drapanakis Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Kαποιες φορες ,ο υπολογιστης στην εκκινηση του,ανοιγει και ανοιγει και ανοιγει..... και μετα απο ωρα τα καταφερνει η τον κλεινω και τον ξεκινω παλι και ανοιγει επειτα. Ειναι software η hardware συμπτωμα ? Η συμβαινει χωρις ιδιαιτερη αιτια ? Εχω τα windows 7. Eυχαριστω.
LOVExVOTKA Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Με το ανοίγει, ανοίγει και ανοίγει τι εννοείς? Κοίτα λιγάκι τον σκληρό σου για σφάλματα... Κάνε και ανασυγκρότηση 1
drapanakis Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Εννοω οτι γραφει πως configuration κατι,αν θυμαμαι καλα, και βρισκει καποιο σφαλμα λεει και προσπαθει και ξανα. Aνασυγκροτηση εννοεις defragmantation ? Πως κοιταω για σφαλματα ?
Red Devil Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 πηγιανε στην εναρξη και πληκτρολογησε msconfig και πατα enter πηγαινε στην καρτελα εκκινηση στοιχειων και τσεκαρε μονο το λειτουργικο
drapanakis Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Συγνωμη αλλα δεν ειμαι και ιδιαιτερα σχετικος με το σπορ. Ποια εννοεις την καρτελα εκκινησης στοιχειων ,και πως τσεκαρω το λειτουργικο ? Ευχαριστω για το χρονο σου και παλι.
Demon Lord Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Πηγαίνεις run--->msconfig και σου βγάζει την εξής καρτέλα:
drapanakis Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Και απο εκει εννοεις αφηνω επιλεγμενο μονο το λειτουργικο ? Το οποιο ειναι ποιο ???
LOVExVOTKA Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Εννοω οτι γραφει πως configuration κατι,αν θυμαμαι καλα, και βρισκει καποιο σφαλμα λεει και προσπαθει και ξανα. Aνασυγκροτηση εννοεις defragmantation ? Πως κοιταω για σφαλματα ? Ναι ναι defrag κάνε και μετά googlare CrystalDiskInfo πάτα το πρώτο λινκ πήγαινε εκεί που λέει download εγκατέστησε το και μόλις το ανοίξεις θα σου χει τα στοιχεία του σκληρού σου... Αριστερά θα δεις ένα κουτάκι άμα είναι γαλάζιο και λέει ΟΚ τότε εντάξει αλλιώς άμα είναι κόκκινο και λέει warning τότε κατά ένα ποσοστό θα φταίει και ο σκληρός σου 1
drapanakis Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Ολα τα βγαζει μπλε, με ενδυξη Good. Πως μπορω να κανω επικκοληση τον πινακα εδω να τον δεις ? Δεν μπορω με τιποτα.
LOVExVOTKA Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Πήγαινε στις περισσότερες επιλογές και πάτα επισυνάψη αρχείου και ανέβασε το να το δούμε... Για να λέει good καλό είναι... Εμένα κάτι τέτοια μου έκανε και το δικό μου το πι σι και τελικά εφτάιγε η κάρτα γραφικών 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα