Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπασκετάκι παιδια ...δεν καταλαβαίνεις για πότε παιρναει 1 ωρίτσα κάθε μέρα.Βρες ένα φίλο να παίζετε διπλό .Και το κέφι σου κάνεις και χάνεις κιλά

Επεξ/σία από BLuE_PaNtHeR
Δημοσ.

μπασκετάκι παιδια ...δεν καταλαβαίνεις για πότε παιρναει 1 ωρίτσα κάθε μέρα.Βρες ένα φίλο να παίζετε διπλό .Και το κέφι σου κάνεις και χάνεις κιλά

Καλά ναι εννοείται, είναι άκρως αποδοτικό αλλά που να βρεις άλλους που να παίζουν συχνά. Εμένα η παρέα μου μόνο για μπύρες και γυρόνια είναι.

Δημοσ.

thanks για τις συμβουλές, σήμερα έκανα personal record 5km τρέξιμο, δεν ξέρω πως έγινε, το προηγούμενο μου ήταν 3km. Ίσως επειδή πρώτη φορά πήγα πρωί ίσως είναι ψυχολογικό, δεν ξέρω.

Ένας προβληματισμός:

Πάω και γυμναστήριο ταυτόχρονα και δεν θέλω να χάσω μυικό όγκο απ την αερόβια. Ότι κάνω δηλαδή στο γυμναστήριο να το χαλάω στο τρέξιμο. Έχω την εξής απορία λοιπόν: Για να αρχίσει να καίγεται λίπος πρέπει να έχει εξαντληθεί το γλυκογόνο από το συκώτι και τους μυς. Μετά ο οργανισμός θα αρχίσει να καίει άλλα πράματα. Το ερώτημα είναι τι θα κρίνει το αν θα κάψει το λίπος ή συστατικά από τους μυς?

Δεν θα κάνεις τρέξιμο ... πολυ χαλαρό τρεξιματάκι .. δεν χάνεις ογκο έτσι..εκτός αν κάνεις 2 ώρες διάδρομο σας τις γκόμενες..που μετά το πάσχα δεν βρίσκω διάδρομο για διάδρομο ..Τότε θυμούνται να έρχονται γυμναστήριο..μετα τα κοντοσούβλια..ενα τριμηνο ισα για να βγούν παραλία και μετα ξανα μάσα και αραλίκι

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω και εγω.

40-60 λεπτα στο διαδρομο με εναλλαγές

Δηλαδή. .

Ταχύτητα 6 κλιση στο 0.5

Ταχύτητα 5.5 κλίση στο 1.0

Ετσι αν το κανω χάνω λίπος ;

Δημοσ.

Όταν λέτε αερόβιο? Μπορείτε να γίνεται λίγο πιο συγκεκριμένοι?

δες ένα video για να πάρεις μια ιδέα

Αν κάνεις γυμναστική προσπάθησε μια φορά να το δοκιμάσεις, αλλα με τα διαλείμματα που κάνει, όχι οποτε νιώσεις λίγο κουρασμένος λές διαλειμμα 2-3 λεπτα

http://www.youtube.com/watch?v=_5-5h9deQvE

Δημοσ.

όταν η δουλειά σου είναι δουλειά γραφείου για τουλάχιστον 10 ώρες την ημέρα, έχει κανένα νόημα να τρώμε συχνά μικρά γεύματα; ή επειδή είναι καθιστική δραστηριότητα, απλά συσσωρεύουμε λίπος και καλύτερο είναι να τρώμε μια και καλή όταν σχολάσουμε;

Δημοσ.

όταν η δουλειά σου είναι δουλειά γραφείου για τουλάχιστον 10 ώρες την ημέρα, έχει κανένα νόημα να τρώμε συχνά μικρά γεύματα; ή επειδή είναι καθιστική δραστηριότητα, απλά συσσωρεύουμε λίπος και καλύτερο είναι να τρώμε μια και καλή όταν σχολάσουμε;

Αν φας μια και καλή όταν σχολάσεις αυτό θα γίνει όοοοοοοοοολο λίπος.

Δεν έχει σημασία αν γυμναζόμαστε ή όχι, (που έχει, αλλά νομίζω καταλαβαίνεις πως το λέω) τα 5 γεύματα είναι η πλεόν ενδεδειγμένη μορφή διατροφής για να διατηρούμε τον μεταβολισμό σε επίπεδα καύσης.

Όταν λέμε 5 γεύματα όμως, δεν εννοούμε φυσικά, μία τυρόπιτα το πρωι, 2 κουλούρια δεκατιανό, μια καρμπονάρα μεσημέρι, ένα παγωτό το απόγευμα και κανένα γυρόπιτο το βράδυ. :P

Με 5 τέτοια γεύματα, σε κανα μήνα θα έχεις πάρει και 5-6 κιλά άνετα :)

• Like 1
Δημοσ.

Ελαφρύ είναι αρκεί να μην το τρως κάθε μέρα και προτίμησε να το τρως τις πρωινές ώρες.

Βέβαια, επειδή είναι υδατάνθρακας, θα πρέπει να το καταναλώνεις σε μέρες που δεν καταναλώνεις άλλες πηγές υδατάνθρακα, όπως πατάτες, τοστ κλπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...