Tzikoz Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Έχω δοκιμάσει και το P και galaxy mini με διάφορα καλύτερο το galaxy και με πολλά καλούδια που η samsung προσφέρει και η Sony δεν , από specifications είναι στα ίδια κυβικά. http://www.phonearena.com/phones/compare/Samsung-Galaxy-S-III-mini,Sony-Xperia-P/phones/7536,6965
adi32 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 το P εχει 1300 μπαταρια πρεπει να κουβαλας και μια μπαλαντεζα μαζι
ElectronicMusic007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Φιλε ειδα αρκετα βιντεακι στο youtube με το galaxy και φενετε καλο δεν μου λες θα με βολεψει καλυτερα απο το xperia u που ειχα? και αν θα αντεξει οχι να το εχω ενα μηνα και να αρχιζει να μου βγαζει προβληματα Sent from my iPad using Insomnia
Tzikoz Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Προβλήματα? ανάλογα με το τι θεωρείς εσύ πρόβλημα , πάντως το κινητό έχει πολλές extra εφαρμογές όπως εξοικονόμηση ενεργείας για όταν π.χ το έχεις στην τσέπη , επίσης έχει καμιά 4 - 5 ακόμα έξυπνες εφαρμογές που κάνουν την εμπειρία σου πολύ ποιο εύκολη , ξέρω έναν φίλο που το έχει και βγάζει άνετα μέχρι και 1 - 2 μέρες με έξυπνη χρήση βλέποντας και τα βιντεακια του μπαίνοντας και στο facebook ακούγοντας μουσική κτλπα , άρα είναι και στην χρήση που βγάζεις εσύ , αλά σου λέω έχοντας δοκιμασία και το S και το P θα έλεγα ότι είναι ποιο πολύ αντίπαλος για το S πάρα για το P .
moses Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Ascend p1, το κινητο τα σπαει η καλυτερη επιλογη. Το εχω και με εχει καλυψει στο επακρο. Θα το προτιμουσα σε σχεση με ολα τα αλλα που αναφερθηκαν.
tony81 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Κανείς φιλαράκο δεν πουλάει το κινητό!!! Γνώμη έδωσα. Το παιδί να πάρει ένα android κινητό να κάνει τη δουλειά του. Τα windows phone είναι εντελώς μάπα που όσοι ξέρουν να πήραν ακόμα βλαστημάνε!!! Αν εσύ θεωρείς συμβουλή καλό deal να πάρει windows phone... άποψη σου! Ρε φίλε με το μπαρδόν αλλά είσαι σοβαρός?Έχεις ένα πολύ όμορφο λειτουργικό που με 512ram δεν κολλάει πουθενά και το λες μάπα?Και εγώ θεωρό λίγο μαλακία να πάρεις android που θες τουλάχιστον 1gb ram αλλά σέβομαι το ui που προσφέρει και τις εφαρμογές και δεν έχω πει σε κανέναν να μην τα κοιτάει.Άλλο το ένα λειτουργικό και άλλο το άλλο...σεβάσου το και προχώρα!!!Άμα είναι ωραία και τα δύο και δεν κολλάνε δεν ακυρώνουμε κανένα!!!
Millennium Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Ascend p1, το κινητο τα σπαει η καλυτερη επιλογη. Το εχω και με εχει καλυψει στο επακρο. Θα το προτιμουσα σε σχεση με ολα τα αλλα που αναφερθηκαν. Έπεσε η τιμή του συγκεκριμένου??Ήταν ακριβότερο από αυτά που προτάθηκαν.
moses Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 http://www.expansys.com.gr/huawei-ascend-p1-228062/ δες κι αυτο.το εχω παρει δωρο στη κοπελα μου κ ειναι παρα πολυ καλο!! Έπεσε η τιμή του συγκεκριμένου??Ήταν ακριβότερο από αυτά που προτάθηκαν. Το έχει ήδη αναφέρει εδω ο sifis_1908. 243 και κάτι θα στοιχίσει αλλά αξίζει τη διαφορά πιστεύω. 1
michalisv Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Αν θες ένα σταθερό λειτουργικό που να μην κολλάει και να είναι smooth πάρε windows phone.Για πολλές δωρεάν εφαρμογές (κυρίως παιχνίδια) και παραμετροποίηση πας σε android. Το Xperia p το οποίο έχω έχει καλή διάρκεια μπαταρίας ειδικά μετά το update σε android 4.1
ElectronicMusic007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 http://www.i-buy.gr/index.php?target=products&product_id=41029 Τη λετε? να κανω την παραγγελια?
Millennium Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Προσωπικά δεν μ'αρέσει η samoled οθόνη και σε συνδοιασμό με αυτήν την ανάλυση.
ElectronicMusic007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Λοιπον πρεπει να βρω μια τελικη αποφαση δεν μπορω να μηνω χωρεις κινιτο πολυ καιρο το χριαζωμε.. Αφου η οθονη του samsung s3 δεν ειναι και οτι καλυτερο.. Για xperia p δεν το βλεπω.. Γενικα θελω το κινιτο για γρηγορο ιντερνετ και καλυ αναληση οθονης να τρεχει εφαρμογεσ και παιχνιδια για τελικη επιλογη πιο πρωτινετε? μου αρεσε το galaxy s3 mini αλλα η οθονη του δεν εντιποσιαζει παιδια αμα εχετε να προτινετε καποιο για λιγα λεφτα παραπανο δεν με πιραζει.. Sent from my iPad using Insomnia
ripper386 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Εγώ φίλε μου αν δεν ήθελα να δώσω πολλά λεφτά θα δοκίμαζα αυτό http://www.merimobiles.com/JIAYU_G3_Dual_core_4_5_inch_IPS_Screen_1280x720_An_p/meri5684.htm?setCurrencyId=33 είναι και dual sim
Greek souvlaki Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Τωρα που ξαναβλεπω το p1 ειναι ωρεο και με καλα χαρακτιριστικα αν δεν κανω λαθος στο σκρουτζ δεν το εχει ποιο υψιλη τιμη απο το καταστημα που προτινη ο φιλος με 240€ μαζη και εξοδα αποστολης λετε να το παραγγειλω η να ψαξω κατη στο σκρουτζ γιατι λογικα το p1 θα ειναι απο το εξοτερικο με τετια τιμη.. Sent from my iPad using Insomnia
disqualified Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Λοιπον πρεπει να βρω μια τελικη αποφαση δεν μπορω να μηνω χωρεις κινιτο πολυ καιρο το χριαζωμε.. Αφου η οθονη του samsung s3 δεν ειναι και οτι καλυτερο.. Για xperia p δεν το βλεπω.. Γενικα θελω το κινιτο για γρηγορο ιντερνετ και καλυ αναληση οθονης να τρεχει εφαρμογεσ και παιχνιδια για τελικη επιλογη πιο πρωτινετε? μου αρεσε το galaxy s3 mini αλλα η οθονη του δεν εντιποσιαζει παιδια αμα εχετε να προτινετε καποιο για λιγα λεφτα παραπανο δεν με πιραζει.. Sent from my iPad using Insomnia μια χαρα ειναι η οθονη του s3 mini, μη γινομαστε και υπερβολικοι. Επειδη καποιοι εχουν ανεβασει τις απαιτησεις τους δε σημαινει οτι δεν κανει για σενα. Το xperia u ειχες και ειπες οτι σε ικανοποιουσε και ηταν και αρκετα καλο. Εγω που δεν εχω και τραγικα υψηλες απαιτησεις το xperia u δε θα το πλησιαζα ποτε...Χιλιες φορες μαλιστα χαμηλοτερη αναλυση αρα και λιγοτερης αναγκη για ισχυροτερο κινητο, το android ειναι και λιγο ρουλετα. Αρα μην ανεβαζεις και πολυ τις απαιτησεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα