Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω το συγκεκριμένο και θέλω να το αλλάξω γενικώς...το έχει δουλέψει κανείς? να μου πει πως πέρνω τη database για να την βγάλω έξω να τη μεταφέρω σε κάτι άλλο?...

Κάτι διάβασα να το αναβαθμίσω στην επόμενη έκδοση που κάνει export τη database...ισχύει ή θα κολλήσει το σύμπαν?...και σε τι να τη πάω... excel ή access?...

Θέλω  να αλλάξω τη database σε κάτι άλλο...να έχει πληροφορίες για το κάθε άτομο και να έχει όμως και φωτογραφία του...τι προτείνετε?.

Επεξ/σία από Waldo_Vrs
Δημοσ.

Που στο καλό βρήκες την έκδοση 3; Το interface του παραπέμπει σε win 3.11! Η πιο πρόσφατη είναι η ν12 και δεν μπορώ να βρω παλαιότερη από την ν8.

Πιστεύω ότι θα το ωφελούσε μια αναβάθμιση.

Δημοσ.

Που στο καλό βρήκες την έκδοση 3; Το interface του παραπέμπει σε win 3.11! Η πιο πρόσφατη είναι η ν12 και δεν μπορώ να βρω παλαιότερη από την ν8.

Πιστεύω ότι θα το ωφελούσε μια αναβάθμιση.

Άστα να πάνε.... το θέμα είναι ξέρεις πως βγάζω τη database?.

Εγώ θέλω να τη μεταφέρω σε κάποιο πρόγραμμα που να υποστηρίζετε ευρέως...ας πούμε office...σε όποιο pc και να πας, όσα χρόνια και αν περάσουν θα είναι εύκολο στη χρήση.

Το ζήτημα είναι πως αν πάω να το κάνω καμιά αναβάθμιση έτσι και φρακάρει - κολλήσει ή γενικά κανένα απρόοπτο και χαθεί η database...

..το έχεις δουλέψει? ούτε καν ξέρω πως τη βγάζω...η 3 έκδοση δεν έχει καμιά τέτοια επιλογή... τουλάχιστον εγώ δεν βρήκα..

Δημοσ.

Όχι, δεν το έχω δουλέψει. Αν πρόσεξες, παραπάνω είπα ότι βρίσκω μέχρι την 8 έκδοση.

Πάντως εδώ (http://www.filemaker.com/support/product/documentation_archive.html) έχει user guide σε μορφή pdf για όλες τις εκδόσεις. Μια γρήγορη αναζήτηση στο user guide του fmpro 3 με έστειλε στο κεφάλαιο 8 όπου λέει ότι πρέπει να μπεις σε browse mode, να σορτάρεις τα δεδομένα όπως τα θέλεις και μετά από το μενού File θα βρεις το Import/export.

Υποστηρίζει μεταξύ άλλων txt, csv (αυτά τα δύο είναι αρκετά διαδεδομένα, κατά προτίμηση comma seperated) και dbf (dbase iii, επίσης διαδεδομένο φορμάτ).

Δημοσ.

Αυτό είναι το θέμα...δεν έχει εμένα την επιλογή Import/export και σαστίζω... θα κοιτάξω να το αναβαθμίσω αλλά ψάχνω τρόπο να ξηλώσω τη database μη κολλήσει...

Και σε txt δεν νομίζω να βολεύει αφού έχει και φωτογραφίες μέσα...ευχαριστώ για το χρόνο σου διαβάζω το u g μπας και βγάλω άκρη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...