Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια επειδη προς το τελος του καλοκαιριου θα εχω μαζεψει καμποσα λεφτα ελεγα να αγορασα μια 7970  για να εχω το κεφαλι μου ήσυχο για αρκετο καιρο απο αποψη γραφικων, θα εχω προβλημα απο πλευρα επεξεργαστη(bottleneck)? ρωταω γιατι εχω δει σε διαφορα benchmarks οτι ο i3 φτανει σε επιδοσεις στα games καποιους fx oπως ο 6300

ή καλυτερα να κοιταζα και σε επεξεργαστη πχ εναν i5?

ευχαριστω!

Δημοσ.

Όταν είναι να πας σε άλλη κάρτα γραφικών , θα ανεβάσεις το θέμα σου , μπορούν να αλλάξουν πολλά μέχρι το τέλος του καλοκαιριού , όσο πάει και βγαίνει κάτι καινούργιο ...

Δημοσ.

Όταν είναι να πας σε άλλη κάρτα γραφικών , θα ανεβάσεις το θέμα σου , μπορούν να αλλάξουν πολλά μέχρι το τέλος του καλοκαιριού , όσο πάει και βγαίνει κάτι καινούργιο ...

με τη μητρικη που εχω δεν νομιζω οτι ειμαι σε θεση για κατι αλλο απο cpu ουτε και σε 3 μηνες...για ολικη αναβαθμιση δεν το συζηταω ουτε καν.

Δημοσ.

απλα θελω για 3 χρονακια να ξεχασω το θεμα "αναβαθμιση"...αντε να ριξω καμια ραμ ακομα αααααααααν χρειαστει στο μελλον.

Δημοσ.

με την 7770 της υπογραφής σου δεν τρέχεις όλα τα παιχνίδια σε full ανάλυση;

χμμμ τώρα είδα οτι 7770 < 6870 που έχω εγώ .. και μάλιστα με διαφορά..! 

Οπότε αν είσαι απαιτητικός στα games οντως θέλεις κάτι καλύτερο..

Δημοσ.

με την 7770 της υπογραφής σου δεν τρέχεις όλα τα παιχνίδια σε full ανάλυση;

χμμμ τώρα είδα οτι 7770 < 6870 που έχω εγώ .. και μάλιστα με διαφορά..! 

Οπότε αν είσαι απαιτητικός στα games οντως θέλεις κάτι καλύτερο..

δεν ειμαι φανατικος gamer ,αλλα τα 1-2 που θα παιζω θελω να τα παιζω οσο πιο smooth γινεται!

ειδικα τωρα που απο νοεμβρη βγαινει το νεο AC...

αλλα θα δω..τωρα σκεφτομαι σε καποια  πιο οικονομικη λυση με i5+7870 tahiti le...

Δημοσ.

Με 7870 XT και ο 3220 θα την παλέψει πάντως.. Εκτός κι αν θέλεις να πας σε i5 και για άλλους λόγους πέραν του gaming. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...