Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω απλά βλέπω να υπάρχει και Mc στο Management και MBA και το δεύτερο να χρεώνεται πολύ περισσότερο.

Θεσσαλονίκη είμαι και δεν δουλεύω και όχι δεν έχω εργασιακή εμπειρία.

Καλά αν είναι επίπεδο ΙΕΚ δεν ξέρω καθώς τα ΙΕΚ είναι μεταλυκιακά ένω αυτά είναι μεταπτυχιακά.

Αλλά σίγουρα δεν είναι και πολύ σόι. 

Έκανα μια ερωτησούλα στο ΕΑΠ σχετικά με το κόστος αλλά κυρίως και με τις παρακολουθήσεις/εξετάσεις μιας που είμαι θεσσαλονίκη πόσες φορές θα πρέπει να την κάνω για εκεί και άντε να είναι αυθημερόν ΟΚ την παλεύεις κάπως (χωρίς ύπνο) αν είναι να πρέπει να πληρώνω και ξενοδοχεία βράστα...

μιλας ελληνικα? τοση ωρα τι λεω?

αν δεν ειναι PG τοτε ειναι ΙΕΚ

Στο ΕΑΠ δεν εισαι αναγκασμενος να πας στις συναντησεις που γινονται 5 φορες το χρονο που τυχαινει να πεφτει σουκου...

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επαναφερω το θεμα μιας και με ενδιαφερει το executive diploma που εχει το κολεγιο πανω στα Logistics.Eχω εργασιακη εμπειρια σχεδον 4 χρονια απλα θελω να κανω κατι παραπανω.Δυστυχως πανω στα logistics δεν υπαρχουν πολλα προγραμματα ειτε προπτυχιακα ειτε μεταπτυχιακα που με ενδιαφερουν κιολας.

Το θεμα ειναι αν αξιζει, αν δηλαδη η πιστοποιηση σε συνδυασμο με την εργασιακη εμπειρια και το πρωτο πτυχιο που ειναι εντελως γενικο (Οικονομικο Νομικης) μου δωσει την ευκαιρια για κατι καλυτερο ή ειναι ενα παλιοχαρτο και τζαμπα χανω χρονο.Το θεμα ειναι ομως οπως ειπα αν υπαρχει καποιο προγραμμα πανω σε αυτον τον τομεα (απο τα ελαχιστα που υπαρχουν στην Ελλαδα) που να αξιζει και ποιο ειναι αυτο.

Καποιος που εργαζεται στον τομεα θα βοηθουμε με την αποψη του  :unsure:

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Κ εγω ψαχνομαι, κ εγω ΙΕΚ(οικονομια διοικηση) εχω χαρτι κ μου γυαλιζει το executive στον τουρισμο...ποσο αναγνωρισημο ειναι το executive diploma in tourism and hospitality στην αγγλια ας πουμε? Πες οτι παω αγγλια, μετραει? κ αν μετραει σαν τι? ας πουμε το higher national diploma ειναι level 5. ok, κατανοητο. ειμαι στα 35 κ εχω 10ετη προυπηρεσια στον χωρο...χαρτι δεν εχω εξειδικευσης, αξιζει το 3000αρο?

thanks

Δημοσ.

Τι είναι αυτό το executive diploma?

Βλέπω σε ποιούς απευθύνεται και δεν μπορώ να καταλάβω  σε ποιά βαθμίδα εντάσσεται.

Απευθύνεται σε:

• Εργαζόμενους/ στελέχη χωρίς πρώτο πτυχίο, με εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον 5 ετών
  • Πτυχιούχους ΑΕΙ/ ΤΕΙ/ Κολεγίων ανεξαρτήτως ειδικότητας, που εργάζονται ή επιθυμούν να εργαστούν στα συγκεκριμένα αντικείμενα
  • Απόφοιτους ΙΕΚ αντίστοιχων ειδικοτήτων με εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον 2 ετών
  • Φοιτητές ΑΕΙ/ ΤΕΙ (3ου ή 4ου έτους) οικονομικών κατευθύνσεων
  • Eλεύθερους επαγγελματίες/ επιχειρηματίες
  • Υποψήφιους φοιτητές ΜΒΑ οι οποίοι δε διαθέτουν τα τυπικά προσόντα εισαγωγής τους στο πρόγραμμα («γεφυροποιό» πρόγραμμα - bridging course).

από εδώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...