Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια εχω μια κεντρικη μοναδα pentium celeron δεν θυμαμαι ακροιβως το μοντελο και ξαφνικα δεν με βαζει στο μενου του υπολογιστη τι εννοω παταω ανοιγει η κεντρικη μοναδα και με βγαζει σε μαυρηη οθονη με ενα κερσορα πανω αριστερα δεν κανει τπτ αλλο... και προχτες μονο μπηκε κανονικα στο μενου και μετα απο 2 λεπτα εκλεισε και παλι τα ιδια... εχω βγαλει σκληρους,καρτα γραφικων,μνημες για να δοκιμασω συνδιασμους μηπως φταιει κατι απ αυτα και τπτ... οποιος ξερει ας βοηθησει να βρω μια λυση παρακαλω!

Δημοσ.

xilence 450W

αν έχεις άλλο τροφοδοτικό,έστω δανεικό για να κάνεις δοκιμή

σου κάνει επανεκκινήσεις;;

τον έχεις ελένξει ποτέ για θερμοκρασίες;

εσωτερικά είναι σε καλή κατάσταση

Δημοσ.

οχι δεν μου κανει επανακινησης απλα μου ανοιγει και μ βγαζει μια μαυρη οθονη με ενα κερσορα στο αριστερο πανω μερος... οχι δεν εχω ελενξει σκετικα παλιος ειναι...δεν νομιζω να ειναι η θερμοκρασιες...

Δημοσ.

οχι δεν μου κανει επανακινησης απλα μου ανοιγει και μ βγαζει μια μαυρη οθονη με ενα κερσορα στο αριστερο πανω μερος... οχι δεν εχω ελενξει σκετικα παλιος ειναι...δεν νομιζω να ειναι η θερμοκρασιες...

τι windows έχεις γνήσια;; η σπασμένα?

Δημοσ.

σπασμενα  ! αλλα ουτε αυτο πιστευω οτι φταιει γτ ουτε φορματ δεν μπορω να κανω ! 

ναι αλλά ποιά έκδοση;;

βρές τα υπόλοιπα spec του υπολογιστή σου και ποσταρέ τα εδώ

Δημοσ.

Προσπάθησε να γράφεις κατανοητά φίλε μου!

Τι δοκιμές έχεις κάνει με την κάρτα γραφικών/μνήμες/σκληρούς?

Τις έβαλες σε άλλο pc?

Όσο πιο αναλυτικός γίνεις τόσο καλύτερα θα κατανοήσουμε το πρόβλημα σου...

Δημοσ.

εχεις δικιο φιλε σορρυ ... για παραδειγμα εβγαλα το σκλιρο δισκο το ανοιξα τπτ τον εβαλα εβγαλα μετα τη καρτα γραφικων τπτ... τιν εβαλα μετα επαιξα με της μνημες τπτ...αυτο εννοω

Δημοσ.

Όταν σου είπα να γράφεις κατανοητά, εννοούσα να προσπαθήσεις να βάζεις σημεία στίξης και όσο μπορείς καλύτερη ορθογραφία.Άλλωστε υπάρχουν και addon σε κάθε browser για αυτή τη δουλειά!

Μας βγαίνουν τα μάτια μας κάθε φορά!

Φιλικά πάντα :)

on topic

Μια ερώτηση...

Περιμένεις βγάζοντας την κάρτα γραφικών ή τις μνήμες να ανοίξει ο υπολογιστής?

Δε μπορώ να σε βοηθήσω εγώ...ας σε βοηθήσει ο coolerman :P

Καληνύχτα!

Δημοσ.

Όταν σου είπα να γράφεις κατανοητά, εννοούσα να προσπαθήσεις να βάζεις σημεία στίξης και όσο μπορείς καλύτερη ορθογραφία.Άλλωστε υπάρχουν και addon σε κάθε browser για αυτή τη δουλειά!

Μας βγαίνουν τα μάτια μας κάθε φορά!

Φιλικά πάντα :)

on topic

Μια ερώτηση...

Περιμένεις βγάζοντας την κάρτα γραφικών ή τις μνήμες να ανοίξει ο υπολογιστής?

Δε μπορώ να σε βοηθήσω εγώ...ας σε βοηθήσει ο coolerman :P

Καληνύχτα!

τώρα σώθηκες..αποχωρώ

• Like 1
Δημοσ.

Απο μενα φιλε προσπαθησε να κανεις bios update, καθως και να αλλαξεις το καλωδιοταινια του σκληρου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...