Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

Θα ηθελα τη βοηθεια σας σε ενα θεμα που εχω με τον υπολογιστη,πιο συγκεκριμενα με την οθονη

Πηγα να ανοιξω τον υπολογιστη πριν κανα μηνα και ενω ανοιγει κανονικα,η οθονη μαυριζει και αναβοσβηνει το power button(ειναι αφης).Δεν δινει ομως το σημα οτι δεν ειναι συνδεδεμενη αλλα οτι δεν αποκρινεται

Προχτες που ανοιξα τον υπολογιστη,μπηκε κανονικα και μετα απο 2-3 ωρες τον εκλεισα.Σημερα ομως που πηγα παλι να τον ανοιξω κανει τα ιδια

Καμια ιδεα?Η καρτα γραφικων εχει το προβλημα?

Και αν ναι πως θα βρω με ποια θα την αντικαταστησω αφου δεν ξερω τι εχει πανω ο υπολογιστης

Ευχαριστω και συγγνωμη για την μακρυγορια :)

Δημοσ.

Μπορείς να κατεβάσεις το hw monitor το οποίο δίνει πληροφορίες σχετικά με το σύστημα και να μας πεις τι μάρκα είναι το τροφοδοτικό σου (άμα ανοίξεις το κουτί το γράφει επάνω)... τροφοδοτικό ή κάρτα γραφικών μου μυρίζει... 

Δημοσ.

Μπορείς να κατεβάσεις το hw monitor το οποίο δίνει πληροφορίες σχετικά με το σύστημα 

Πως θα το κανει αυτο αμα δεν ανοιγει ο υπολογιστής?  :huh:

Αλλα γενικοτερα ή τροφοδοτικο είναι ή καρτα ειναι

Δημοσ.

Πως θα το κανει αυτο αμα δεν ανοιγει ο υπολογιστής?  :huh:

Αλλα γενικοτερα ή τροφοδοτικο είναι ή καρτα ειναι

Ωχ ναι... βασικά μπορεί να δοκιμάσει και με την onborad αφού βγάλει την άλλη πρώτα

Δημοσ.

Βρισκω αν χρειαστει

αν βρείς δοκιμασέ την.

έτσι όπως τα λες.οθόνη μου "μυρίζει"

αλλά μπορεί και να μην είναι εκεί το πρόβλημα ;)

Δημοσ.

Μου φαινεται παραξενο γιατι πρωτα δεν ανοιγε,μετα ανοιξε και μετα μου εκανε τα παλι τα ιδια

Δημοσ.

Μου φαινεται παραξενο γιατι πρωτα δεν ανοιγε,μετα ανοιξε και μετα μου εκανε τα παλι τα ιδια

τι οθόνη έχεις;

την έχεις καιρό;

αν είναι προβληματική οθόνη θα στο δείξει με την "μία" ;)

Δημοσ.

Να βαλω δηλαδη την αλλη οθονη και να δω αν θα ανοιξει?

ναι βγάλε την "χαλασμένη" και δούλεψε την "καλή" που έχεις τώρα.

να δούμε θα το συνεχίσει το ίδιο τροπάριο ;)

Δημοσ.

Δοκιμασα με αλλη οθονη και δεν ειναι τελικα εκει το προβλημα

Εβαλα ενος φιλου την καρτα γραφικων πανω και παλι δεν ανταποκρινοταν η οθονη ενω οταν εβαλε αυτος τη δικια μου πανω στον υπολογιστη του ανοιξε κανονικα

Αρα που ειναι το προβλημα??

Δημοσ.

τι ακριβως εχει μεσα ο υπολογυστης μπορει να στειλεις αναλυτικα   κατεβασε το  speecy    η με ενα τροπο να δω τι εχεις αναλυτικα το  hardware?       και σε εμενα τα κανει αυτα που και που αλα ο υπολογυστης δουλεyε κανονικα.. αλλα εγω εχω θεμα με το κουτι     δοκιμασε με αλο τροφοδοτικο να το τσεκαρεις αν ειναι 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...