koulouri Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Επειδη δεν θελω να αλλαξω ηχοσυστημα στο αμαξι( μεσα απο το ενσωματομενο cdplayer διαβαζει τους χαρτες για το gps )θελω απο δικες σας εμπειριες να παρω κατι καλο!Σκεφτομουν για αυτοhttp://www.e-shop.gr/product?id=PER.660522 που το ειχε και προσφορα 3€ πιο φθηνο το e-shop της προηγουμενη βδομαδα αλλα δεν ειχα χρονο να το ψαξω! Ξερω οτι παιζει πιο χαμηλα σε ενταση απ οτι το cdαπλα θελω να παρω το καλυτερο σε ποιοτητα ηχου!Επισης ΟΧΙ πανω απο 25€
xpapias Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Ειχε αγοράσει κάποιος γνωστός μου παλιότερα. Είχε πρόβλημα με τις συχνότητες, νομίζω ήταν δύσκολο να βρει κάποια στην οποία δεν εξέπεμπε κάποιος σταθμός. Εν πάσει περιπτώσει η ποιότητα ήταν μέτρια και άλλαξε τελικά το ηχοσύστημα. Για επαρχία που οι σταθμοί είναι λιγότεροι, ίσως είναι καλύτερα. Να έπαιρνες mp3 cdιέρα ίσως;
koulouri Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 εχω κανονικη σιντιερα, οχι mp3 :/ μενω επαρχια που αυτο ειναι καλο απ οτι διαβαζω γενικα
elvisjedi Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 επισης κατι που βοηθαει με τα τρανσμιτερ ειναι να βγαλεις την κεραια του αυτοκινητου..εγω παλιοτερα που ειχα ενα ειχα βγαλει την κεραια απο το αυτοκινητο και ειχχα κανει επεκταση την δικη του κεραια (ενα απλο καλωδιο ηταν κ απλα εβαλα μεγαλυτερο).επιανε τελεια παντου μετα τις πατεντες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα