Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πολυ βλακεία να γυμνάζεσαι και βλάκες αυτοί που παρακινούν να το κάνεις

δύναμη/ομορφιά/υγεία

άλλoi τρώνε σαβούρα , πίνουν μπύρες με τις κανάτες και αράζουν στον καναπέ και άλλοι κουμπώνονται και τρυπιούνται 

και οι δύο θα πεθάνουν πρόωρα , αλλα μάντεψε ποιος θα πεθάνει πρώτος και ποιος έζησε ποιο γαμάτη ζωή 

εγώ μαζεύω λεφτά και σε κανα χρόνο θα αρχίσω κύκλους αναβολικών με την εποπτεία γιατρών και με τις εξετάσεις μου , ελεγχόμενα για να μειώσω τα side effects όσο μπορέσω.

έχω αποφασίσει να φτάσω στα όρια μου

ματαιοδοξία ? μαλακία ? πες το όπως θες , εγώ γουστάρω και με γεμίζει

ειναι δικαίωμα του καθενός να κάνει αυτό που θέλει , γιαυτό μην δίνεις σημασία , do ur thing και γράφτους όλους , εμένα , τον άλλο κλπ

το αν ειναι ψώνιο ο άλλος ειναι δικό του θέμα , εσύ έχεις άλλο σκεπτικό και δεν πρέπει να σε κρατάει μακριά απο το γυμναστήριο  :-)

Μην κανεις κυκλους ρε μιναρα εχω δει πολυ ομορφα δυνατα και εντυπωσιακα σωματα χωρις καν συμπληρωματα πρωτεινης

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ποιός είναι αυτός ο βλάκας που έχετε γεμίσει το τόπικ με τα βιντεάκια του?

[μοιάζει λίγο και στον εθνικό μας

]

Ο ορισμός του κλαρινογαμπρού!!!

Αυτός είναι :lol:

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι κόσμος μπαίνει στην διαδικασία να επιχειρηματολογήσει την βαρεμάρα και την μιζέρια του. Αυτό γίνεται ανέκαθεν σε όλους τους τομείς (ο ίδος ο Αίσωπος έχει και αντίστοιχο μύθο). Ο άλλος ότι και να πεις δεν θα σου δώσει δίκιο, τα ίδια τα έχουμε πεί όλοι μας κάποια στιγμή στην ζωή μας (μαξιλαράκι του έρωτα και μαλακίες), η μόνη διαφορά είναι οτι κάποιοι το συνειδητοποίησαν και άλλαξαν τρόπο ζωής.Το γυμνασμένο σώμα είναι υγεία πρώτα απο όλα. Και έπειτα κατα την ταπεινή μου άποψη είναι και ομορφιά. Εμένα μου αρέσει το γυμνασμένο σώμα στην γυναίκα και ΟΛΟΙ σας όταν περνάει γυμνασμένος κώλος σπάτε αυχένα για να τον μπανίσετε (επίσης για δες γυμνή 30ρα με γυμναστήριο/γυμναστική και χωρίς - το 20χρονο κοριτσάκι είναι καλό και αγύμναστο αλλα τα χρόνια περνάνε).

Τώρα τα αναβολικά κτλ. είναι εκτός θέματος.

• Like 3
Δημοσ.

οτι ειναι παντα εκτος θεματος αλλα παντα υπαρχουν ειναι το προβλημα.

ποσες φορες ακους καποιον/α φετες να σου λεει ΜΟΝΟ πρωτεινη,ασπραδι και διατροφη ?!?!!!? :P

εδω ο αλλος πεθανε απο αναβολικα και εβγαιναν οι φιλοι του και λεγαν δεν επινε δεν καπνιζε δεν ετρωγε σκουπιδια κτλ.ουτε αυτοι δεν το ξεραν!

υ.γ. οσοι εχουν ασχοληθει μπορουν να καταλαβουν αν παιρνει ο αλλος/αλλη

Δημοσ.

Το τι λέει ο ένας και ο άλλος εσένα σαν kage που θα γυμναστείς (γυμναστήριο ή κολυμβητήριο ή 1002 άλλα πράγματα), θα νιώθεις υγιείς, θα μπορείς να πας και να περπατήσεις χωρίς πολυ κόπο 7-8 ώρες ανάβαση, θα παίξεις μπάλα με τα φλαράκια σου και δεν θα φτύνεις τα πνευμόνια σου, τι σε νοιάζει; Το θέμα είναι <<Γυμναστήριο, η νέα μόδα?>> και εκεί αναφέρθηκα. Εγω όσο καιρό πηγαίνω γυμναστήριο και έχοντας φίλους που πάνε χρόνια δεν ξέρω/ξέρουν ούτε καν άτομο που να κάνει γιατι πολυ απλα δεν το έχουμε ψάξει και γιατι δεν μας απασχολεί. Εγω μπαίνω κάνω την προπόνηση μου (αν έχω απορίες ρωτάω τον γυμναστή μου) και φεύγω. Ούτε βλέπω τι κάνει ο άλλος.

Ο άλλος ας γ@μήσει την υγείας του και ας γίνει σαν φρικιό... Τα αναβολικά δεν είναι συνυφασμένα με την ερασιτεχνική άθληση. Και ορισμένα πράγματα καλό είναι να μην τα συγχέουμε.

Δημοσ.

Ποια αναβολιασμένη βλακόφατσα είναι αυτή ρε παιδιά;

αν ειναι αυτη βλακοφατσα τοτε ο πετριδης τι φατσα εχει...?

Δημοσ.

Γυμναστηριο= καλη υγεια, αντοχες, ορεξη για να κανεις οτιδηποτε αλλο και δεν εισαι συνεχεια στο βαριεμαι, δεν παιρναει η ωρα.

Και σε βοηθαει στον σεξουαλικο τομεα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ένας που πέθανε απο αναβολικά 22 χρονών

Όταν ο εγκέφαλος δεν μπορεί να αντιληφθεί δύο λέξεις (μέτρον άριστον) τότε τι περιμένεις?

Χάσαμε το μέτρο και γι' αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.

gymnastirio-01.jpg

10+1 τύποι που δεν θα έπρεπε να έχουν πρόσβαση στο γυμναστήριο B)

Στο θέμα του γυμναστηρίου τώρα πιστεύω είναι περισσότερο να 'χεις κίνητρο. Όσο κι αν πλήρωσα ετήσια συνδρομη σε γυμναστήριο τη μία χρονιά, όσο κι αν πήγα στο γυμναστήριο στο πολυτεχνείο (χωρίς συνδρομή :P ) την άλλη χρονιά ,κίνητρο δεν είχα σε καμία περίπτωση. Πήγα δυο βδομάδες κι έφυγα. Πήγαινα μόνο kick-boxing που ήταν μαζί με την ετήσια συνδρομή γιατί μου άρεσε πολύ. Μπάσκετ, ποδόσφαιρο, πινγκ-πονγκ επίσης πάιζω με φίλους αρκετά συχνά και πολλές ώρες, περπάτημα εύκολα κάνω κάμποσα km. Αυτό όμως με το γυμναστήριο ποτέ δε μου έκατσε.

Αν ήταν κάτι σε φάση street exercise ή trx νομίζω θα το 'παιρνα πολύ πιο ζεστά. Btw έχει κάνει κάποιος από δω μέσα trx να πει γνώμες?

α! και μακριά από

το κανάλι :D B) 

Επεξ/σία από Razor7
Δημοσ.
Btw έχει κάνει κάποιος από δω μέσα trx να πει γνώμες?

TRX κάνω εγώ εδώ και μισό χρόνο και γαμάει.

Το καλό με το trx είναι ότι προσαρμόζεις τη δυσκολία των ασκήσεων ανάλογα με τις δυνατότητές σου και όλα γίνονται με το βάρος του σώματος. Το πρόγραμμα μπορεί να είναι από πολύ εύκολο έως ανέφικτο. Να πεθάνεις δηλαδή, να φτύσεις αίμα, όσο fit και να νομίζεις ότι είσαι.

• Like 1
Δημοσ.

Το γυμναστηριο που πηγαιναν στην Κοζανη οταν ημουν φοιτητης ειχε δυο οροφους + το ισογειο.

Και ναι ειχε ασανσερ. Γελουσα με αυτους που το χρησιμοποιουσαν, πας γυμναστηριο αλλα 15 σκαλια βαριεσαι μα τα ανεβεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...