arxangelos Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 τι γινετε ρε παιδια με αυτα τα γυμναστηρια... βλεπω 15χρονα πλεον να χαπακωνονται σπαταλοντας χρονο και χρημα και εχοντας μοναδικο σκοπο να κανουν το τελειο κορμι, τελικα θα γινουμε η γενια των γυμναστηριων? 1
caution Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Καλά κάνουν. Και δεν διατρέχουν κίνδυνο να κάνουν καμιά ενδιαφέρουσα συζήτηση εκεί μέσα και να μπουν σε μπελάδες με σκέψεις και τέτοια κομμουνιστικά, αλλά και δυναμώνουν, πράγμα χρήσιμο για όταν ο πολιτισμός καταρρεύσει. 28
HERTHAN Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δεν νομιζω οτι ειναι μοδα παντα ηταν ετσι και παντα θα υπαρχουν ατομα που θα παιρνουν χαπια ωστε να κανουν σωμα. Η γνωμη μου ειναι οτι τα περισσοτερα απο αυτα τα ατομα εχουν IQ ραδικιου και δεν εχουν τιποτε αλλο ν'ασχοληθουνε στην ζωη τους παρα μονο πως θα εχουν καλο σωμα και να ριξουν καμια γκομενα(β' μπορει και γ' επιπεδου). 2
Prof_Chaos Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Χαχα +1 για τον caution καλο ειναι το γυμναστήριο αλλα μετρον άριστον .. Οταν βλέπεις εμμονές με το σώμα να εισαι σιγουρος οτι απο κάπου χάνει το θέμα .. Μεγαλη κουνεντα.. Πάω χρόνια γυμναστήριο.. Αλλα ήρεμα πράγματα διάδρομο όργανα ποτε υπερβολές.. Απλα δεν μπορω να αποδεχτω ανθρώπους που τα δίνουν ολα για το σώμα και το πνεύμα τους εχει παει περίπατο.. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Πάλι τα ίδια; http://www.insomnia.gr/topic/480141-%CE%B3%CF%85%CE%BC%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CE%BD-%CE%AD%CF%84%CE%B7-013/ Το να πηγαίνεις γυμναστήριο από μόνο του δεν λέει απολύτως τίποτα για την πνευματική κατάσταση του ατόμου, ούτε αν είναι κουλτούρα ή κάγκουρας ούτε τίποτα. Ακόμα και αν υπερβάλει πάλι δεν σημαίνει κάτι παρά το ότι την έχει δει λάθος την έννοια της γυμναστικής, κάτι που συνήθως διορθώνεται μετά από καιρό Επεξ/σία 22 Μαΐου 2013 από cthulhucarbide
Prof_Chaos Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Ναι η εμμονή με το σώμα τα βοηθήματα κτλ ειναι απόρροια της εξαθλίωσης που βιώνει η κοινωνία. Εγω πάω γυμναστήριο για να έχω ένα άρτιο σώμα και παν απο ολα για την υγεία μου.. Κάνω γραμμωση κυρίως.. Το να πηγαίνει κάποιος γυμναστήριο φυσικα και δεν στιγματίζει κάποιον αλλο θέμα αυτο.. Για την εμμονή μόνο με το σώμα λέω.. Αντίθετα πρεπει να μας γινει τρόπος ζωής. Τα κορμιά απο στίβο και γυναικείο beach volley ειναι ασυλληπτα άσχετο αλλα μου ήρθε τώρα μιας που λέμε για gym..
aris1986 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Ο άνδρας γυμνάζεται για να πηδήξει. Απλά λέει ότι γυμνάζεται για την υγεία του, για να μην δείχνει ρηχός. 5
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Ο άνδρας γυμνάζεται για να πηδήξει. Απλά λέει ότι γυμνάζεται για την υγεία του, για να μην δείχνει ρηχός. Εσύ γυμνάζεσαι;
Prof_Chaos Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Εσύ γυμνάζεσαι; Οταν νιώσεις κορεσμο απο το sex σταματάς τη γυμναστική.. Καλα που ζεις;
vk13 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 To γυμναστήριο ως μέρος για να φτιάξει κανείς σώμα ήταν μόδα τα προηγούμενα χρόνια. Γυμναστική σήμερα θεωρείται η κρεατίνη και η whey. Έχεις δίκιο όμως την τελευταία 3ετία αυξάνεται κατακόρυφα ο αριθμός των χαπακομένων σωματαράδων... Λογικό αφού ο οποιοσδήποτε έχει πρόσβαση σε αυτές τις ουσίες, οι οποίες κυκλοφορούν και σε τεράστια ποικιλία από πάμπολλες εταιρίες, όπως και τα συμπληρώματα διατροφής γενικότερα. 1
linkin Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=pJc7x-kKfac απο το 1:50 και μετα....
xpapias Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 απο το 1:50 και μετα.... Sorry κιόλας αλλά αυτός έχει βυζάρες μεγαλύτερες και από τη Βάνα Μπάρμπα. Λογικό το βρίσκεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα