savvinio82 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Καλησπέρα έχω το παρακάτω πρόβλημα: Εχω συνδεση hol στα 24mbit υποτίθεται. Είμαι στο πρώτο όροφο. πιάνω ταχύτητα 6-7 την 'ωρα που γειτονασ με ιδια εταιρια πιάνει 12. Το θέμα είναι ότι ήρθε τεχνικός και μετρησε τη ταχυτητα κάτω στη εισόδο 12 mbit. κ λέει υπάρχει πρόβλημα στη γραμμή από κάτω μέχρι το πρώτο όροφο. Τι λύση μπορεί να βρεθει? ευχαρισ΄τω
NikosKallithea Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 1. βγαλ' τα ολα απο επανω 2. βαλε τον ρουτερ κατ' ευθειαν επανω στην κεντρική πριζα του σπιτιού 3. βαλε τον ρουτερ κατω, εκει που ερχετε το δικτυο του οτε(εκει που μετρησε ο τεχνικος) και πες μας τα αποτελέσματα.
SPANK Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δοκίμασε αυτα που ειπε ο νίκος , μπορεί πάντως να υπάρχει η κατι να βραχυκυκλώνει κατι την γραμμή σου μεσα στο σπίτι ισως και για αυτό να μην μπορείς να πιάσει παραπάνω απο 6 - 7 η γενικά μπορει να οφείλεται σε κακη καλωδίωση. Στο σπίτι εχεις συναγερμό γιατι επειδή περνάει απο εκει η τηλεφωνική γραμμή επηρεάζεται
savvinio82 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Στην κεντρική πριζα το έβαλα και έχει το ίδιο πρόβλημα. Συναγερμό δεν εχω .το συνέδεσα κ ξατω και όντως έχει κάτω καλή ταχύτητά.Αλλά δε θέλω να το έχω κάτω...
pp6210 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Στην κεντρική πριζα το έβαλα και έχει το ίδιο πρόβλημα. Συναγερμό δεν εχω .το συνέδεσα κ ξατω και όντως έχει κάτω καλή ταχύτητά.Αλλά δε θέλω να το έχω κάτω... μήπως η "γραμμή" σου έχει δεύτερο ζευγάρι να συνδεθείς εκεί? Εμένα όταν ήρθε η ΧΟΛ να με ξανασυνδέσει (είχε πέσει όλο το τοπικό κομμάτι του ΟΤΕ λόγω βροχών) ο τεχνικός (χωρίς να του το ζητήσω) δοκίμασε το 2ο ζευγάρι καλωδίωσης από το υπόγειο στον 5ο όροφο και επειδή το βρήκε πιό καθαρό με συνέδεσε σε εκείνο.... εγώ να πω την αλήθεια δεν επιβεβαίωσα καμμία σημαντική διαφορά με την προηγούμενη σύνδεση που είχα σχεδόν 6 χρόνια, αλλά από ότι κατάλαβα είναι ψιλοστάνταρ να βάζουν διπλά σετ καλωδίων...
poulinos Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 ρε παιδια δεν παμε ετσι για αλλαγη καλωδιωσης.το καλωδιο απο κατω πανω δυσκολα χαλαει. 2-3 πραγματα μπορει να δοκιμασει. α.ανοιγουμε το πριζακι και κραταμε μονο το ζευγαρι που ερχεται απο τον οτε και δοκιμαζουμε εκει. αν παιζει κανονικα σημαινει οτι ειτε φταιει το πριζακι ειτε ηταν συνδεδεμενο και το αναπληρωματικο ζευγαρι.δεν θα κουραζοταν να το δει ο τεχνικος της Hol αλλα οκ. αν δεν παιζει τοτε πρεπει να υπαρχει και ενα spare ζευγαρι το οποιο ειναι συνηθως παρατημενο πισω απο το πριζακι(εκτος αν ο ηλεκτρολογος το εχει συνδεσει οποτε γυρναμε στην φαση α.). Κανουμε αλλαγη εφοσον ξερουμε το χαλασμενο ζευγαρι με το κανονικο και ολα οκ.
pekorin Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 αν δεν έχεις δέσμευση συμβολαίου, είναι ευκαιρία να πας forthnet στο 3play, τώρα που βγάλαν προσφορά στα 29,90 για απεριόριστα κινητά. με 6 margin, αφού επιδιορθώσεις-βρεις το πρόβλημα και η γραμμή σου είναι κομπλέ, θα ανέβει κ η ταχύτητα παραπάνω από hol που παίζει σε 11.
poulinos Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 αν δεν εχει κλεισει χρονο θα υπαρχει προστιμο.επισης ελπιζω να βρει τι φταιει με την καθετη καλωδιωση του
poulinos Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 παρακαλω να μεινουμε στο θεμα.β.οτι η Hol δινει 11 margin καιχανεις αρκετα απο εκει ειναι αληθεια.ασχετο μεν με την εσωτερικη καλωδιωση αλλα απλα το προτεινε το παιδι και πεσατε πανω για τρολλαρισμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα