Duck Dodgers Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Γεια σας και πάλη, αυτήν την φορά έχω πρόβλημα με την εκκίνηση του pc της υπογραφής μου από το καλώς ήρθατε και μετά αργή αρκετά μέχρι να φορτώσουν τα windows (7 x64) με βάση αυτό έκανα αυτά που λέτε και στο παιδί αλλά ακόμα αργή να μπει αυτό γίνετε περίπου 2-3 βδομάδες! τι να κάνω??
coolerman Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 ποια να έχω επιλεγμένα?? λειτουργικό & avast όπως είπε ο iron man "τσέπης" 1
Duck Dodgers Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 οκ ευχαριστώ θα το κάνω και θα σας πω αποτελέσματα!
lexmark Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 όπως είπε ο iron man "τσέπης" Νέο αυτό! Μ'αρέσει :lol: Θα σου έλεγα να βγάλεις τα Adobe, AML, DAEMON και rocketdock και να μας πεις πως πάει. Αλλά κάνε αυτό που σου είπε ο intercooler-man και πες μας. Για ιούς έχεις τσεκάρει; 2
Duck Dodgers Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 έβαλα μόνο τα windows και το avast και πάει καλύτερα!ευχαριστώ πολύ!
lexmark Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Ενεργοποίησε όλα τα άλλα εκτός από αυτά που έγραψα παραπάνω και πες μας.
Duck Dodgers Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Μια χαρά είναι! σας ευχαριστώ πολύ όλους!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα