gridinio Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Το 4αρι νομίζω είναι το καλύτερο κινητό στον κόσμο αυτήν την στιγμή...πέραν των χαρακτηριστικών...ε είναι και Samsung να ουμ! Αποστολή από το WT19i με τη χρήση Insomnia App To s4 είναι πόλυ καλό κινητό αναμισβήτητα άλλα και 590 ευρώ σε σκρουτζάδικα το κάνουν να είναι απρόσιτο για τους περισσότερους ....εκτός και αν είσαι επιχειρηματίας και δεν σε νοιάζουν τα λεφτά ......
Tzikoz Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 To s4 είναι πόλυ καλό κινητό αναμισβήτητα άλλα και 590 ευρώ σε σκρουτζάδικα το κάνουν να είναι απρόσιτο για τους περισσότερους ....εκτός και αν είσαι επιχειρηματίας και δεν σε νοιάζουν τα λεφτά ...... Δεν είναι θέμα το αν είσαι επιχειρηματιας , εγώ προσωπικά βγαίνω έξω σε μια καφετερία και βλέπω παντού iphone 5 δεν νομίζω όμως να είναι όλη τους επιχειρηματιες , ο καθένας πληρώνει τα γούστα του.
disqualified Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 ο καθένας πληρώνει τα γούστα του. ακριβως αυτό
vrwmiaris Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Εάν βγει το νοτε 3 με τον snap 800 επάνω τότε θα είναι αυτό το καλύτερο κινητό.
Tzikoz Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Εάν βγει το νοτε 3 με τον snap 800 επάνω τότε θα είναι αυτό το καλύτερο κινητό. Δεν αντιλέγω άλλα 5,5 ίντσες ξεφεύγουν από τα λογικά πλαίσια , είναι λίγο ζόρικο για καθημερινή χρίση.
Alex0s Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δεν αντιλέγω άλλα 5,5 ίντσες ξεφεύγουν από τα λογικά πλαίσια , είναι λίγο ζόρικο για καθημερινή χρίση. Όλα στο γουστο είναι. Μπορώ να σου βρώ πάρα πολλούς που διαφωνούν μαζί σου.
Tzikoz Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Όλα στο γουστο είναι. Μπορώ να σου βρώ πάρα πολλούς που διαφωνούν μαζί σου. Σίγουρα φίλε , ολα είναι θέμα γούστου.
vrwmiaris Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δεν αντιλέγω άλλα 5,5 ίντσες ξεφεύγουν από τα λογικά πλαίσια , είναι λίγο ζόρικο για καθημερινή χρίση. Καλά σίγουρα δεν λέω απλά ανέφερα για το ποιο θα είναι το καλύτερο τηλέφωνο. Εγώ πάντως s4 θα πάρω
Tzikoz Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Καλά σίγουρα δεν λέω απλά ανέφερα για το ποιο θα είναι το καλύτερο τηλέφωνο. Εγώ πάντως s4 θα πάρω Και εγώ στο s4 θα πάω τελικά αν και πρώτου το πάρω στα χεριά μου θέλω να έχω και μια επαφή με το ONE είναι κρίμα γιατί έχω ακούσει ότι από κοντά είναι ακόμα ποιο ωραίο ε και έχω τις μικρο αμφιβολίες μου , iphone 5 , galaxy s4 , xperia z τα έχω δοκιμάσει όλα , ξέρουμε κανένα κατάστημα κινητής τηλεφωνίας που υπάρχει το ONE? στην Ελλάδα την έχουν πολύ στην απέξω την HTC.
vrwmiaris Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Και εγώ στο s4 θα πάω τελικά αν και πρώτου το πάρω στα χεριά μου θέλω να έχω και μια επαφή με το ONE είναι κρίμα γιατί έχω ακούσει ότι από κοντά είναι ακόμα ποιο ωραίο ε και έχω τις μικρο αμφιβολίες μου , iphone 5 , galaxy s4 , xperia z τα έχω δοκιμάσει όλα , ξέρουμε κανένα κατάστημα κινητής τηλεφωνίας που υπάρχει το ONE? στην Ελλάδα την έχουν πολύ στην απέξω την HTC. Δεν ξέρω ποια το έχει, αυτό που ξέρω όμως είναι ότι ηHTC έχει για σέρβις την arvato.
nikoskon Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Πλέον θα επέλεγα ΗΤC One "Google Edition" μιας και το design του είναι ελαφρώς πιο ελκυστικό από το S4 για τα γούστα μου.
vrwmiaris Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Πλέον θα επέλεγα ΗΤC One "Google Edition" μιας και το design του είναι ελαφρώς πιο ελκυστικό από το S4 για τα γούστα μου. κάρτα μνήμης δεν παίρνει+ ότι έχουμε πει. βγήκε και s4 pure android
nikoskon Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 κάρτα μνήμης δεν παίρνει+ ότι έχουμε πει. βγήκε και s4 pure android Και τί σχέση έχει με το design η sd card; Άλλωστε 16 και 32GB μου αρκούν. Ποιότητα HTC + Vanilla Android OS by Google είναι κορυφαίος συνδυασμός. Για ο,τιδήποτε άλλο, iPhone 5.
kataramenos32 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Πλέον θα επέλεγα ΗΤC One "Google Edition" μιας και το design του είναι ελαφρώς πιο ελκυστικό από το S4 για τα γούστα μου. Απλα απαισιο το stock android γτ να το προτιμησει καποιος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα