Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Riser ειναι αυτο -- μετα το κουτι εχει μεγαλη σχησμη για Full καρτα ?

ναι ειναι λιγο μεγαλυερη απο τισ αλλεσ.

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια τελικα κατεληξα σε αυτη http://www.e-shop.gr/product?id=PER.513580  . ηθελα να ρωτησω ομωσ το μονο που θα κανω εγω ειναι να την κουμποσω πανω η θα χρειαστει να κανω και κατι αλλο???

και μηπωσ μπορει καποιοσ να μου πει αν το μονο που χρειαζεται να κανω εγω ειναι να την βαλω πανω η χρειαζεται να κανω και κατι αλλο??

παιδια μηπωσ ξερει καποιοσ να μου πει αν το μονο που εχω να κανω εγω ειναι να την βαλω πανω η αν χρειαζεται να κανω και κατι αλλο??

Δημοσ.

post-261415-0-71930300-1368978789_thumb.jpgτελικα βρηκα την φωτογραφια τωρα μπορειτε να μου πειτε εαν ταιριαζει αυτη η καρτα γραφικων. http://www.e-shop.gr/product?id=PER.513580

επισησ μηπωσ ξερει καποιοσ αν το μονο που πρεπει να κανω εγω ειναι να την κουμποσω πανω η χρειαζεται να κανω και κατι αλλο???

Δημοσ.

τι ειναι το pci??

τελικα μηπωσ μπορεισ να μου πεισ αν αυτη η καρτα γραφικων μπαινει στο pc μου και αν μολισ βαλω την καρτα γραφικων χρειαζεται να κανω και κατι αλλο ??

Δημοσ.

άμα θες να την βάλεις εκεί που δείχνεις στην photo δεν μπαίνει γιατί είναι τελείως άσχετο το port το βύσμα που δείχνεις

Δημοσ.

άμα βλέπω καλο τελικά το μαύρο slot είναι PCI-E και για να μπει μεγάλη κάρτα θες flexible pci-e riser αλλιώς μπαίνει μονο  half-size

Δημοσ.

μπαινει πανω στο μαυρο slot pci-e-riser?

αφου η καρτεσ που μου εχεισ προτεινει εχουν συνδεση PCI-E

Δημοσ.

υπάρχει και Riser για Pci-e εμενα που το motherboard έχει τις 2 pci-e κολλητά δεν μπορείς να βάλεις 2 κάρτες για sli έτσι πήρα pci-riser για να πάει η δεύτερη  κάρτα λίγο πιο πέρα

Δημοσ.

πηρα τηλεφωνο σημερα στο e-shop για να τουσ ρωτησω αν η καρτα γραφικων μου ειναι συμβατη με την μητρικη μου και μου ειπαν οχι οτι χρειαζεται καρτα γραφικων με συνδεση agp εσεισ τι λετε??

Δημοσ.

Eσύ ο ίδιος μας έστειλες τα specs ? αφού τα διαβάζεις, εκτος και αν έστειλες λάθος

Pentium D 2800 MHz / 1024 MB / 80 GB / dvd / pci-e
  • Pentium D 820 2800 MHz processor (Dual Core, 800MHz FSB, 2MB L2, LGA775)
  • 1024 MB DDR2 ram (4 ram slot, dual-channel)
  • 80 GB HDD
  • 5,25" DVD-ROM drive
  • FSC D2348 motherboard
  • Intel Q965 Express iAMT chipset
  • On board Intel GMA 950 Vga controller
  • Integrated Realtek ALC260 HD audio codec
  • On board Intel 82573E Gigabit Lan adapter
  • 1 x PCI-E x16 slot (low profile)    <----------------------------------------------------
  • 1 x PCI-E x1 slot (low profile)
  • 2 x PCI slots (low profile)
  • 4 x SATA connectors with RAID 0,1
  • 8 x USB ports
  • 2 x Serial (RS-232) ports
  • 1 x Parallel (LPT) port
  • Dimensions: 100 x 340 x 380 mm - 10 Kgs

* παίρνεις μια PCI-E low profile  λοιπόν

* η μια FULL size με flexible PCI-£ Riser για να μην βάλεις μέσα με πατέντα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...