panos_90 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Καλησπέρα παιδιά,είναι η πρώτη μου φορά που κάνω αίτηση για να πάρω τον κλειδάριθμο από την εφορία.Όταν πήγα να κάνω πάτησα υποβολή και ύστερα δεν είχε πουθενά το username από ότι είδα.Εγώ ξέρω μόνο τον κωδικό αλλά όχι το username.Είναι αυτό πρόβλημα;;Αν πάω στην εφορία δεν θα έχω πρόβλημα λέτε;;
Antwni Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Αν έκανες εγγραφή πας στην εφορία (εμένα μονο το αφμ μου ζήτησαν αλλά κράτα καλού/κακού και ταυτότητα) και παίρνεις τον κλειδάριθμο Μετά πας σπίτι σου (σου έρχεται email ενεργοποίησης) και ενεργοποιεις το λογαριασμό σου Αν ξεχάσεις το όνομα δεν είναι πρόβλημα νομίζω, καθώς αναγράφεται και στο χαρτί που θα σου δώσουν (χωρίς να είμαι σίγουρος εδώ) αλλά σίγουρα στο email που έχεις δηλώση και θα έρθει η ενεργοποίηση... Από την εφορία ξεμπερδεύεις γρήγορα αν δεν έχει κοσμό
makfil Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Μου είχε συμβεί το αντίστοιχο περιστατικό, πριν από λίγους μήνες, όταν έκανα αίτηση για κλειδάριθμο της γυναίκας μου. Δηλαδή δεν θυμόμουν το username που είχα δηλώσει. Τηλεφώνησα στη ΓΓΠΣ (πολύ εξυπηρετικοί όσες φορές τους έχω ζητήσει πληροφορίες) και μου είπαν να πάει στην εφορία να δηλώσει τη διαγραφή του λογαριασμού αυτού για να ανοίξω νέο. Πήγε η γυναίκα μου και, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν έκανε αυτό που της είπα και μου είχαν πει αλλά πήρε το χαρτί με τον κλειδάριθμο και γύρισε χαρούμενη ότι ολοκλήρωσε τη διαδικασία !!! Ευτυχώς, βρήκα στα εισερχόμενα μηνύματα το ενημερωτικό από τη gsis, για την ενεργοποίηση του λογαριασμού, στο οποίο αναφερόταν, και πάλι ευτυχώς, το username που μου έλειπε. Μπήκα, λοιπόν, στο λογαριασμό με το username, έπαιξα με 2-3 pass, μέχρι να πετύχω αυτό που είχα βάλει, και ... ο λογαριασμός ενεργοποιήθηκε !!!
viper2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 ρε παιδες μια ερωτηση για κοινη δηλωση [αντρογυνο] ποσους κλειδαριθμους πρεπει να παρεις; 1 ή 2; thanks
makfil Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 ρε παιδες μια ερωτηση για κοινη δηλωση [αντρογυνο] ποσους κλειδαριθμους πρεπει να παρεις; 1 ή 2; thanks Εάν ένα ζευγάρι κάνει κοινή δήλωση, αρκεί ο κλειδάριθμος του συζύγου αλλά εάν η σύζυγος έχει ακίνητα που φορολογούνται με ΦΑΠ κλπ καλό είναι να έχει και εκείνη κλειδάριθμο για να μπορεί να παρακολουθεί τη μερίδα της, για το θέμα αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα