Tzikoz Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Καλήμερα Insomnia όπως αναφέρω στον τίτλο είμαι ανάμεσα στα 2 κινητακια,άλλα δεν ξέρω γιατί το Galaxy μου κάνει ένα κλικ παραπάνω παρόλο που σε θέμα ποιότητας δεν υπάρχει σύγκριση τουλάχιστον εξωτερικά. Πάντως δεν ξέρω γιατί άλλα το φοβάμαι το αλουμίνιο,έτσι και πεση σε τσιμέντο π.χ πάει η συσκευή. Π.Σ Για να ακούσω μερικές γνώμες , θα ήθελα ιδιαίτερα την γνώμη ατόμων που έχουν μια από τις συσκευές. Ευχαριστώ!
nikzirk Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 φιλε σαν πρωην htcακιας σου προτεινω σ4..απαραδεκτο service η htc..μεχρι πρην 1,5 μηνα να μου χαριζες το s3 δεν θα το επαιρνα...μετα απο σπασιμο νευρων με το one x ειπα να κανω την υπερβαση και να αλλαξωπιστισω...πηρα το s3 λοιπον και εμεινα εκπληκτος...το αποτελεσμα με το που ηρθε το σ4 να το αγορασω....και αυτο...οσο για την ποιοτητα ειναι χαζομαρες αυτα γιατι και γω τα ιδια ελεγα...με βαση την λογικη οποιο και να παρεις θα βαλεις θηκη...οποτε μια η αλλη...
petrostr Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Και γω φίλε που ψάχνομαι παράλληλα άκουσα πολλά και διάφορα αρνητικά γύρω από την HTC αλλά και το HTC ONE συγκεκριμένα. Αν είσαι αποκλειστικά μεταξύ των δύο κινητών... πήγαινε σε Samsung S4. Έχω και εγώ ένα αντίστοιχο θέμα αν δεις με HTC ONE ή iPhone 5. Και βλέπω να πηγαίνω σε iPhone 5 ή στη χειρότερη ακόμα και να μείνω στο Samsung Galaxy SII που έχω χωρίς να δεχτώ την επιδότηση.
vrwmiaris Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Εάν είσαι μπρουκλης και δεν σε νοιάζει η κάμερα παίρνεις htc, Εάν έχεις σκοπό μ να το πειράξεις s4 ειδικά με τον snap επάνω γιατί με τον exynos το κόβω να αργήσει
Tzikoz Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Εάν είσαι μπρουκλης και δεν σε νοιάζει η κάμερα παίρνεις htc, Εάν έχεις σκοπό μ να το πειράξεις s4 ειδικά με τον snap επάνω γιατί με τον exynos το κόβω να αργήσει Εγώ γουστάρω πολύ την 5 άρα Οθόνη είναι ότι πρέπει για ταινιούλες ( Games Of thrones και σε κινητό χεχεχε ) νταξ την κάμερα σε διακοπές κτλπα φυσικά και θα την χρησιμοποιήσω και από ότι βλέπω έχει τα πάντα ολα από special effects άρα θα περάσουμε καλά!
Tzikoz Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Καλησπέρα από εβδομάδα θα παραγγειλω το Galaxy s4 έχω βρει μαγαζί άλλα μου λέει ότι είναι T-mobile phone , ποιες είναι οι διάφορες ενός τηλεφώνου από ένα ευρωπαϊκό και μιας Ελληνικής αντιπροσωπειας. Επίσης θα ήθελα μια γνώμη για το εν λόγο μαγαζί (birdphone ) είναι σωστό απέναντι στους αγοραστές γιατί εδώ δίνουμε ένα μεγάλο πόσο και θέλει ιδιαίτερη προσοχή από που αγοράζουμε. http://www.birdphone.gr/gr/prdid/d75f949b18984adf8a5c2bcdb1f2ba52/productinfo.aspx Ευχαριστώ!
kataramenos32 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Μην το φοβάσαι το birdphone φιλέ μου.Πολύ καλό καταστημα και σωστη εξυπηρετηση 1
Alex0s Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 To ότι είναι της t Mobile είναι πολύ πιθανό να σου δημιουργήσει προβλήματα με την εγγύηση. Αυτο συμβαίνει γιατί το αμερικάνικο είναι διαφορετικό μοντέλο από το ευρωπαϊκό. Κατα συνέπεια λογικά τα σέρβις εδώ δεν θα το υποστηρίζουν.
Tzikoz Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 To ότι είναι της t Mobile είναι πολύ πιθανό να σου δημιουργήσει προβλήματα με την εγγύηση. Αυτο συμβαίνει γιατί το αμερικάνικο είναι διαφορετικό μοντέλο από το ευρωπαϊκό. Κατα συνέπεια λογικά τα σέρβις εδώ δεν θα το υποστηρίζουν. Ναι άλλα από την στιγμή που το μαγαζί μου δίνει δυο χρονιά εγγύηση σημενη ότι αν έχω κάποιο πρόβλημα μπορεί να το υποστηρίζει.Αν και δεν φοβάμαι τόσο αυτό όσο για το αν παίρνει Ελληνικές Sim cards όπως what's up Π.χ
basilis5 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 htc το οποιο btw εχει καλυτερη καμερα απο s4. Sent from my iPhone using Insomnia .. γιατι μπορω!
Alex0s Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Υποπτο πάντως να πουλάνε αμερικάνικο κινητό σε ευρωπαϊκή αγορά. Αυτά υποτίθεται ότι είναι κλειδωμένα. Τα ξεκλείδωσαν; και αν ναι τότε δεν θεωρούνται καινούργια πλέον αλλά μεταχειρισμενα.
forgotten Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Υποπτο πάντως να πουλάνε αμερικάνικο κινητό σε ευρωπαϊκή αγορά. Αυτά υποτίθεται ότι είναι κλειδωμένα. Τα ξεκλείδωσαν; και αν ναι τότε δεν θεωρούνται καινούργια πλέον αλλά μεταχειρισμενα. η t mobile ειναι αγγλικη μην λεμε οτι θεμε ... www.t-mobile.co.uk oποτε εχει εγγυηση κανονικα.
Alex0s Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Έχεις δίκιο. Eυρωπαική είναι και δη γερμανική. Λάθος δικό μου. Αποτελεί μία απο τις 4 μεγάλες στην Αμερική και μου αποτυπώθηκε ετσι. Μια χαρά τοτε.
vrwmiaris Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 htc το οποιο btw εχει καλυτερη καμερα απο s4. λάθος,η κάμερα του είναι κάπως καλύτερη σε συνθήκες πολύ χαμηλού έως μεσαίου φωτισμού, σ4 νορμάλ συνθήκες δεν παίζεται το 4αρι Sent from my iPhone using Insomnia .. γιατι μπορω!
mouti Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Το 4αρι νομίζω είναι το καλύτερο κινητό στον κόσμο αυτήν την στιγμή...πέραν των χαρακτηριστικών...ε είναι και Samsung να ουμ! Αποστολή από το WT19i με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα