Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κριμα το παλικαρι καποιοι δινουν την ζωη τους γιαυτη την χωρα και καποιοι αλλοι απλα τα @@ τους

• Like 2
Δημοσ.

Συλλυπητήρια στους γονείς του και τα σχετικά...

Αλλά είναι κάπως άκομψο (για να μην πω τίποτα πιο βαρύ) να υπέρ-τονίζονται κάποιοι ενώ καθημερινές ιστορίες βιοπάλης και θανάτων να περνιούνται ελαφρά επειδή και μόνο δεν ταιριάζουν στα ιδεώδη μερικών για στρατούς, πατρίδες και τα ρέστα. 

Την ζωή τους για τον χώρο που ζω δίνουν οι οδοκαθαριστές, όσοι μαζεύουν τους κάδους απορριμμάτων και οι εκπαιδευτικοί.

Στρατο-κάτι και λοιποί απλά είναι νέα παιδιά που έτυχε να τα θάψουν οι γονείς τους. Το οποίο είναι ό,τι χειρότερο για έναν γονέα. 

Για καμία πατρίδα δεν δώσανε καμία ζωή τους και για καμία χώρα. Την δουλειά τους κάνανε και δυστυχώς απεβίωσαν.

Σε κάθε περίπτωση, όλους το ίδιο χώμα θα μας φάει και τα ίδια σκουλήκια θα μας καταβροχθίσουν. Μακάρι να τυχαίνει σε λιγότερους να θάβουν τα παιδιά τους. 

• Like 17
Δημοσ.

Μαλλον δεν εχεις καταλαβει τι θυσιαζουν αυτοι οι ανθρωποι για να κανουν αυτο το επαγγελμα πρεπει να κανουν εναν συγκεκριμενο τροπο ζωης οχι ξενυχτια πχ οχι καπνισμα οχι αλκοολ να ειναι σε φορμα παντα που σημαινει οχι κοιλιες κλπ να μην σπασουν κανα χερι ποδι πχ γιατι κοβονται απο ικαροι και αλλα πολλα.

Επειδη εκανα την θητεια μου στην αεροπορια τους εχω ζησει απο κοντα και ξερω οτι αν ειχαν υπηρεσια ειδικα σε σκυρο η λημνο που το readyness ηταν 1 λεπτο ( αυτο σημαινει οτι σε 1 λεπτο το αεροσκαφος πρεπει να ειναι στον αερα ) και κοιμοντουσταν οι ανθρωποι με τα αρβυλα για να μην χασουν χρονο αμα γινει κατι.

Επισης υπαρχει και η επιλογη της πολιτικης αεροποριας που οπως καταλαβαινετε ειναι πολυ πιο ασφαλης .

• Like 3
Δημοσ.

ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

Και βλέπεις κάποιους στο facebook να γράφουν χρόνια πολλα στον τοιχο του some-are-ass που εχει γενεθλια αντι να μνημονεύσουν αυτό τον ανθρωπο...

Δημοσ.

Μαλλον δεν εχεις καταλαβει τι θυσιαζουν αυτοι οι ανθρωποι για να κανουν αυτο το επαγγελμα πρεπει να κανουν εναν συγκεκριμενο τροπο ζωης οχι ξενυχτια πχ οχι καπνισμα οχι αλκοολ να ειναι σε φορμα παντα που σημαινει οχι κοιλιες κλπ να μην σπασουν κανα χερι ποδι πχ γιατι κοβονται απο ικαροι και αλλα πολλα.

Επειδη εκανα την θητεια μου στην αεροπορια τους εχω ζησει απο κοντα και ξερω οτι αν ειχαν υπηρεσια ειδικα σε σκυρο η λημνο που το readyness ηταν 1 λεπτο ( αυτο σημαινει οτι σε 1 λεπτο το αεροσκαφος πρεπει να ειναι στον αερα ) και κοιμοντουσταν οι ανθρωποι με τα αρβυλα για να μην χασουν χρονο αμα γινει κατι.

Επισης υπαρχει και η επιλογη της πολιτικης αεροποριας που οπως καταλαβαινετε ειναι πολυ πιο ασφαλης .

Και εγω τα κανω αυτα και και πιο  επικινδυνα  ακομα με την διαφορα οτι εγω δεν πληρωνομαι αλλα πληρωνω για να τα κανω .θα ποσταρεις για μενα αν πεθανω?

Κατα τα αλλα συμφωνω απολυτα με τον Timonkaipumpa.

Δημοσ.

Ρε εδώ πέθανε ο Τόμας Πρωτόπαπας με δουλεύετε? :P

Τέσπα φτάνει το flame.Ο άνθρωπος έχει πεθάνει και μια οικογένεια πενθεί, δε χρειάζετε να λέτε μλκιες του στυλ και τα παιδάκια στην αφρική πεθαίνουν...

• Like 1
Δημοσ.

κρίμα το παλικάρι, αλλα κρίμα και την πολιτική και συντεχνιακή που εκμετάλλευση τρώνε όταν κάποιος από αυτούς σκοτώνεται

Δημοσ.

Τους έβαλε κανείς κανένα μπιστόλι στο κεφάλι και τους πήγε να γίνουν Ίκαροι; 

Εάν ναι, τότε τους συμπονώ. Εάν όχι, ΗΤΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ τους. 

Οπότε, όποια δυσκολία έχει το ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥΣ είναι απλά ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΙΑ του επαγγέλματος. 

Ένας σαν όλους μας ήταν και το παιδί... δυστυχώς έφυγε νωρίτερα από ό,τι συνηθίζουν οι άνθρωποι στις μέρες μας. Αυτός δεν καταλαβαίνει κάτι αλλά όσοι μείνανε πίσω του θα πρέπει να πονάνε αρκετά... όσο πονάνε ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ οι αγαπημένοι όταν αυτοί φεύγουν. 

Σε κάθε περίπτωση όμως... οι ζωντανοί με τους ζωντανούς. Αλλιώς δεν βγαίνει άκρη και χαλάνε ζωές. 

• Like 4
Δημοσ.

Σε λίγο καιρό θα αρχίσουν να πέφτουν σαν πέτρες τα Ελληνικά πολεμικά Αεροσκάφη. Όσα μπορούν ακόμη να πετάνε δηλαδή.

Δημοσ.

Μην ξεχναμε καποιους που δυστηχως δεν ειναι πλεον μαζι μας και θυσιασαν την ζωη τους για την πατριδα.

Που πεθανε πανω στην εργασια του, το καταλαβαινω και συμπονω (οπως θα πεθαινε κι ενας οικοδομος αν επεφτε απο τη σκαλωσια). Το "θυσιαστηκε για την πατριδα" εν καιρω ειρηνης, αυτο δυστυχως δεν το πιανω.

• Like 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...