Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε :700-750 (όχι πάνω από 750)

Χρήση υπολογιστή :παιχνίδια και διάφορα άλλα...

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: τίποτα το ιδιαίτερο

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Θα ήθελα να προτείνετε και μια οθόνη αλλά στο κόστος της δεν θα συμπεριλαμβάνεται στην τιμή. πάει extra

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? όχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Βρίσκομαι στη Λάρισα! αν μπορείτε προτείνεται από καταστήματα της πόλης πχ πλαίσιο

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? δεν έχω πρόβλημα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? δεν γνωρίζω

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . όχι

Τέλος θα ήθελα να υπενθυμίσω πως 700 με 750 να κάνει μόνο ο πύργος

Δημοσ.

Όπου και να πάω θα πάω να πάρω συγκεκριμένα πράγματα οπότε δεν νομίζω να με επηρεάσει το κατάστημα... Για παράδειγμα έχω και U Κοντά που έχω ακούσει καλά λόγια για το συγκεκριμένο κατάστημα.

Όσον αφορά την οθόνη millennium γύρω στα 200 υπολογίζω.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Με συγχωρείτε που επαναφέρω το τόπικ μετά από τόσο καιρό αλλά λόγω κάποιων μικρών οικονομικών προβλημάτων η σύνθεση του κουτιού δεν θα πρέπει με τίποτα τα ξεπερνά τα 750 ευρώ. Οθόνη θα προσπαθήσω να πάρω την LG που μου προτείνατε παραπάνω!

οπότε θέλω μια σύνθεση κατά προτίμηση από λάρισα για να μην μπλέκω με μεταφορικά κλπ.

Κοντά έχω you, plaisio(είπατε δεν είναι καλό), e-shop(δεν έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια). οπότε καλύτερα θα ήταν να μου στείλετε λίστα από το you. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και με συγχωρείτε που ξαναποστάρω

Δημοσ.

βασικα ακομα και με εξοδα αποστολης απο ενα μαγαζι οπως το vs σου βγαινει παλι πιο φθηνα απ'οτι να το αγοραζες απο Πλαισιο και You. οποτε... καλυτερα να δωσεις 20 ευρω στης ACS παρα ~80 που βγαινει το αθροισμα των καπελων των Πλασιοyou.

Δημοσ.

CoolerMaster Elite Knight 350 Black RC-K350-KWN2-EN

Intel Core i5-4430 3.00 GHz 6M BX80646I54430

Asrock B85M Pro4

Corsair XMS3 8GB (2 x 4GB) DDR3 1600MHz CMX8GX3M2A1600C9

Sapphire Radeon HD 7870 2GB GDDR5 11199-16-20G

Western Digital Caviar Blue 1TB Sata III WD10EZEX

συνολο: 705.51 

και σιγουρα εισαι ΟΚ με τα μεταφορικα. κρατα οτι περισσευει απο budget και μαζεψε ωστε

συντομα να παρεις εναν SSD και πιστευω εισαι κομπλε για αρκετο καιρο.

και το e-gate κανει συναρμολογηση. 

Δημοσ.

κάτι σε αμδ όπως μ έχουν προτείνει παρπάνω δεν θα έβγαινε φθηότερο?

ναι μια χαρα θα βγαινε. επιλογη σου ειναι :) θες και ενα οικονομικα αντιστοιχο με AMD? 

μπορεις να πας στον FX 6300 και να πας σε καλυτερη καρτα γραφικων ή να πας στον FX 8350

που θεωρειται ο top της σειρας και να μεινεις με την ιδια κατηγορια καρτουλας. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...