zacharis1955 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Ainol: Οχι καλή κατασκευή... Cube: Πολύ αδύναμο WiFi... Κατα τ' άλλα είναι πολύ καλά tablet...
angmar Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Αν θέλετε "κινέζικο" tablet, δείτε ποιο έχει την πιο ενεργή κοινότητα, ποιο έχει τις περισσότερες custom roms και τα λιγότερα παράπονα και παρτε αυτό. Προσωπική γνώμη, αποφύγετε το Ainol Novo 9, παρ ότι τα χαρακτηριστικά του στα χαρτιά σπέρνουν (ειδικότερα η οθόνη), είναι εκνευριστικό στη χρήση (lagάρει σε σημείο αηδίας) και η rom του είναι τόσο κακογραμμένες που αργεί αδικαιολόγητα πολύ σε πολύ απλές διεργασίες. Η κοινότητά του είναι πάρα πολύ μικρή και οι custom roms περιορίζονται στην αφαίρεση των bundled κινέζικων apps (big whoop, το κάνω και μόνος μου αυτό). Οι γαμάτοι κινέζοι της ainol δεν δίνουν τους drivers στους devs, οπότε το να γίνει μια rom της προκοπής είναι κάτι χρονοβόρο και μάλλον αποτρέπει πολυ κόσμο απ το ν ασχοληθεί. Οπότε προσπεράστε τη βιτρίνα του μαγαζιού με τα χαρακτηριστικά και διαβάστε για τα μηχανήματα που σας ενδιαφέρουν -πριν τ αγοράσετε- στο XDA & slatedroid. Περι της κατασκευής του Ainol Novo 9 που έχω στα χέρια μου, είναι πολύ καλή και γίνεται ακόμη καλύτερη αν αναλογιστούμε το hardware που κουβαλάει, τα dpi της οθόνης, αλουμινένια πλάτη και gorilla glass, όλα αυτά με 183€. Παρ όλ αυτά 2ο δεν έπαιρνα και δε θα πρότεινα σε κανέναν να πάρει, το UX είναι πιο σημαντικό απ το hardware. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2013 από angmar 1
zacharis1955 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) .... Προσωπική γνώμη, αποφύγετε το Ainol Novo 9, παρ ότι τα χαρακτηριστικά του στα χαρτιά σπέρνουν (ειδικότερα η οθόνη), είναι εκνευριστικό στη χρήση (lagάρει σε σημείο αηδίας) και η rom του είναι τόσο κακογραμμένες που αργεί αδικαιολόγητα πολύ σε πολύ απλές διεργασίες. ... Αυτό εννούσα όταν έγραψα για κακή κατασκευή, όχι για την εξωτερική η οποία είναι πολύ καλή... To PiPo M9 (με ή χωρίς 3G) είναι για μένα (και όχι μόνο) ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή σε κινέζικο tablet... Επεξ/σία 21 Μαΐου 2013 από zacharis1955
sakis0547 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 ainol novo 10 dual core..στα 140 ευρω αυτην την στιγμη οτι καλυτερο..το cube u30gt το ειχα..πολυ δυνατο wifi και μπαταρια ατελειωτη αλλα mva οθονη και οχι ips..
Inler Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Εδω http://www.cube-tablet.com/cube-u30gt-quad-core-rk3188-retina-tablet-pc-android-4-1-16gb.html παντως λεει IPS...΄Ποια η διαφορα με την MVA;
sakis0547 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Εδω http://www.cube-tablet.com/cube-u30gt-quad-core-rk3188-retina-tablet-pc-android-4-1-16gb.html παντως λεει IPS...΄Ποια η διαφορα με την MVA; ασε τι γραφουν... η ips εχει καλυτερη γωνια θεασης,καλυτερα χρωματα,καλυτερη φωτηνοτητα,γενικα πολυ καλυτερη σε ολα της!!!
Inler Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Παντως το Cube U30GT2 εχει IPS...Το απλο Cube U30GT ειχε αρχικα MVA αλλα νομιζω την αλλαξαν και στελνουν IPS τωρα..Ετσι διαβασα τουλαχιστον...
sattack Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Αν θέλετε "κινέζικο" tablet, δείτε ποιο έχει την πιο ενεργή κοινότητα, ποιο έχει τις περισσότερες custom roms και τα λιγότερα παράπονα και παρτε αυτό. Προσωπική γνώμη, αποφύγετε το Ainol Novo 9, παρ ότι τα χαρακτηριστικά του στα χαρτιά σπέρνουν (ειδικότερα η οθόνη), είναι εκνευριστικό στη χρήση (lagάρει σε σημείο αηδίας) και η rom του είναι τόσο κακογραμμένες που αργεί αδικαιολόγητα πολύ σε πολύ απλές διεργασίες. ... Περι της κατασκευής του Ainol Novo 9 που έχω στα χέρια μου, είναι πολύ καλή και γίνεται ακόμη καλύτερη αν αναλογιστούμε το hardware που κουβαλάει, τα dpi της οθόνης, αλουμινένια πλάτη και gorilla glass, όλα αυτά με 183€. Παρ όλ αυτά 2ο δεν έπαιρνα και δε θα πρότεινα σε κανέναν να πάρει, το UX είναι πιο σημαντικό απ το hardware. εσυ φιλε μου ποιο θα προτεινες τελικα? βλεπω εδω οτι προτεινουν τα αλλα παιδια το PIPO M9 (IPS 1200*800) και το CUBE GT2 (IPS 1920*1200) που ενας φιλος λεει οτι εχει αδυναμο wifi και ενας αλλος φιλος λεει οτι ειχε το 1ο GT και ειχε δυνατο wifi τι να κανω? η μεγαλυτερη αναλυση ακουγεται καλη, αλλα αν ειμαι στον 1ο οροφο και το router στο ισογειο, θα πιανει internet το CUBE? διλημμα... Επεξ/σία 24 Μαΐου 2013 από sattack
gtr Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 καλησπερα και απο εμενα επειδη ενδιαφερομαι και εγω για αγορα ενα απ' τα εν λογο ταμπλετ με το internet τι παιζει παλιοτερα ειχα ενα laptop με 3g stik cosmote και το επερνα παραλια με αυτο πχ.http://www.geekbuying.com/item/Pipo-M9-10-1-inch-Android-4-1-Quad-Core-Tablet-PC-RK3188-IPS-1280-800-2GB-RAM-16GB-314318.html μπορω να κανω την ιδια δουλεια.
zacharis1955 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Nαι, με External USB 3G Modem ενώ το PIPO MAX-M9 3G (http://www.banggood.com/PIPO-M9-3G-Quad-Core-RK3188-1_8GHz-10_1-Inch-IPS-Android-4_1-Tablet-p-72526.html) το έχει ενσωματωμένο...
sattack Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Ημουν ετοιμος για το pipo m9, αλλα μολις διαβασα ενα review για το pipo m8pro οτι ειναι πολυ καλυτερο σε ποιοτητα κατασκευης και το σκεφτομαι σοβαρα. εχει λεει LG οθονη. http://www.topnotchtablets.com/pipo-m8-pro-review Επεξ/σία 26 Μαΐου 2013 από sattack
Voliminal Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Στην ουσία η διαφορά είναι ότι το m8 είναι με 3066 (2core) και το m9 3188 (4core) και 1gb & 2gb RAM αντίστοιχα.Οπότε το m9 θα έπρεπε να είναι καλύτερο.Παρόλαυτά δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί ο Roman απο το TNT λέει ότι το m8 είναι καλύτερο.Θα πρέπει να το ψάξουμε γιατί και εγώ για m9 ήμουν.edit:ok τώρα είδα ότι αυτός λέει για το M8 Proγράψτε λάθος Επεξ/σία 27 Μαΐου 2013 από Voliminal
zacharis1955 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) ο Roman δεν το συγκρίνει με PIPO MAX-M9 αλλά με Ployer Momo 12, Yuandao N90 II & Teclast P80 HD Dual-Core... Επεξ/σία 27 Μαΐου 2013 από zacharis1955
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα