Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ΟΤΕ Double Play 24 Economy και έχω 2 προβλήματα. Αφού ξανασύνδεσα το Ίντερνετ μετά από 1 χρόνο(πριν από τον οποίο είχα 24άρα και έπιανα μέχρι 12 επειδή η περιοχή δεν επιτρέπει περισσότερο) τώρα πιάνει το πολύ μέχρι 5(!) και κάποιες φορές με πετάει για κανά 5λεπτο-25λεπτο. Μπορεί για μία βδομάδα να μην με πετάξει καθόλου, μπορεί την άλλη βδομάδα συνέχεια. 

Γνωρίζετε τίποτα;

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, αλλά αυτό το πάθαινα με με ένα router της Thomson... 24άρα ταχύτητα, conn-x...

Λοιπόν, αυτό το πάθαινα που και που όταν άφηνα το ρούτερ ανοιχτό επί βδομάδες... όταν αποφάσισα να το κλείνω όταν έκλεινα και το pc δ μου ξαναέκανε ποτέ πρόβλημα... να αυτό το router είχα https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQQTSZ-iCLdNv_Nv81Blhhv-lkxJQPexcXthTPbH2SeKUY28JAtTQ

Δημοσ.

Εγώ έχω του ΟΤΕ το ΖTE. Σοβαρά μετράει το να κλείνεις το router το βράδυ; Δεν το ξερα.

Η μόνη διαφορά ήταν ότι είχα Conn-X double play και είχα αγοράσει ένα D-Link modem.

Δημοσ.

Δεν γνωρίζω αν παίζει ρόλο, ααν και μάλλον δεν... διαβάζοντας και το πιο πάνω ποστ... πάντως τα τπ-link αλλά και τα παλιότερα δ-link είναι πολύ καλά... έχει ο αδερφός μου ένα και είναι πάρα πολύ τίμιο...

http://www.pcdistrict.com/modules/productcatalog/product_images/136017-d-link-dsl-2640b-adsl2-2-modem-with-wireless-router-9507.jpg

πολύ καλό

Δημοσ.

Γενικως καλο ειναι να το κλεινεις να δε το χρησιμοποιεις. Ειδικα αυτα τα ψιλομαπα που δινουν οι providers.

Δημοσ.

εχω thomson δεν το κλεινω ποτε.εχω δει και 35 μερες Uptime.αν πιανουν τα χερια σου δοκιμαζεις κατανεμητη η στο κεντρικο πριζακι να δεις τι γινεται με την ταχυτητα συγχρονισμου.αν και εκει εχεις προβλημα τοτε κατι εχει γινει με τον χαλκο εξω απο το σπιτι.επισης μπορει και το ρουτερ να εχει θεμα οποτε δοκιμασε με αλλο αν εχεις η δες για κανα firmware update μηπωςπαιξει καλυτερα.

Δημοσ.

Δεν έχω ιδέα από αυτά που με λες. Εγώ μπήκα μία στο ip του ρούτερ και γράφει αυτό:

Bandwide Down/Up(kbps)
:
4384 kbps / 704 kbps

Μπορείς να μου δώσεις κάποιες οδηγίες για αυτά που με ανέφερες; (εκτός από το firmware που ήδη γνωρίζω)

Δημοσ.

Δεν έχω ιδέα από αυτά που με λες. Εγώ μπήκα μία στο ip του ρούτερ και γράφει αυτό:

Bandwide Down/Up(kbps)
:
4384 kbps / 704 kbps

Μπορείς να μου δώσεις κάποιες οδηγίες για αυτά που με ανέφερες; (εκτός από το firmware που ήδη γνωρίζω)

αρα συγχρονιζεις στα 4300 πραγματι καμια σχεση με τα 12 που ειχες παλια.

καπου θα γραφει και atttenuation λογικα..μετα δοκιμαζεις το ρουτερ μονο του στο κεντρικο πριζακι χωρις κανενα τηλεφωνο,φιλτρο,σπλιττερ πανω για να δουμε αν θα συγχρονισεις το ιδιο.αν εχεις συναγερμο ενω παλια δεν ειχες ο συναγερμος θελει φιλτρακι.αλλιως μετα παει σε βλαβη σε οτε αν δεν μπορεις να κανεις αλλους ελεγχους.

Δημοσ.

Δεν γράφει attenuation πουθενά. Πήρα τηλέφωνο και τους είπα για τον θόρυβο και με είπαν ότι όντως είναι χαμηλός και θα ρθει από βδομάδα τεχνικός να τσεκάρει τι παίζει. 

Δημοσ.

Δεν γράφει attenuation πουθενά. Πήρα τηλέφωνο και τους είπα για τον θόρυβο και με είπαν ότι όντως είναι χαμηλός και θα ρθει από βδομάδα τεχνικός να τσεκάρει τι παίζει. 

καποια ρουτερ του οτε δυστυχως δεν γραφουν attenuationμεσα.Probably λογω custom firmware by οτε.

Δημοσ.

Ωραίος φίλε και δεν το είχα δει καθόλου.

Λοιπόν:

Line Attenuation
:

35.9 dB 16.7 dB

Bandwide Down/Up(kbps)
:

3768 kbps / 770 kbps

SNR Margin Down/Up(db)
:
6.0 dB / 9.1 dB

Κατέβηκαν και άλλο τα kbps. Τι φάση;(!)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...