Προς το περιεχόμενο

master thesis finished, then what

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιουχουυυυυυυυυυυυυ

τελειωσα την θεση για μαστερ στο κολλεγιο, εχω ακομα προφορικη, λες να μου βρουνε λαθη, μμμμ

ελειωσα και πεντε κομπιουτερ μεχρι να τελειωσω, χεχε

λες να βρω καλυτερη δουλια; μενω Οσλο

Δημοσ.

την θεση σου; σοβαρα τωρα μηπως να φερουμε και καμια καρεκλα; διπλωματικη ή πτυχιακη το λεμε στα ελληνικα.

• Like 1
Δημοσ.

Μαθαίνει ελληνικά ο ts?

Αν ενδιαφέρεσαι για το τι θα κάνεις στην Ελλάδα, η απάντηση είναι: Θα είσαι άνεργος.

• Like 1
Δημοσ.

εδω δουλευω σαν ελεγκτης στο σουπριμ οντιτ ινστιτουσιον οβ νοργει

αλλα εγραψα την θεση μου στην χρηματοοικονομια, εκανα μειτζορ στην χρηματοοικονομια και λογιστικη, η ανεργια ειναι χαμηλη εδω

ειμαι ελληνονορβηγος δεν γνωριζω την ελληνικη ορολογια

Δημοσ.

Οπότε το "then what" που κολλάει;

Δουλειά έχεις. Πρέπει να αμείβεται καλά η δουλειά αυτή στη Νορβηγία. Εδώ στην Ελλάδα οι ελεγκτές στις εταιρίες παίρνουν 900 ευρώ. Άντε 1000 αν είναι τυχεροί.

Επίσης, το audit institution στο οποίο δουλεύεις είναι δημόσιος οργανισμός ή ιδιωτική εταιρία στη Νορβηγία; Just curious.

Δημοσ.

κρατικος

5500 ευρω μικτα ειναι ο μισθος αλλα ειναι και η τριτη πιο ακριβη πολη στον κοσμο

εχω δουλια αλλα θελει κανεις παντα το καλυτερο

Δημοσ.

αν σε ενδιαφερει αποκτησε και τους επιχειρηματικους τιτλους ελεγκτων του ΑCCA certified or charted accountant το οποιο θα σου προσφερει περισοτερη ευελιξια στη μετεπειτα εξελιξιμοτητα σου.

αν ειχα χρονο με την δουλεια μου αυτο θα εκανα μια και ειναι αρκετα αναγνωρισμενοι τιτλοι παγκοσμια και δεν ειναι απλα θεωρητικοι τιτλοι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...