WalkerSW Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Πώς το βλέπεται ; http://www.e-shop.gr/product?id=PER.806905 Απ'ότι διάβασα έχει εγκατεστημένα 4 fans οπότε βλέπω να μην παίρνω προς το παρόν extra fan. Είναι πολυ αξιολογο κουτι.... αφου το θελεις και καγκουρικο προτείνεται ανεπιφύλακτα!
Pa0ki Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Πώς το βλέπεται ; http://www.e-shop.gr/product?id=PER.806905 Απ'ότι διάβασα έχει εγκατεστημένα 4 fans οπότε βλέπω να μην παίρνω προς το παρόν extra fan. 5 fans έχει Θυριάκι για midi, αρκετά ευρύχωρο και noob friendly Καγκούρικο δεν θα το έλεγα, έχω το plus 1
sobi1984 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Καγκούρικο δεν θα το έλεγα, έχω το plus δεν το λες και σοβαρο κουτι
giokou Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Μια χαρά ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ κουτί είναι και πληρέστατο χαρακτηριστικών. Εξαιρετική επιλογή φίλε VistaKnight. * Πολύ υποκειμενικό το θέμα της αισθητικής και καλό θα ήταν να σχολιάζουμε λιγότερο βάσει της δικής μας αισθητικής όσον αφορά το οπτικό του πράγματος και περισσότερο αντικειμενικά βάσει των τεχνικών χαρακτηριστικών. Αυτό που κάποιοι θεωρείτε σοβαρό εμφανισιακά (και μόνο),όπως πχ το 200R κτλ, εμένα πχ μου είναι παντελώς αδιάφορο. Μη σπεύδετε να αποδώσετε χαρακτηρισμούς και να επιμένετε κιόλας...
sobi1984 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Μια χαρά ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ κουτί είναι και πληρέστατο χαρακτηριστικών. Εξαιρετική επιλογή φίλε VistaKnight. * Πολύ υποκειμενικό το θέμα της αισθητικής και καλό θα ήταν να σχολιάζουμε λιγότερο βάσει της δικής μας αισθητικής όσον αφορά το οπτικό του πράγματος και περισσότερο αντικειμενικά βάσει των τεχνικών χαρακτηριστικών. Αυτό που κάποιοι θεωρείτε σοβαρό εμφανισιακά (και μόνο),όπως πχ το 200R κτλ, εμένα πχ μου είναι παντελώς αδιάφορο. Μη σπεύδετε να αποδώσετε χαρακτηρισμούς και να επιμένετε κιόλας... ελεος ρε giokou παλι φαντασματα βλεπεις ? ποιος επιμενει? ειπαμε την αποψη μας και εχουμε και εσενα απο πανω να λες τα δικα σου... κανε μας την χαρη ... μπορουμε να λεμε την αποψη μας ανετα μιας και εχουμε δημοκρατια... χουντικες τακτικες και σχολιασμους χωρις λογο ελλατωσε τους το γεγονος οτι μπορει να καβαλας kaze r φτιαγμενο με εξατμισεις κλπ και να σου αρεσει εσενα , δεν μου αφαιρει το δικαιωμα να σου πω οτι το μηχανακι ειναι καγκουρικο... και επισης οτι σου αρεσει εσενα απο οτι εχω παρατηρησει απο τα σχολια σου πρεπει να το γουσταρουμε ολοι, και οτι αρεσει σε εμας και οχι σε εσενα πρεπει να το κανουμε γαργαρα... αντε λοιπον... 3
giampoul Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Για να μην ανοιγω καινούργιο θέμα,έχω παραγγείλει το Zalman z5 Plus, και την CoolerMaster 212.Απ'ότι βλέπω όμως το κουτι έχει χώρο 150mm ενώ η ψύχτρα είναι 159mmΘα έχω πρόβλημα να κλείσει το κουτί για 1cm; Καμία μόντα;
maik42 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Για να μην ανοιγω καινούργιο θέμα, έχω παραγγείλει το Zalman z5 Plus, και την CoolerMaster 212. Απ'ότι βλέπω όμως το κουτι έχει χώρο 150mm ενώ η ψύχτρα είναι 159mm Θα έχω πρόβλημα να κλείσει το κουτί για 1cm; Καμία μόντα; η μονη μοντα που θα μπορουσες να κανεις, ειναι να ανοιξεις μια τρυπα στο πλαϊνο καπακι οση θα ειναι και η ψυκτρα σου, για να μην "βρισκει"
giampoul Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Μάλιστα, ρώτησα επειδή είναι ελαφρά "φουσκωμένο" το πλαϊνό καπάκι εκεί, μήπως γλίτωνε τις τρύπες.Εναλλακτικά, ίσως θα μπορούσα να κόψω τις χάλκινες κορυφές της ψύχτρας, η το ξεχνάω; Ή ίσως τρύπες στο πλαϊνό μόνο για τις κορυφές;
VistaKnight Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Καγκούρικο ξεκαγκούρικο τα μπλε led είναι πολύ μπροστά! 1
giokou Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Καγκούρικο ξεκαγκούρικο τα μπλε led είναι πολύ μπροστά! Μη μασάς καθόλου, προχώρα άφοβα. Εκτός απ' τη ψύξη, έχει και πολύ καλό cable management και είναι πολύ ευρύχωρο, καθώς και η ποιότητά του για τα 61€ που κοστίζει, είναι εξαιρετική. Άλλοι δυστυχώς ''μάσησαν'' και άλλαξαν τα γούστα τους για να μη θεωρηθούν ''κάγκουρες'' απ' τους δήθεν σοβαρούς που έχουμε γεμίσει και που ''δημοκρατικά'' πάντα, σπρώχνουν προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις με το έτσι θέλω.
sobi1984 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Μη μασάς καθόλου, προχώρα άφοβα. Εκτός απ' τη ψύξη, έχει και πολύ καλό cable management και είναι πολύ ευρύχωρο, καθώς και η ποιότητά του για τα 61€ που κοστίζει, είναι εξαιρετική. Άλλοι δυστυχώς ''μάσησαν'' και άλλαξαν τα γούστα τους για να μη θεωρηθούν ''κάγκουρες'' απ' τους δήθεν σοβαρούς που έχουμε γεμίσει και που ''δημοκρατικά'' πάντα, σπρώχνουν προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις με το έτσι θέλω. giokou τραβας ψυχολογικα ζορια ετσι....δεν εξηγειτε αλλιως... χαλαρωσε λιγακι ..calma που λεει και ο Cristiano.... ειμαι σιγουρος απο την αλλη οτι εχουν περασει τοοοσα πολλα κουτια απο τα χερια σου και γνωριζεις τι παει να πει ποιοτητα , χωρος και cable management... και για να σε βγαλω απο την δυσκολη θεση , τωρα σε ειρωνευομαι γιατι αυτος το "εγω" σου ειναι τεραστιοοοοοοοο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα