Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φτηνη επικοινωνια και ιντερνετ σε πλοια που πλεουν στον ινδικο ωκεανο απο Σουεζ εως Σιγκαπουρη.Φιλος μπαρκαρει αυριο απο Σουεζ για Σρι λανκα και ψαχνουμε την φθηνοτερη επικοινωνια μεταξυ μας .Μαλλον θα εχει ιντερνετ δορυφορικο στο πλοιο αλλα δεν ειναι σιγουρο.
εαν δεν υπαρχει ιντερνετ εχω ακουσει για την υπηρεσια callback αλλα πια ειναι η φθηνοτερη εταιρεια στυλ jajah.Υπαρχει roaming στην υπηρεσια callback?θα εχει κινητο wind μαζι του .Μηπως να επαιρνε και μια sim μαζι του και απο τις εταιρειες intertelecom.gr η planetsim.gr η την mysims2go.com και ποια ειναι η πιο φτηνη για χωρες στον ινδικο ωκεανο?Ευχαριστω.

Δημοσ.

υποθέτω πως το πλοίο θα έχει ήδη αυτή την δυνατοτητα χωρίς να κανεις εσύ τίποτα

ειναι πανακριβο να χρησιμοποιεις το ιντερνετ του πλοιου. η επικοινωνια γινεται μεσω δορυφορου και κοστιζει πολυ. κι αντε πες, σε ενα ταξιδι αν εισαι επιβατης λες χαλαλι...αν εισαι πληρωμα ομως δεν λεει να τρως το μισθο σου εκει :)

Δημοσ.

Δεν νομίζω  οποιαδήποτε λύση για τέτοια περίπτωση να είναι πιο φτηνή. Η περίπτωση είναι περίεργη γιατί θα είσαι εξωτερικό στην μέση του πουθενά στην θάλασσα.

Πρότεινα την λύση του onboard συστήματος του πλοίου γιατί υπέθεσα πως θα έχουν ζύγιση τα υπέρ και τα κατά και θα έχουν μια καλή cost effective solution. Προφανώς θα είναι μέσο SAT αφού δεν γίνετε αλλιώς.

Μάλλον για on the go σε πλοίο στο πουθενά ξεχνάς το internet για λόγους κόστους ακόμα και η τηλεφωνία θα είναι δύσκολη σε αυτή την περίπτωση δεν νομίζω να υπάρχει σήμα κινητής στην θάλασσα.

Δημοσ.

το δορυφορικο του πλοιου ειναι η μονη λυση και φυσικα θα χρειαστει εγκρατεια κι αποτοξινωση! το δευτερο δεν ειναι κι ασχημο!

Δημοσ.

internet μονο για email για να παίρνεις τα "γράμματα" σου και μετά εφοδιάζεσαι με πολλά TB ταινίες mp3 photos games ότι μπορείς να φανταστείς για να εχεις offline content να μπορείς να ασχολείσαι.

Επίσης για να εxεις λίγο επαφή με τον έξω κόσμο ένα Tv-Tuner στο pc δεν θα ήταν κακή ιδέα.

Δημοσ.

σειρες....πολλες σειρες, πολλες σεζον! αλλα λες μπαρκαρει αυριο...ελπιζω να εχει κανει τα κουμαντα του!

Δημοσ.

Δεν ξέρω για τί τιμές μιλάμε, αλλά πχ 360€ το μήνα ας πούμε για

• 1500' ομιλίας προς Ελλάδα & προς όποια χώρα βρίσκεσαι(κινητά/σταθερά)
  • 1500 sms παντού
  • 2GB mobile internet
  • Την δυνατότητα αυτές τις παροχές να τις χρησιμοποιεί άλλο ένα άτομο στην Ελλάδα

είναι πολλά να υποθέσω;!

Ειλικρινά δεν ξέρω πόσα δίνει ένα ναυτικός το μήνα για επικοινωνία ούτε γνωρίζω τους μισθούς κλπ.

Δημοσ.

<p>Δεν ξέρω για τί τιμές μιλάμε, αλλά πχ 360€ το μήνα ας πούμε για</p>

<ul class="bbc"><li>1500' ομιλίας προς Ελλάδα & προς όποια χώρα βρίσκεσαι(κινητά/σταθερά)</li>

<li>1500 sms παντού</li>

<li>2GB mobile internet</li>

<li>Την δυνατότητα αυτές τις παροχές να τις χρησιμοποιεί άλλο ένα άτομο στην Ελλάδα</li>

</ul><p>είναι πολλά να υποθέσω;!</p>

<p> </p>

<p>Ειλικρινά δεν ξέρω πόσα δίνει ένα ναυτικός το μήνα για επικοινωνία ούτε γνωρίζω τους μισθούς κλπ.</p>

νομιζω μπορεις με καποιο μεγαλο ποσο να εκμεταλλευτεις το προγραμμα σου στην ελλαδα, ενω βρισκεσαι εξωτερικο. συην vodafone πχ ηταν 5€ την μερα για ευρωπη, ενω για ηπα που βρεθηκα πρπσφατα ηταν περιπου 300€/μηνα

γιατι δεν ρωτα την εταιρια που εχει το κινητο του;

παντως μεσοπελαγα οι ταχυτητες παιζει να επιτρεπουν μονο κανενα whats app για μεταφορα μονονκειμενου οπως ειπαν κ πριν απο εμενα.

Sent from my iPhone using Insomnia .. γιατι μπορω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...