Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

turbo x = forget it .. αν και βλέπω οτι έχει καλά χαρακτηριστικά σε ποιότητα θα είναι οτι πιο φθηνό στην αγορά..! μητρικές πάνελ σασί κτλ .. ασε μετά που ψάχνεσαι για οδηγούς κτλ..

Πολύ καλύτερα τα ACER στα λεφτά που προτάθηκαν και 17άρια απο τι είδα! 

Αν παίζεις βαριά παιχνίδια με τις ώρες και εχεις απαιτήσεις σε αναλύσεις κτλ πάς για ενα πυργάκι και οταν ξαναμαζέψεις λεφτά αγοράζεις αργότερα και ενα λαπτόπ

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Prof_Chaos, on 18 May 2013 - 11:25 AM, said:

turbo x = forget it .. αν και βλέπω οτι έχει καλά χαρακτηριστικά σε ποιότητα θα είναι οτι πιο φθηνό στην αγορά..! μητρικές πάνελ σασί κτλ .. ασε μετά που ψάχνεσαι για οδηγούς κτλ..

Ανυπόστατο.

Επισης επαναλαμβανω, τα λεφτα που δινει ο φιλος επαρκουν ανετα για cod κτλ.

Δημοσ.

Ανυπόστατο.

ΑΥΤΟ ΠΙστευω κι εγω φιλε μου οτι τα 700 ευρω ειναι μια χαρα οσων αφορα παιχνιδια οπως call of duty kai gta 

νταξει εγω θα ηθελα περισσοτερο την γνωμη σας .στο τι αξιζει να παρω /ΔΗΛΑΔΗ σταθερο η λαπτοπ ..σαφως ολλοι ξερουμε την απαντηση αλλα οπως ανεφερα και στο αρχικο μου μηνυμα εγω ειμαι της αποψης  να περνω το λαπτοπ μαζι μου και σε ενα ταξιδακι που θα παω

Δημοσ.

Η αποφαση ειναι εντελως δικια σου.

Σαφως καλυτερα ενας σταθερος ΑΛΛΑ αν οι αναγκες σου απαιτουν φορητοτητα , τοτε προφανως το λαπτοπ ειναι μονοδρομος.

Τον Lenovo δεν στον συνιστω. Εχει αθλια οθονη. http://www.notebookcheck.net/Review-Lenovo-IdeaPad-Z580-Notebook.81415.0.html

Οπως τελικα αθλια εχει κ ο Samsung που σου εβαλα με την 650m. http://translate.google.com/translate?hl=EN&sl=de&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.notebookjournal.de%2Ftests%2Flaptop-review-samsung-serie-5-550p5c-s02de-nkkb-1789

Αν εισαι αττικη , πεταξου στο mall κ δες τους απο κοντα. Εχω δει τον Lenovo κ τον turbo-x με την 640m κ κρινε.

Δημοσ.

παιδια να αναφερω επισης οτι οθονες πληκτρολογια και ποντικια εχω ειδη στην διαθεση μου οποτε δεν χρειαζομε τπτ τετοιο αρα με 700-750 μπορω να φτοιαξω εναν πυργο

Δημοσ.

εγω ειπα μερικους λογους τους οπιους θελω το λαπτοπ..αλλα απο οτι ειδα και οτι μου στειλαν τα παιδια για λαπτοπ θελω πανω απο 800 για ενα καλο τουλαχιστον εγω αθτην την στιγμη δεν διαθετω 1000 ευρω οποτε σκεφτομαι το ενδεχομενου του σταθερου κομματι κομματι γι αυτο περιμενω να μου προτεινεται μια καλη συνθεση μεχρι 750 ευρω

Δημοσ.

Ανυπόστατο.

εχεις απόλυτο δίκιο .. share with us your wisdom !

Δημοσ.

εγω ειπα μερικους λογους τους οπιους θελω το λαπτοπ..αλλα απο οτι ειδα και οτι μου στειλαν τα παιδια για λαπτοπ θελω πανω απο 800 για ενα καλο τουλαχιστον εγω αθτην την στιγμη δεν διαθετω 1000 ευρω οποτε σκεφτομαι το ενδεχομενου του σταθερου κομματι κομματι γι αυτο περιμενω να μου προτεινεται μια καλη συνθεση μεχρι 750 ευρω

δες την συνθεση που σου πρωτεινα....αλλα με αυτη την καρτα γραφικων αντι της 7790 και σου βγενει συνολο 675ε και θα μπορεις να παιζεις επι το πλειστον ανετα ολα τα games που κυκλοφορουνε και με δυνατοτητα αναβαθμισης στο μελλον. ;)

• Like 1
Δημοσ.

δες την συνθεση που σου πρωτεινα....αλλα με αυτη την καρτα γραφικων αντι της 7790 και σου βγενει συνολο 675ε και θα μπορεις να παιζεις επι το πλειστον ανετα ολα τα games που κυκλοφορουνε και με δυνατοτητα αναβαθμισης στο μελλον. ;)

την ειδα φιλε μου κα σε ευχαριστω παρα πολυ .Μονο μια ερωτηση θα ηθελα να κανω καρτα ηχου δεν χρειαζεται?

Δημοσ.

εχει η μητρικη επανω ;)

α οκ δεν το γνωριζα αυτο και επισης κατι ακομα πιοι επεξεργαστες ειναι καλυτεροι οι amd i  οι INTEL CORE ? ΓΙΑ τις καρτες γραφικων εχω ακουσει παρα πολυ καλα λογια για τις NVIDIA 

Δημοσ.

μια χαρα ειναι οι amd επεξεργαστες μη το σκεφτεσαι καθολου!

επισης στις καρτες γραφικων και η ati κ η nvidia ειναι το ιδιο καλες με τις δευετερες να ειναι αρκετες ακριβοτερες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...