WalkerSW Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Are you serious? Μα ποσο τρολαρισμα ακομη? http://www.anandtech.com/show/5969/zotac-geforce-gt-640-review-/9
Millennium Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Μέχρι τα 75-80€ η 6670 GDDR5 είναι η καλύτερη που μπορεί να πάρει από Ελλάδα.Μετά με ελάχιστα παραπάνω κοιτάει σε 7750 (ή 7730 όταν έρθουν,ανάλογα και τις τιμές τους βέβαια). Μέχρι τα 65 υπάρχει η 6670 με gddr3.
qsis Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 @biomechanoid συγκρινεις πραγματα αλλα, κανεις αναγωγες δικες σου και βαζεις ενα τεστ του 2011 , πώς περιμενεις ο αλλος να κρινει ; εγω παντως δεν καταλαβα τι θες να πεις στο ποστ σου, ειλικρινα
biomecanοid Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 τώρα ήρθατε όλοι στο κράξιμο πρώτοι αλλα όταν ο herkul ζητούσε γνώμες και κανεις δεν απαντούσε εσείς που ήσασταν.???στο κρά κρά πρώτοι χωρίς να κοιτάμε την κάνουμε εμείς και την δικια μας καμπούρα. Άμα δεν σας αρέσουν ότι λέω απλά τα αγνοείταιΔεν είμαι εδώ για να σας αρέσω ούτε επιζητώ την έγκριση σας.ο herkul θα πει τα υπόλοιπαThats all
qsis Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 εγω δε την εχω ψαξει αυτη τη κατηγορια για να του προτεινω κατι , απλα βλεπω παλι οτι για να επιβαλλεις την οποια δικη σου αποψη χρησιμοποιεις περιεργα επιχειρηματα η ολη συγκριση με τα crossfire και τη 560 ti ηταν δηλαδη καποια βοηθεια στο θεμα; οχι εχουν καποια βαση να συγκρινεις τετοια πραγματα (ειδικα sli και cf που παιζουν διαφορα και η αποδοση μπορει να ειναι τελειως ο,τι να΄ναι) απλα ειπε καποιος οτι μπορεις να παρεις μια καλυτερη amd στα ιδια λεφτα (συνηθες φαινομενο στις καρτες γραφικων αλλωστε ) και εσυ εκει να προσπαθησεις να αποδειξεις τα δικα σου ακομα και αν δεν εχουν βαση , μονο και μονο γιατι δε μπορεις να δεχτεις αλλη αποψη αυτο το θεωρεις "κραξιμο" δηλαδη ; αν αυτο ειναι κραξιμο η δικη σου συμπεριφορα τι ειναι; φανμποισμος; παραπληροφορηση; τρολλαρισμα; τι ;
biomecanοid Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 οτι και να λεω εχω στο τελος ο καθενας κανει οτι τον φωτισει ο θεος.
qsis Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 @biomechanoid καλα αυτο ισχυει γενικα o καθενας λειτουργει με φωτιση απο τα θεια ομως στο θεμα μας , προτεινες μια 640 γιατι προφανως δε σου καθισε καλα η προταση της amd (η 6670) σου λεει ο αλλος που ξερει και το χει ψαξει (millenium ) οτι η 6670 ειναι δυνατοτερη λες εσυ μεσα σου οχι δε γινεται η amd να ειναι καλυτερη αυτο ειναι ανηκουστο , αλλα χωρις να εισαι βεβαιος αρχιζεις το ψαξιμο δε βρισκεις τελικα ακριβως αυτο που συγκρινουμε , αλλα κατι αλλο παρολα αυτα δε κωλωνεις αρχιζεις και συγκρινεις μια πρωην mid to high end καρτα με cf των low end amd , βλεπεις οτι ειναι καλυτερη και λες "εδω ειμαστε" αφου η 560ti των 250 + καποτε ευρω ειναι καλυτερη απο το cf θα ειναι και η 640 των ουτε 100.. (γιατι; γιατι ετσι βρε παιδι μου ! ) δηλαδη τωρα δουλευομαστε; εμεις φταιμε που "κραζουμε" ; ή απλα βλεπουμε κατι παραλογο που δε στεκει;
biomecanοid Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 3rd account and counting όπως βλέπεις και το κάνω επίτηδες χρησιμοποιώ ακριβώς το ίδιο username για να καταλαβαίνεις ακόμα και εσύ πως είμαι εγώ δεν κρύβομαι πισω απο άλλο username γιατί δεν ντρέπομαι για την γνώμη μου. και το πρόβλημα δημιουργείται επειδή διαφωνώ στο θεμα: Παρακολούθηση αυτοκινήτου μέσω GPS δωρεάν. πιστεύω να σε κάλυψα η μήπως όχι ? είμαι εδώ και θα φύγω μόλις εγώ βαρεθώ
Millennium Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Μόνο που τα 2-3πλα account και το τρολλάρισμα με αυτά δεν επιτρέπονται στο forum.
biomecanοid Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 έχεις αδιαμφισβήτητο δικαίωμα στην γνώμη σου όπως και όλοι όπως και εγώ
WalkerSW Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 και το πρόβλημα δημιουργείται επειδή διαφωνώ στο θεμα: Παρακολούθηση αυτοκινήτου μέσω GPS δωρεάν. Οσο και αν συμφωνω μαζι σου στο συγκεκριμένο θέμα... δεν μπορεις να κανεις ότι γουστάρεις εδώ μεσα... το φορουμ ΔΕΝ ειναι δική σου ιδιοκτησία είναι ιδιοκτησία των δημιουργών του και οφείλεις να συμορφωνεσαι με τους κανονισμούς του!
herkul Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 καλα λεει ο biomecanoid οταν εγω ζητουσα βοηθια κανεισ δεν ελεγε τιποτα μονο αυτοσ εμεινε και με βοηθησε ασ ηρεμησουν λιγο τα πνευματα ο καθενασ εχει το δικαιομα να πει την γνωμη του.
qsis Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 ωραια αν αυτο εννοεις βοηθεια παρε την 640 μη μασας λες και δε σου απαντησε ποτε κανεις τιποτα
herkul Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 τεσπα ασ επανελθουμε στο θεμα . επειδη επεσαν πολα μαζι μπερεδυτηκα. ασ το πιασουμε παλι στειλτε μου link με τισ καρτεσ που εχετε βρει και δειτε απο τισ φωτο ποια ειναι συμβατη στο pc μου με low profile γιατι οπωσ λεει ο μαγκασ στον e-shop οτι η μιτρικη μου δεν εχει θυρα pci - express ανα δουμε τι θα δουμε. ωραια αν αυτο εννοεις βοηθεια παρε την 640 μη μασας λες και δε σου απαντησε ποτε κανεις τιποτα οκ ρε φιλε ηρεμησε απλοσ εγω ειπα οτι στην αρχη δεν ελεγε κανεισ τιποτα εκτοσ απο αυτον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα