Καρχαρίαςςς Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Απο το περασμενο πασχα χρησιμοποιουσα αυτο αλλα πηγα στο κομμωτηριο που το αγοραζα και μου ειπε ο κομμωτης οτι το καταργησανε, και μου εδωσε αυτο το οποιο δεν λειτουργει οπως το αλλο και πλεον εχω αποκτησει παλι την παλια σπαστικη μου πυτιριδα που ουτε ultrex ουτε head&shoulders την εδιωχναν!!! Αν δεν μπορω πλεον να βρω το power clear της L'oreal τι προτεινετε να παρω; Μηπως καποιο φαρμακευτικο; Επισης εχω μια φαγουρα αλλο πραμα και οταν ξυνω το κεφαλι μου χιονιζει οποτε καταλαβαινεται ποσο σπαστικο ειναι και ποσο αηδιαστικο δειχνει οταν φοραω μαυρα!!! Ευχαριστω εκ των πρωτερων
thomasG4 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Άμα έχεις λιπαρό δέρμα όποιοδήποτε σαμπουαν με κετοκοναζόλη θα σου ελλατώσει αρκετά το πρόβλημα. Πρέπει όμως να το χρησιμοποιείς μόνο δυο φορές την εβδομάδα και για 3-4 εβδομάδες το πολύ. Δεν κάνει παραπάνω.
theo93 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 ειχα παρατηρήσει οτι οταν χρησημοποιουσα ultrex μειωνόταν η πιτυρίδα αλλα οταν άλλαζα σαμπουάν επανερχόταν , με το head and shoulders εχει σταματήσει εντελώς αλλα οχι με το πρώτο λουσημο
Hal9ooo Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 να πας σε δερματολογο να σου δωσει φαρμακευτικο σαμπουαν.. τι Loreal paris ειναι αυτα βλακειες
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Εμενα με το L'oreal ειχε εξαφανιστει... Τωρα με head&shoulders για 3 μηνες μερα παρα μερα και με το ultrex καμια απολυτως διαφορα... Θα ρωτησω και στο φαρμακειο μηπως ξερει η φαρμακοποιος
Waldo_Vrs Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Το head & Shoulders όπως και το ultrex τα ίδια χάλια είναι... σε φαρμακείο μόναχα αλλά κοστίζουν αρκετά... Εγώ τόσα χρόνια ίσα που απλά την ελλάτωσαν τα άλλα 2 τα κλασικά...
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 κετοκοναζόλη όπως είπαν και πιο πάνω. Χρησιμοποίησε όμως και head n shoulders πρώτα να δεις τι γινεται.
petrostr Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μην χρησιμοποιείς άδικα σαμπουάν σουπερ μαρκετ είναι της πλάκας και δεν κάνουν τίποτα!!!!!!!!!! Έχω λιπαρά μαλλιά και πριν χρόνια είχα και θέμα με τι πυτιρίδα τότε με έσωσε το T-Gel της Neutrogena, όμως έχει καταργηθεί ποια. Αν δεν θες να τρέχεις σε δερματολόγο... πήγαινε σε ένα μεγάλο φαρμακείο και θα σου δείξει αρκετά φαρμακευτικά σαμπουάν που με το που τα ξεκινήσεις θα δεις άμεσα αποτελέσματα!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα