Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαίρεται. Πρόσφατα είχα μια συναλλαγή με ένα από τα μέλη του Insomnia, στου οποίου την αγγελία πωλούταν ένα μεταχειρισμένο Playstation 3 60GB έκδοση. Ύστερα από επικοινωνία με τον πωλητή κάναμε την συναλλαγή. Μόλις χθες παρέλαβα ένα μεταχειρισμένο Playstation 3 έκδοσης των 40GB, η οποία διαφέρει αρκετά από την έκδοση που αναγραφόταν στην αγγελία, για τους παρακάτω λόγους:

1. Η έκδοση των 60GB έχει δυνατότητα αναπαραγωγής τίτλων PS2

2. Η έκδοση των 60GB έχει εισόδους για κάρτες μνήμης (SD, κλπ), καθώς και 2 περισσότερες θύρες USB.

3. (προφανώς) έχει μεγαλύτερο σκληρό δίσκο.

Όπως καταλαβαίνεται η αγοραστική αξία του ενός μοντέλου με το άλλο είναι μέρα με την νύχτα, και αυτό μπορείτε να το επιβεβαιώσεται με μία έρευνα αγοράς. Ο λόγος για τον οποίον αγόρασα την συγκεκριμένη κονσόλα ήταν κυρίως για να μπορώ να παίζω τους παλιούς τίτλους του PS2 μου σε ένα σύστημα, κάτι δηλαδή που δεν μπορώ να κάνω με την κονσόλα που μου έχει έρθει.

Από την στιγμή που παρέλαβα την κονσόλα προσπαθώ να επικοινωνήσω με τον πωλητή, δίχως αποτέλεσμα!

Γνωρίζω τα δικαιώματά μου ως καταναλωτής, απλά θα ήθελα να μου προτείνεται εναλλακτικές λύσεις πριν προβώ σε κάτι που δεν θέλω...

Ευχαριστώ!

edit: Η αγγελία -> http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/playstation/153607-playstation-3-fat-60gb/

Επεξ/σία από amkirk94
Δημοσ.

Για πες μας ποιός είναι για να τον βάλουμε στην black list. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι κινηθείς νομικά απέναντί του.

Δημοσ.

Για πες μας ποιός είναι για να τον βάλουμε στην black list. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι κινηθείς νομικά απέναντί του.

Ναι αλλά θα χρειαστεί και τη βοήθεια των moderators για να βρει τα στοιχεία του...

• Super Moderators
Δημοσ.

Ναι αλλά θα χρειαστεί και τη βοήθεια των moderators για να βρει τα στοιχεία του...

εννοείς του εισαγγελέα...

Δημοσ.

αρπαχτή έκανε για να το ξεφορτωθεί,και έψαχνε θύμα!

μόνο νομικά μπορείς να κινηθείς για την αγοραπωλησία.

η Moderator οτι είναι να κάνουν θα το πράξουν για την σωστή λειτουργία του insomnia για να εξαλυφθούν τα φαινόμενα απάτης με αγοραπωλησίες.

μετά πάει αλλού το θέμα με τον αγοραστή ανάλογα πόσο θέλει να το φτάσει στα άκρα.

** δώσε λίνκ με την αγγελία του φίλε μου

Δημοσ.

εννοείς του εισαγγελέα...

και του εισαγγελέα αλλά πρώτα οι admin θα πρέπει να δώσουν τα στοιχεία... γιατί να μπλέκουμε με εισαγγελικές εντολές πέρι άρσης απορρήτου προσωπικών δεδομένων ενώ μπορεί να γίνει με τον εύκολο τρόπο; από τη στιγμή κιόλας που ο φίλος έχει το δίκιο με το  μέρος του...

• Super Moderators
Δημοσ.

και του εισαγγελέα αλλά πρώτα οι admin θα πρέπει να δώσουν τα στοιχεία... γιατί να μπλέκουμε με εισαγγελικές εντολές πέρι άρσης απορρήτου προσωπικών δεδομένων ενώ μπορεί να γίνει με τον εύκολο τρόπο; από τη στιγμή κιόλας που ο φίλος έχει το δίκιο με το  μέρος του...

το μόνο στοιχείο που μπορούν να δώσουν είναι η IP, από την οποία δεν μπορείς να κάνεις κάτι μιας και ο ISP δεν δίνει στοιχεία αν δεν του τα ζητήσει εισαγγελέας από όσο ξέρω...

Δημοσ.

το μόνο στοιχείο που μπορούν να δώσουν είναι η IP, από την οποία δεν μπορείς να κάνεις κάτι μιας και ο ISP δεν δίνει στοιχεία αν δεν του τα ζητήσει εισαγγελέας από όσο ξέρω...

δεν επιμένω άλλο, κάτι παραπάνω θα ξέρεις... πάντως θα το βριε, με λίγο ψάξιμο και τρέξιμο, το δίκιο του...

Δημοσ.

Με ποίον Moderator πρέπει να μιλήσω για να μου δώσει τα στοιχεία, όπως IP;

Δημοσ.

Με ποίον Moderator πρέπει να μιλήσω για να μου δώσει τα στοιχεία, όπως IP;

Μίλα με τον Hal9000 που είναι ο administator. Πάντως δεν νομίζω να επιτρέπεται να σου δώσει την ip.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...