Προς το περιεχόμενο

Galaxy S4 η HTC ONE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και τί σχέση έχει με το design η sd card;

Άλλωστε 16 και 32GB μου αρκούν.

Ποιότητα HTC + Vanilla Android OS by Google είναι κορυφαίος συνδυασμός. ;)

Για ο,τιδήποτε άλλο, iPhone 5. :)

16 δεν θα είναι ούτε 32 γεμάτα, εκτός εάν θες να βάλεις 30 mp3 μόνο, και το 4αρι έχει vanilla android στο ανέφερα. Εάν επιλέγεις αλουμίνιο και ακούς μουσική από το ηχείο τότε καλά κάνεις. ποιοτικά είναι και τα 2

Δημοσ.

Design = άσχετο με την ήχο και την φοβερή συσχέτιση που αποπειράθηκες να κάνεις με την μουσική αναπαραγωγή.

Βασικά δεν αναφέρθηκα καν στον ήχο νομίζω...

Προσπαθείς να πείσεις κάτοχο iPhone 5 πως το design του HTC One είναι χειρότερο από αυτό του Galaxy S4; Α πα πα...

Απλα απαισιο το stock android γτ να το προτιμησει καποιος?

Για μένα αρκεί και μόνο το γεγονός πως είναι πιο:

• Γρήγορο
  • Ελαφρύ
  • Με λίγοτερες απαιτήσεις σε RAM
  • Official (Διάρκεια υποστήριξης & made by Google και όχι made by κάθε εταιρεία που δεν ξέρει τί της γίνεται)

Σε γενικές γραμμούλες αυτά...

Δημοσ.

Design = άσχετο με την ήχο και την φοβερή συσχέτιση που αποπειράθηκες να κάνεις με την μουσική αναπαραγωγή.

Βασικά δεν αναφέρθηκα καν στον ήχο νομίζω...

Προσπαθείς να πείσεις κάτοχο iPhone 5 πως το design του HTC One είναι χειρότερο από αυτό του Galaxy S4; Α πα πα...

Για μένα αρκεί και μόνο το γεγονός πως είναι πιο:

• Γρήγορο
  • Ελαφρύ
  • Με λίγοτερες απαιτήσεις σε RAM
  • Official (Διάρκεια υποστήριξης & made by Google και όχι made by κάθε εταιρεία που δεν ξέρει τί της γίνεται)
Σε γενικές γραμμούλες αυτά...

βασικά αναφέρθηκες στην χωρητικότητα και απάντησα, επίσης έγραψα για υλικά κατασκευής και όχι στην ποιότητα. όσον αφορά το γούστο σου για το design το παραβλέπω γιατί I phone 4,4s,5 είναι το ίδιο πράγμα οπότε δεν μπορείς γράφεις για design, γιατί προσπαθείς να θάβει ς το s4 δεν μπορώ να καταλάβω μιας και είχες το s1

Δημοσ.

βασικά αναφέρθηκες στην χωρητικότητα και απάντησα, επίσης έγραψα για υλικά κατασκευής και όχι στην ποιότητα. όσον αφορά το γούστο σου για το design το παραβλέπω γιατί I phone 4,4s,5 είναι το ίδιο πράγμα οπότε δεν μπορείς γράφεις για design, γιατί προσπαθείς να θάβει ς το s4 δεν μπορώ να καταλάβω μιας και είχες το s1

Δεν το θάβω. Απλά δεν θα ξαναέπαιρνα ο,τιδήποτε φορά το λειτουργικό της Samsung.

Και τώρα έχω την δυνατότητα να αγοράσω 2 non Nexus συσκευές με vanilla! S4 & One.

Και από τα 2 προτιμώ το One.

Άλλωστε ένα από τους λόγους που πήγα σε iOS είναι το λογισμικό και η ασυνέπεια για updates της Samsung στο S1.

Τώρα πια έχω την δυνατότητα να "επιλέγω" hardware και Google updates.

Απλά αργήσαν γιατί σε προσωπικό επίπεδο δεν με βλέπω να αλλάζω στρατόπεδο.

Σε tablet ήδη παίζω με ένα mid-high end Android(Hyundai T10).

Αλλά αν δεν έπαιρνα iPhone, σίγουρα θα με ένοιαζε το design και τα υλικά κατασκευής.

Μπορεί να μην είναι Vertu αλλά είναι πανέμορφο το One.

Βέβαια δεν έχει νόημα γιατί το όλο θέμα(design) είναι υποκειμενικό.

Όσο για την χωρητικότητα προσωπικά με 32GB μεικτά, είμαι κυριλέ.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το θάβω. Απλά δεν θα ξαναέπαιρνα ο,τιδήποτε φορά το λειτουργικό της Samsung.

Και τώρα έχω την δυνατότητα να αγοράσω 2 non Nexus συσκευές με vanilla! S4 & One.

Και από τα 2 προτιμώ το One.

Άλλωστε ένα από τους λόγους που πήγα σε iOS είναι το λογισμικό και η ασυνέπεια για updates της Samsung στο S1.

Τώρα πια έχω την δυνατότητα να "επιλέγω" hardware και Google updates.

Απλά αργήσαν γιατί σε προσωπικό επίπεδο δεν με βλέπω να αλλάζω στρατόπεδο.

Σε tablet ήδη παίζω με ένα mid-high end Android(Hyundai T10).

Αλλά αν δεν έπαιρνα iPhone, σίγουρα θα με ένοιαζε το design και τα υλικά κατασκευής.

Μπορεί να μην είναι Vertu αλλά είναι πανέμορφο το One.

Βέβαια δεν έχει νόημα γιατί το όλο θέμα(design) είναι υποκειμενικό.

Όσο για την χωρητικότητα προσωπικά με 32GB μεικτά, είμαι κυριλέ.

είδες που συμφωνούμε τελικά; το touchwiz είναι για τα σκυλιά όχι το τηλέφωνο.το 4 δεν έρχεται Ευρώπη από ότι διάβαζα μόνο Αμερική. πιστεύω ότι και ηHTC πλέον θα χτυπήσει το κοινό του I phone με την στροφή που έχει κάνει στην ποιότητα των υλικών κατασκευής σε σχέση με την σαμμυ που εφόσον είναι μπροστά από τον ανταγωνισμό σε hardware το έχει γυρίσει σε fancy features, για μένα δεν έχουν καμία σημασία απλώς η αποσπώμενη μπαταρία και η κάρτα sd είναι βασικότερα

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά μετά από πολύ καιρό έχω το S4 στα χεριά μου , πόση ώρα χρειάζεται η πρώτη φόρτιση? να το αφήσω κάνα 5 ωρο?

Δημοσ.

^οι μπαταρίες ιόντων λιθίου που έχουν οι σύγχρονες συσκευές δεν θέλουν "ειδική" πρώτη φόρτιση. Όταν φτάσει στο 100% μπορείς να το χρησιμοποιήσεις! Καλοδούλευτο!!  B)

• Like 1
Δημοσ.

^οι μπαταρίες ιόντων λιθίου που έχουν οι σύγχρονες συσκευές δεν θέλουν "ειδική" πρώτη φόρτιση. Όταν φτάσει στο 100% μπορείς να το χρησιμοποιήσεις! Καλοδούλευτο!!  B)

Ευχαριστώ αδερφέ μου στην αρχή είχα κάποιες αμφιβολίες για την συσκευή μπας και γίνει τίποτα , άλλα όλα άλλαξαν μόλις την πήρα στα χεριά μου , το Birdphone δικαιολογεί για ακόμη μια φορά τις 600 και αξιολογήσεις του , μια τελευταία ερώτηση εάν υπάρχει το DropBox offer με την ενεργοποιησει είναι 100% αυθεντική συσκευή έτσι γιατί δεν την έχω κάνει ενεργοποιησει ακόμα :).

Δημοσ.

Εάν βγει το νοτε 3 με τον snap 800 επάνω τότε θα είναι αυτό το καλύτερο κινητό.

Δεν αντιλέγω άλλα 5,5 ίντσες ξεφεύγουν από τα λογικά πλαίσια , είναι λίγο ζόρικο για καθημερινή χρίση.

Φιλε μου είμαι χρηστης NOTE II(5,5") εδώ και 4-5 μήνες(πριν είχα S3 στις 4,8").Την πρώτη βδομάδα μου είχε φανεί μεγάλη η διαφορα αλλα μετά το συνήθισα και πλέον δεν μπορώ να δω με καλο μάτι κινητά κάτω από 4,7"..τα βλέπω πολύ μικρά.Άσε που σχεδόν ποτε δεν κανεις Zoom in σε αυτό το κινητό και η χρήση s-pen είναι εκπληκτική.

Αναμένουμε όλοι το NOTE III που θα είναι ένα διαμάντι  και εργαλείο πραγματικό.

• Like 2
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

S4 και σωσου,εγω ημουν Sonyboy αλλα μολις δουλεψα το S4 ηταν σαν να μου ειπαν οτι υπαρχει ζωη στο Αρη,εκπληκτος !

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια αυτου του μεγεθους τα κινητα (s3, s4, one) χωρανε ανετα σε μια τσεπη τζιν; (φυσιολογικο, οχι του 50cent)

ειστε ανετα οταν καθεστε; εχει πολλα πλεονεκτηματα η μεγαλη οθονη αλλα αυτο λιγο με φοβιζει.

Δημοσ.

Και εμένα,σε τζιν, το S3 (άρα και το S4) χωρούσε σε τζιν.Όχι σε skinny jeans,σε κανονικά.Όποτε καθόμουν το έβγαζα γιατί το ένιωθα οτι ζουλιόταν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...