kjj Δημοσ. 1 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2003 Aυτες τις μερες πηρα την msi και τον intel 2.8 fsb800.Aκομη δεν τα εχω δοκιμασει πολυ.Θα ηθελα γνωμες και για τα δυο και ιδιως για τυχον στραβα της μητρικης.Να ειστε καλα.
kjj Δημοσ. 1 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2003 Επιπλεον θα ηθελα να ρωτησω το εξης:η μητρικη κανει dynamic overclocking.Πως λειτουργει αυτο απο μονο του;Μου ειπαν οτι μονο του αυξομειωνει την ταχυτητα. Εμενα παντως συνεχεια δειχνει οτι λειτουργει οχι σαν 2800 αλλα σαν 2840. Αν κανεις εχει την μητρικη αυτη και ξερει ας απαντησει.
steliosdj Δημοσ. 1 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2003 Αυτο το τελευταιο δεν μου αρεσει καθολου. Θελω αυτο που ρυθμιζω να ειναι αυτο που μου δινει. Ειναι γνωστο ομως οτι στην MSI συμβαινει αυτο .
KWSN_Men Δημοσ. 1 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2003 Το dynamic overclocking είναι ότι η μητρική ανεβάζει την FSB όταν εσύ ζητάς 100% load. Και φυσικά πάει καλύτερα και στα reviews
kjj Δημοσ. 1 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2003 ναι αλλα εγω με το που ανοιγω τον υπολογιστη ειναι 2840. Γιατι να μην ειναι 2800;Ισως καποια ρυθμιση απο το bios..;
kjj Δημοσ. 1 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2003 Αυτο το τελευταιο δεν μου αρεσει καθολου.Θελω αυτο που ρυθμιζω να ειναι αυτο που μου δινει. Ειναι γνωστο ομως οτι στην MSI συμβαινει αυτο . Στελιο μπορεις απο το bios να το απενεργοποιησεις και τοτε ολα καλα.! Δεν ειναι απαραιτητο να λειτπουργει το dynamic overclock.
steliosdj Δημοσ. 1 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2003 Τοτε ΟΚ . Απο εκει και περα δεν εχω ακουσει κατι ασχημο για την μητρικη σου...εχει καλες κριτικες και απο τους χρηστες της.
weirdo Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 na rotiso k go o asxetos... pos vrisko to fsb ths cpu mou ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.