kostas/88 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 πιστεύω ότι είμαι ένταξη με το firmware του ssd τώρα όσο για το αν έχει πρόβλημα τώρα άμεσα δεν έχω κάπου να το τσεκάρω αλλα τις επόμενες μέρες θα βρω σίγουρα. δεν παίζει κανένας άλλος τρόπος να το κοιτάξω τώρα??
Antwni Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Να κάνεις εγκατάσταση ένα παιχνίδι σε άλλο σκληρό Τρέξε occt στην καρτέλα power supply για ένα 30λεπτο Βάλε ανάλυση οθόνης σου και fullscreen
coolerman Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 πιστεύω ότι είμαι ένταξη με το firmware του ssd τώρα όσο για το αν έχει πρόβλημα τώρα άμεσα δεν έχω κάπου να το τσεκάρω αλλα τις επόμενες μέρες θα βρω σίγουρα. δεν παίζει κανένας άλλος τρόπος να το κοιτάξω τώρα?? μετά πάμε σε κάρτα γραφικών αν δεν είναι ο ssd. εμένα με προβληματίζει οτί γκριζάρει η οθόνη και κάνει και γραμμές. δοκίμασε και αυτό που λέει ο antwni.
Antwni Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 μετά πάμε σε κάρτα γραφικών αν δεν είναι ο ssd. εμένα με προβληματίζει οτί γκριζάρει η οθόνη και κάνει και γραμμές. δοκίμασε και αυτό που λέει ο antwni. Μπέρδεμα η κατάσταση... Λέει ότι το furmark το έτρεξε μια χαρά... Ας κάνει αυτό να δούμε μήπως και έχει πρόβλημα το τροφοδοτικο...
WalkerSW Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 To furmark δεν είναι πλεον το καταλληλότερο προγραμμα για έλεγχο σταθερότητας της κάρτας. Δεν τις στρεσσάρει όπως πρέπει .. μονο για μεγιστες θερμοκρασίες είναι κατάλληλο. Το στρες καλό είναι να γίνεται με benches τυπου heaven και 3d mark η με βαριά gpu intensive παιχνιδια!! 2
kostas/88 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Να κάνεις εγκατάσταση ένα παιχνίδι σε άλλο σκληρό Τρέξε occt στην καρτέλα power supply για ένα 30λεπτο Βάλε ανάλυση οθόνης σου και fullscreen μετά πάμε σε κάρτα γραφικών αν δεν είναι ο ssd. εμένα με προβληματίζει οτί γκριζάρει η οθόνη και κάνει και γραμμές. δοκίμασε και αυτό που λέει ο antwni. Μπέρδεμα η κατάσταση... Λέει ότι το furmark το έτρεξε μια χαρά... Ας κάνει αυτό να δούμε μήπως και έχει πρόβλημα το τροφοδοτικο... όλα ok και με το occt και CPU και Power Supplay
kostas/88 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Καμιά άλλη ιδέα - διάγνωση μπας και δούμε τι φταίει;;
coolerman Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Καμιά άλλη ιδέα - διάγνωση μπας και δούμε τι φταίει;; τα pin του socket και επεξεργαστή είναι εντάξει;;
kostas/88 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 τα pin του socket και επεξεργαστή είναι εντάξει;; καλά αυτό θα το αφήσω τελευταίο πραγματικά δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να ξηλώσω την ψήκτρα αλλά και πάλι δεν θα κόλλαγε και σε άλλα πράγματα που ζορίζει τον cpu πχ επεξεργασία video η και ακόμα και στο occt που τον ζόρισα??
coolerman Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 καλά αυτό θα το αφήσω τελευταίο πραγματικά δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να ξηλώσω την ψήκτρα αλλά και πάλι δεν θα κόλλαγε και σε άλλα πράγματα που ζορίζει τον cpu πχ επεξεργασία video η και ακόμα και στο occt που τον ζόρισα?? αυτά τα έκανε απότομα η τα έκανε απο την αρχή;; έκανες κάποια αναβάθμιση μήπως σε driver;; μπορείς να αποσυνδέσεις ολα τα περιφερειακά σου, άλλαξε θέση στους σκληρούς σου επάνω στην μητρική(sata) η κάρτα γραφικών σου σίγουρα είναι οκ;;
biomecanoid Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Aυτό που ειδα από τα temps ήταν πως ήταν πολύ χαμηλά άρα τα έτρεξες σε idle άρα δεν μας λένε και πολλά το θέμα είναι να δούμε temps όταν το pc είναι σε full load όταν κολλάει στα παιχνίδια. Επίσης ειδα πως εxεις πολλους σκληρούς που ίσως θέλουν πολύ ρεύμα. Δοκίμασε προσωρινά για test να κανεις under/subclock την κάρτα gpu για να δούμε μηπως φταίει αυτή, μήπως σταθεροποιηθεί σε πιο χαμηλά clocks γιατί τα γκρι/μαυρα και οι γραμμές που λες υποδηλώνουν GPU και λίγο άσχετο με το θέμα μας είδα πως εxεις 3ής ιδιους HD και τους έχει μόνους ενώ θα μπορούσες να τους εκμεταλλεύεσαι kαι να τους εχεις Raid0Αλλα αυτό είναι τελείως άλλο κεφαλαιο τώρα Επεξ/σία 20 Μαΐου 2013 από biomecanoid
Antwni Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Ένα ποστ ρε φίλε biomen να κάνεις και να μην αναφέρεις μέσα τη λέξη raid δε παίζει ε? Κόψε το λίγο... 1
biomecanoid Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 αα σε ενόχλησα εε δεν πειράζει μέχρι να παντρευτείς θα σου περάσει.
kostas/88 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 αυτά τα έκανε απότομα η τα έκανε απο την αρχή;; έκανες κάποια αναβάθμιση μήπως σε driver;; μπορείς να αποσυνδέσεις ολα τα περιφερειακά σου, άλλαξε θέση στους σκληρούς σου επάνω στην μητρική(sata) η κάρτα γραφικών σου σίγουρα είναι οκ;; το pc λειτουργεί εδώ και 7 μήνες περίπου....στην αρχή που το λειτουργούσα με μια μούφα γραφικών ίσα ίσα μέχρι να μαζέψω τα φράγκα για την 7870 δεν το ζόριζα έτσι κι αλλιώς για να μου βγάλει κάποιο πρόβλημα, όταν πλέον του κούμπωσα την γραφικών και ξεκίνησε το πανηγύρι ξεκίνησαν και τα προβλήματα... το έχω λειτουργήσει και με drivers τις μάνας του από τα dvd και με update,πάντα μου το έκανε να φανταστείτε μέχρι και bios update μου είχε κάνει ένα φιλαράκι που ήξερε. τα περιφερικά!!!??? και πως θα λειτουργήσω για να δω αν θα κολλήσει?? με τις θύρες θα παίξω όταν πάω σπίτι και θα σας ενημερώσω αν συνεχίσει.... τώρα όσο αφορά την γραφικών την έχω τρέξει και με το furmark για κανένα 12 ωρο ++ και με το Heaven Benchmark που είπε ένας φίλος ποιο πάνω και αυτό για κανένα 12 ωρο ++ τώρα τι να πω δεν ξέρω πως αλλιώς μπορώ να την τεστάρω. Aυτό που ειδα από τα temps ήταν πως ήταν πολύ χαμηλά άρα τα έτρεξες σε idle άρα δεν μας λένε και πολλά το θέμα είναι να δούμε temps όταν το pc είναι σε full load όταν κολλάει στα παιχνίδια. Επίσης ειδα πως εxεις πολλους σκληρούς που ίσως θέλουν πολύ ρεύμα. Δοκίμασε προσωρινά για test να κανεις under/subclock την κάρτα gpu για να δούμε μηπως φταίει αυτή, μήπως σταθεροποιηθεί σε πιο χαμηλά clocks γιατί τα γκρι/μαυρα και οι γραμμές που λες υποδηλώνουν GPU και λίγο άσχετο με το θέμα μας είδα πως εxεις 3ής ιδιους HD και τους έχει μόνους ενώ θα μπορούσες να τους εκμεταλλεύεσαι kαι να τους εχεις Raid0 Αλλα αυτό είναι τελείως άλλο κεφαλαιο τώρα Για αρχή πως θα τσεκάρω τις θερμοκρασίες σε full load για να σας τις δείξω (υποδείξεις τρόπον και προγραμμάτων δεκτές.)το under/subclock δεν ξέρω καν τι είναι και πως γίνετε.... το ρεύμα τώρα δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα το τροφοδοτικό είναι αρκετά μεγάλο. τώρα όσο αφορά το raid πραγματικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου, τους σκληρούς τους έχω σαν βιβλιοθήκες δεν μετακινώ όγκο δεδομένων συχνά. Ένα ποστ ρε φίλε biomen να κάνεις και να μην αναφέρεις μέσα τη λέξη raid δε παίζει ε? Κόψε το λίγο... αα σε ενόχλησα εε δεν πειράζει μέχρι να παντρευτείς θα σου περάσει. Σας παρακαλώ παιδιά όχι "τρολαρισμα" να λύσουμε το πρόβλημα μου πρώτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα