο iphone είναι καλυτερες;
nikoskon Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 <p>Νίκο δε πολυκατάλαβα τι εννοείς σχετικά με τα OS Updates. Δεν εχει τόσο συχνα όσο το ios; Και για την ποιότητα των εφαρμογών πάλι ότι στο iphone είναι καλυτερες;</p> Ακριβώς. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχει ανάγκη από OS updates. Απλά ο iOS χρήστης δεν έχει μάθει στο να είναι outdated. Sent from my iPhone
chrisogavros Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Πάρε το s3 και δεν θα το μετανιωσεις..το εχω εδω και ενα χρονο περιπου και ειμαι πολυ ικανοποιημενος..οσο για android καμια σχεση με iOS..εχει πολυ βαθυ ψαξιμο αμα σου αρεσει αυτο
Alt3rnative Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Πήγα σήμερα να πληρώσω τον λογαριασμό μου και βρέθηκα φάτσα με ένα Note 2. Μπορώ να πω - και ύστερα από τόσο διάβασμα που έχω ρίξει ανά τα φόρα - ότι ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Οπότε λέω να κάνω μια μικρή υπέρβαση και νακινηθώ προς τα εκεί.
nikoskon Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Πήγα σήμερα να πληρώσω τον λογαριασμό μου και βρέθηκα φάτσα με ένα Note 2. Μπορώ να πω - και ύστερα από τόσο διάβασμα που έχω ρίξει ανά τα φόρα - ότι ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Οπότε λέω να κάνω μια μικρή υπέρβαση και νακινηθώ προς τα εκεί. Εεεεεέτσι! Εκπληκτική συσκευή αλλά... ...ήδη αναμένεται ο αντικαταστάτης της. Θέλω να πω πως θα προτιμούσα ένα Note με full HD ανάλυση. Anyways... κορυφαία επιλογή το δεύτερο Σημειωματάριο. Sent from my iPhone
kostas_dr Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Πολύ καλή συσκευή το Note 2. Θα βγει κάποια στιγμή και ο αντικαταστάτης βέβαια, αλλά στην αρχή η τιμή του θα' ναι...
Phoenix7 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Ενδιαφέρεσαι μόνο για μαγαζιά από Ελλάδα? Θα σου προτείνω ένα από εξωτερικό που ξεπερνάει κατά πολύ και το S4 και στην μισή τιμή http://www.ibuygou.com/p-original_xiaomi_mi2s_3g_android_4_1_quad_core_1_7ghz_2gb_ram_32gb_rom_4_3_inch_capacitive_touchscreen_gps_wifi-4647-usd.html
Alt3rnative Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Σ'ευχαριστώ έχω ακούσει για το συγκεκριμένο αλλά ενδιαφέρομαι μόνο από Ελλάδα. Παιδιά ξέρουμε αν το συγκεκριμένο κατάστημα: http://www.kaizer.gr/products/catalog/item/kinita-tilefona/12-kainoirgia-kinita/136-samsung-galaxy-note-ii-n7100-16gb--titanium-gray-eu.html ... είναι αξιόπιστο, αν δίνει service στην smartech κτλ; Δεν ψήνομαι να μπλέξω με arvato από αυτά που έχω διαβάσει. Γενικότερα πάντως αν είναι αξιόπιστο με νοιάζει μην πάθω καμιά ζημιά και τρέχω.
Phoenix7 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 εγώ λέω να το σκεφτείς πάντως... δες το ελληνικό hands on του techblog.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα